Страница 78 от 116 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Re:Собственици на климатици 100V

Еми ако се загледате точно ще видите, че повечето са над прозорци, демек в-у носеща конструкция. Тази носеща конструкция е крайно нежелателно да се пробива и понеже Япония е силно земетръсна зона, изменението на тази конструкция може да доведе до крайно нежелателни ефекти. Според мен за това са тия дълги пътища на вътрешните тела. Това там не е БГ, където в един блок всеки си бута и добавя стени, както му е кеф.

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Е трябва да е еднакво, само в България можеш да видиш в един блок все различни цветове на топлоизолациите. Иначе снимките ме впечатлиха.

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Пф, на повечето места аз просто бих пробил дирекно назад зад тялото, какви са тези чупки...
    Отвън наистина е добре, но в стаите мен лично не ми харесва как изглежда с тези дебелите канали.
    Монтажите на снимките са страхотни.На мен дебелите канали ми харесват.Харесват ми и връзките/рамената при завой/чупка на каналите.

Деяне не мислиш ли че 'чупката" може и липсата на директен дискретен пробив зад климатика може да се дължи на бетонен трегер или стена/част от стена.Ти дупчиш ли железбетонни трегери???.Ами ако клиентите не желаят да дупчиш 1 час железобетона и да хвърчат бетон и искри.

В Япония са доста стриктни едв али някой би си позволил да дупчи трегер, ако това го забранява законодателството.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Аз нищо не дупча, казах само, че не ми допада този канал, бих избрал начин да не се набива на очи. Въпрос на вкус. Иначе е правено с мерак.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2010

Прави ми впечатление обаче, на доста от монтажите под мястото където излиза пакета има решетчица (за свеж въздух предполагам). Та някой знае ли какъв е смисъла от нея?

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от zbignew
    Прави ми впечатление обаче, на доста от монтажите под мястото където излиза пакета има решетчица (за свеж въздух предполагам). Та някой знае ли какъв е смисъла от нея?
    Предотвратява конденза и "омирисването" на целия апартамент на различни манджи.От друга страна е установено, че при застоял въздух и непроветрявани помещения се увеличава нивото на Радон,http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B4%D0%BE%D0%BD което води до рак на белия дроб и до други ракови заболявания и отравяния.Нихонците са умняги, а не като нас...Каквото правят го правят както трябва.

8.  

9. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

От днес имам Daikin AR22FNS, модел 2006-та. Колегата Aleksandars на когото благодаря ми го достави и монтира. Направи всичко съвестно. Впечатленията ми са малко, но най-вече че е 10 пъти по-тих от другия ми климатик(китайски). Снимките на зеления фон са преди да боядисам стената в жълто:

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

честито ДРАГОЗОВ...............тази зима ще разбереш,че си си мислел(говоря за китайския-стария)че имаш климатик-със здраве да се топлиш.(не си ли същия драгозов от спектрумнет)

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    От днес имам Daikin AR22FNS, модел 2006-та. Колегата Aleksandars на когото благодаря ми го достави и монтира. Направи всичко съвестно. Впечатленията ми са малко, но най-вече че е 10 пъти по-тих от другия ми климатик(китайски). Снимките на зеления фон са преди да боядисам стената в жълто:

Честито да си ползваш със здраве дълго и безаварийно.

12. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    честито ДРАГОЗОВ...............тази зима ще разбереш,че си си мислел(говоря за китайския-стария)че имаш климатик-със здраве да се топлиш.(не си ли същия драгозов от спектрумнет)
    Същия
    Вече разбирам че другото не е климатик, а бръмчаща купчина ламарини. Макар и да топли добре няма общо с Дайкина. Снощи показвам на жената външното тяло от прозореца, питаше ме сигурен ли съм че работи
    Само въртящата перка я убеди че всичко е наред.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Радваме се, че успяхме да те накараме да размислиш
    Честито и да ти служи дълго и безпроблемно!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Честито и много безавариини години да го ползваш Май има още един фен на "изхвърлените" клими

16. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Доста е запазен за да е изхвърлен. Стандарта в Япония е друг просто. Иначе със сигурност е по-добър от всички Haier, Midea, LG, Samsung, Osaka и т.н.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

ако наистина тази зима е най-студената от 10 века,не знам марки като ОСАКА и др.световно известни какво ще обясняват на клиентите си-защо климатика не топли.

18. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Има много хора, които твърдят, че се отопляват с клими от 300 лв. и при -20. Така че не виждам защо Осаката да не топли. Осака си е Осака.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 116 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе