Благодаря, да е млад не е млад, но за тези пари и тези качества няма какво друго да се вземи. Помещението е около 22 кв., изолацията е добра, но студа на Студенец е наистина голям. Великолепният монтаж е изпълнен, разбира се от Aleksandars.
Благодаря, да е млад не е млад, но за тези пари и тези качества няма какво друго да се вземи. Помещението е около 22 кв., изолацията е добра, но студа на Студенец е наистина голям. Великолепният монтаж е изпълнен, разбира се от Aleksandars.
Честито и от мен Хубава машина, хубав монтаж, сега остава и дълги години да те радва.
В тоя ред на мисли, нещо на което Wizard2000bg ми обърна внимание и аз след проба също го установих, как е при твоя ПДР, като пускаш йонизацията, работи ли тя без аспирация, защото при НДР-а това е невъзможно, а май и при 281 БДР-а, за съжаление не успях да си направя продължителен тест на БДР-а, та не съм 100% сигурен.
При NDR и GDR когато е включена плазмата работи и аспирацията и йонизацията. След определено време индикацията става синя, което би трябвало да означава, че въздухт в помещението е "чист". Интересното е , че след няколко минути светлинния индикатор отново се връща в първоначалния си цвят(замърсен въздух) и остава така. В началото си помислих, че след "почистването" машината сама спира филтрацията, но пък аспирацията продължава да е включена и да си работи. Странно ми е , защото при UDR когато включиш плазма+йон и индикатора "посинее" си остава в същия цвят докато не го спреш и филтрацията е включена. Как тогава работят плазма+йон+аспирация при GDR и NDR остава само да гадая .
Няколко пъти се е случвало да забравя включена плазмата на УДР за едно денонощие и определено се усеща мисрис подобен на ... ако са ви правили нагревки ще се сетите за какво говоря. При по-новите братчета това не го забелязвам.
При мен НДР-а нон стоп мени цветовете от лилаво към синьо, като е пусната йонизацията.
Честито BLUE1-от този модел няма много отзиви из форума,или аз не съм срещал.Говориш за монитор, за чистотата на въздуха, или имаш предвид индикацията отпред на панела?Миналата седмица се натъкнах на един магазин в Казанлък и там имаше два броя PDR,но също 28ци,но цената им не бе малка.Дълга и безаварийна работа на машината.А и още-нали плазмата зарежда с отрицателни йони,а тук имаме и отделен йонизатор.Припокриват ли се с плазмата функциите им,или?
може ли да постнеш снимки не тези 3 машинкиПървоначално публикувано от wizard2000bg
Тука са на НДР и ГДР снимките https://forum.setcombg.com/index.php...7659#msg447659Първоначално публикувано от DAV
Ако постне и на УДР ще е добре
Да погледнем малко в бъдещето в посока Панасоник
Бъдещето за Панасоник, е миналото на Саньо.Първоначално публикувано от chachoto
Имах в предвид моделите им за 2011.Не знам Саньо или Шарп са почнали първи с топлия дефрост. Също така не знам те дали ползват 3 топлообменник както Панасоник.
Нормално е, нали Панасоник закупиха Саньо.Първоначално публикувано от Kasap
Колегата gnf ти е дал линк за GDR и NDR, а ето и за UDR: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg379590Първоначално публикувано от DAV
Отдавна беше, когато прегледах цялата тема и съм забравил, че си качил снимкаПървоначално публикувано от wizard2000bg
Красив и запазен екземпляр
Като гледам снимките на Панасоника chachoto, ми направи впечатление клапата,която се отваря отгоре на долу,а не обратно отдолу на горе,което си беше като запазена марка,за Панасоник-Национал.Първоначално публикувано от chachoto