Страница 53 от 116 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Собственици на климатици 100V

Ето го и дистанционното

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте. Трябва ми иформация за AN28EHDS-W. Никъде не мога да намеря. Дали не може да ми помогнете? Става въпрос за Дайкин. Благодаря Ви предварително!!!

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Daikin AN28EHDS -модел 2004 година, охлаждаща мощност 2.8 kW, отоплителна мощност 4.0 kW

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Здравейте съфорумци.
    Вече втори ден съм с 100 волтови машини ( в подписа са).. ИЗКАЗВАМ БЕЗКРАЙНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА МИТАКА. С негова помощ чакам другата седмица още 2 прекрасни машини(към първите 3), но за тях - след 3-4 дни.........

Фуджитсутата са ми ясни и мисля че нямам некакви спречквания с тях.........
    Митсубишито е друго нещо.............. яка машина с яки японски йероглифи. Без още да съм го изкоментирал с Митака ( да му дам глътка въздух) да отправя въпрос към компетентните във форума.
    1.Има око дето те следи(датчик) - предполагам действа само на охлаждане.
    2. В средата - над окто и под дисплея за температурата има 3 светодиодчета във формата на триъгълник дето постоянно светят зелено - не знам за какво светят ( ама и не мога да ги угася)....
    3. Има плазма и йон (вие по-добре от мен знаете какво има) ама като натисна копа премигва една зелена лампичка и нищо повече.
    4. от левия край на окото има 4 светлинки . Най-лявата (над нея пише нера) не свети, а останалите към окото светят в червено - явно нещо........... абе мисля че не трябва да светят.
    5. Който е наясно с лампичките по вътрешното тяло нека ме светне(коя какво върши), че аз вече 2 дни не вдявам.

Всяко инфо в случая ще ми е от полза.
    Иначе машината работи според мен перфектно - топли яко, като достигне зададената темп. си вдига клапите...... Термометъра и е доста точен и прецизен, тиха е , ама не мога да включа пустия му йон(или плазма)........
    П.П. Надявам се утре да кача и снимков материал

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ

1 При тебе това е сензорен датчик мери и оправлява компресорът спрямо
    -влажност
    -температура на стените
    - присъствие на хора

затова са и 3 те лампички на окото ако ги снимаме ще разберем коя какво го кара да прави
    2. Можш да ги угасиш от бутонът зеленият от пред на панела на дистанцйоното в средата долу

от там се и сменят критерийте по който топли

3 имаш ув дезинфектор саамо и го стартираш от там не го пускай повече от 1 час на ден
    снимай кучите лампички

ква почивка нема лабаво , ХЕПА означава нещо като турбо твае уникален компресор сега ти показва чее на фул мощност червените лампички трябва да угаснат тва тие развъртаненна компресора трявада останат само е дясно да светят

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

ето я и снимката.
    Митак бях сигурен че ще се намесиш........(а пък аз исках да не те тормозя поне 1 ден)
    Така свети всичко откакто го пуснаха момчетата.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте и от мен .
    Някой може ли да ми даде информация за SANYO SAP-DK36U . Като го купих ми дадоха превод само на дистанционното , а какви функции има и коя лампичка за какво свети не мога да вдяна въобще - знам само кога да му изчистя филтрите . иДиодчетата светят с различна светлина , но не знам кога и защо е червена , зелена или оранжева .
    Ще съм много благодарен ако някой ме осветли по въпроса за техническите характеристики , експлоатацията и да даде мнение и оценка - макар че вече съм го взел .

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

UV-лампа /ясно е коя е/ - включва се самичка, по усмотрение. Също в режим на дезинфенция на вътрешното тяло.
    . Свети червено при отопление, зелено при охлаждане и оранжаво при изсушаване. Мига оранжаво при дефрост.
    .. Индикация за включен таймер
    ... Индикация за замърсени филтри.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

На точното място си. Тук собственици на тази серия с лопата да ни ринеш
    Ето ти едно преводче, всичко ще ти стане ясно.
    http://translate.google.com/translat...istory_state0=
    Горе ляво зелена лампичка - UV дезинфекция
    Горе дясно (до тази за UV-то) показва, че климатикът е включен. Червено - отопление, като мига в оранжево значи прави дефрост. На охлаждане не помня - май беше жълто.
    Втората (средната) е за таймер.
    Най-долната показва, че е настанало време да си изчистиш филтрите.

Касапе, пак ме изпревари!

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Случайно Деиан. Но ти печелиш наградата за изчерпателност.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ

1 При тебе това е сензорен датчик мери и оправлява компресорът спрямо
    -влажност
    -температура на стените
    - присъствие на хора

затова са и 3 те лампички на окото ако ги снимаме ще разберем коя какво го кара да прави
    2. Можш да ги угасиш от бутонът зеленият от пред на панела на дистанцйоното в средата долу

от там се и сменят критерийте по който топли

3 имаш ув дезинфектор саамо и го стартираш от там не го пускай повече от 1 час на ден
    снимай кучите лампички

ква почивка нема лабаво , ХЕПА означава нещо като турбо твае уникален компресор сега ти показва чее на фул мощност червените лампички трябва да угаснат тва тие развъртаненна компресора трявада останат само е дясно да светят

HEPA не означава нещо като турбо и няма нищо общо с компресора. Лампичката е индикатор за Хепа филтъра, а той представлява следното Hepa филтърните елементи са изработени от тъкан, която съдържа стъклени влакна. Гънките са фиксирани с гореща стопилка, респ. с алуминиеви сепаратори.
    Hepa-филтрите се прилаган в следните области: микроелектроника, производство на полупроводници, химическа и фармацевтична промишленост, микробиология, медицина и хранително-вкусова промишленост.

http://en.wikipedia.org/wiki/HEPA

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря на KASAP и DEJAN . Разбрах най-накрая , че зелената е за UV филтъра .

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Здравейте съфорумци. Нека някой на "ти" с Японския да даде инфо за всички тея лампички.(Нещо снимката ми бяга - става въпрос за сниманото малко по-горе Митсубисши)

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от blue1

HEPA не означава нещо като турбо и няма нищо общо с компресора. Лампичката е индикатор за Хепа филтъра, а той представлява следното Hepa филтърните елементи са изработени от тъкан, която съдържа стъклени влакна. Гънките са фиксирани с гореща стопилка, респ. с алуминиеви сепаратори.
    Hepa-филтрите се прилаган в следните области: микроелектроника, производство на полупроводници, химическа и фармацевтична промишленост, микробиология, медицина и хранително-вкусова промишленост.

http://en.wikipedia.org/wiki/HEPA
    погледни на живо този климатик и пак пиши , и ако намериш такъв филтър си просто 1 вия

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Без да се вглеждам на живо в този климатик защото съм сигурен, че ти ще свършиш тази работа вместо мен мога да ти кажа, че над лампичката на горната снимка пише HEPA フィルター което в превод от японски означава ХЕПА ФИЛТЪР. А такива филтри имат не само модели на Мицубиши, но и на Национал, а вероятно и на други марки. Ето ти и линк показващ размерите и формата на ХЕПА филтъра на японските модели климатици на Мицубиши, вероятно сниманият модел е със същият филтър. http://www.request.co.jp/wink/RAC_SN/mac-290ft_0_sn.pdf

И за да те улесня съвсем, разгледай следващият линк съдържащ реклама на тази иначе много яка машина.....май все пак Хепа е филтър а не компресор?
    http://translate.google.bg/translate...istory_state0=

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1658
    Последно: Вчера, 19:47
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе