На трафа има клема която указва заземяване. На единият от моите трафове не беше свързана тази клема и външното тяло удряше ток. След като го заземих вече не бие ток. Електромера ми не се върти по-различно от преди т.е. три трафа 45 вата на час.
На трафа има клема която указва заземяване. На единият от моите трафове не беше свързана тази клема и външното тяло удряше ток. След като го заземих вече не бие ток. Електромера ми не се върти по-различно от преди т.е. три трафа 45 вата на час.
Блу, моята консумация по последни дани е 8-9 вата на час. Не мога да разкача трафа и да го измеря на празен ход, така че не знам, каква част от нея се полага на климатика за стенд-бай.
Супер! Най-после някой да даде точно инфо по въпроса.Първоначално публикувано от Mmitaka
бахти трафовете имате вие.... моя си лапа 2-30 и туй то!Или уреда ти не е верен или моя моя го сверих по бойлера-верен е...
м/у другото с каква стъпка мери уреда ти? моя на всяка секунда мени показанието...
и сега последно,менение да е заземен или не трафа?
Според мен трафа трябва да е заземен щом си има клема за това. А за консумацията ако е качествена изработка не би трябвало да лапат много. Моите трите сами за себе си няма как да ги измеря, а климатиците имат консумация и на стендбай.
Здравейте! Някой може ли да даде превод на дистанционното на Sanyo SAP-ZK22X, което е с йероглифи?
При мен си се отваря. Пробвай с друго брозало...
Какво е това брозало? Съжалявам, но не мога да се справя сама...А обещах да дам този превод на приятелиПървоначално публикувано от Kasap
брозало е това, с което четеш форума... провери си пощата, изпратих ти го на мейла.
Здравейте! Трябва ми превод на дистанционото на sanyo sap 228ar
Дай модела на дистанционното у-еПървоначално публикувано от mikele