Страница 88 от 116 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Собственици на климатици 100V

ами точно тошибите нямат идеално покритие. телата им потъмняват доста. интересно ми е друго, как ще разбереш състоянието на климатика. ако гледаш ламелите и да са намачкани, това не означава нищо. те се мачкат в контейнера. което абсолютно не пречи на работата на климатика. просто не виждам как можеш да определиш състоянието на климатика по снимка, а дори и на живо да го видиш.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

абе ако е някой очукан пожълтял кошер с окислени намачкани ламели да си го ползват .. щото 1000 лв без монтажа са си пари за 10 годишна клима с неоригинално дистанционно ..

4. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от py4
    ами точно тошибите нямат идеално покритие. телата им потъмняват доста. интересно ми е друго, как ще разбереш състоянието на климатика. ако гледаш ламелите и да са намачкани, това не означава нищо. те се мачкат в контейнера. което абсолютно не пречи на работата на климатика. просто не виждам как можеш да определиш състоянието на климатика по снимка, а дори и на живо да го видиш.
    Доста грешиш. Тошковците имат доста здрави ламарини и покритие. Кривят се леко само горните капаци. На живо като погледна вътре мога да кажа как е работил/при какви условия/

Alexi каква е разликата в дистанцията,че нещо не разбрах. Принципно имам няколко тошковци и си обикалям с дистанцията от тошкото дет е 92г. и си ги нареждам както ми е кеф.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от vankoto
    Доста грешиш. Тошковците имат доста здрави ламарини и покритие. Кривят се леко само горните капаци.
    Напълно съгласен-за ламарини и дъното!А за дистанционното-случил си на такова явно -или по старите стават на по новите,но не и обратното?-лично съм пробвал дист. от по новия на по стария-абсолютно нищо не тръгва даже и сигнал не издава.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Напълно съгласен-за ламарини и дъното!А за дистанционното-случил си на такова явно -или по старите стават на по новите,но не и обратното?-лично съм пробвал дист. от по новия на по стария-абсолютно нищо не тръгва даже и сигнал не издава.
    Управлява jdr,pdr,bdr без проблем. Дистанцията е пълна със сканиране на грешки. Няма функции за плазма и вентилация, но тях съм ги заложил във функциите при стартиране на климата с другите дистанции.

7. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от vankoto
    Доста грешиш. Тошковците имат доста здрави ламарини и покритие. Кривят се леко само горните капаци. На живо като погледна вътре мога да кажа как е работил/при какви условия/
    щом казваш. тенекиите може и да са здрави, но не и покритието. пък може би си виждал повече тошиби от мен и повече им разбираш.

8.  

9. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Хайде кажете тогава този климатик колко е работил и дали има покритие
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, чакайте сега, на мен ми беше интересно как изглежда тялото и как е монтирано, пък вие го подкарахте на баба Ванга. Де да го знам колко е работило, по този въпрос питайте Сашо .Просто ми е интересно как изглежда.Човек докато пие 2 ракии и бутилка вино в петъчния ден, гледай как се заформила темата.

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от ceco.bojkov
    Хайде кажете тогава този климатик колко е рабочтил и дали има покритие
    LDRа е в доста добро здраве и не случайно е бил медалист -а колко е работил той си знае -пич имаше явно впредвид питата на външното тяло.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    LDRа е в доста добро здраве и не случайно е бил медалист -а колко е работил той си знае -пич имаше явно впредвид питата на външното тяло.
    И най вече спалнята на компресора, като се свали/повдигне ватата му.

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Добро утро на всички,виждам ,че се е заформила дискусия за външното тяло .Вчера ме домързя да го снимам, затова днес го направих, снимките не са хубави защото съм намалил резолюцията, на питата определено има окисляване но не е толкова много ,че да ме притеснява, по скоро е много мръсна. Не знам колко е работил климатика ,но се надявам при мен да работи поне още толкова.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305354345[/time]_________________________________________________

Забравих снимките.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Преди да го сложат защо не са го избаняли?

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мне ,защо да го правят .. "рециклиран" означава просто докаран от Япония

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Е, чакайте сега, на мен ми беше интересно как изглежда тялото и как е монтирано, пък вие го подкарахте на баба Ванга. Де да го знам колко е работило, по този въпрос питайте Сашо .Просто ми е интересно как изглежда.Човек докато пие 2 ракии и бутилка вино в петъчния ден, гледай как се заформила темата.

Стига бе, алкохолик. Две ракии и бутилка вино. При това си писал без да фъфлиш и си допуснал само две правописни грешки.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, тя бутилката беше споделена, не съм я ударил цялата........ а ракиите са по 50 .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 116 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе