Страница 30 от 116 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2008

Re: Собственици на климатици 100V

Здравейте,форюмци намерих си оригинално дистанционно за климатика, CORONA CSH - 255SV.Моля за подробен превод на дистанционното!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от Galkata
    Едната стая е с размери 3,8 на 3,9 на 2,5 а другата стая е с размери 4,5 на 3 на 2,5 но това е трапезария и до нея има кухненски бокс между тях няма врата а бокса е 2 на 3 демек всичкото това трябва да се топли с въпросния климатик аз не разбирам ама май е доста малък
    За първата е ОК. За втората също е ОК, но без бокса Т.е. ако видиш, че вторият не се справя със стаята+бокса, ще трябва или да сложиш някаква врата, или да смениш климатика... Но това ще си проличи на зима. Това за бокса беше ли споменато на фирмата? Защото климатикът е идеален точно за без него :D
    Ама не се шашкай, може и да се справи...

4. Тук е от
    Oct 2008

ами мисля че да той баща ми ходи да се разправя и ето какви ги е свършил сега мен ме кара да проверявам в интернет за какво става въпрос благодаря за информацията !!!

5. Тук е от
    Aug 2008

моля ви даите превод за дистанционно на CORONA 255SV благодаря ви предварително

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Някой има ли сервизна документация на произволна 100-волтова машина (за предпочитане от последните 1-2 години)? Инструкциите за експлоатация лесно се намират, но май сервизните са кът. А искам да видя как са "отвътре".

7. Тук е от
    Oct 2008

Нчкой ще ми пусне ли едно преводче на това дист.

[img width=449 height=600]http://i.data.bg/08/10/12/1195277_orig.jpg[/img]

Мерси ако може и клавишни комбинации да пуснете, благодаря!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,
    изчетох темата от край до край - видях няколко поста за Дайкин F22HTNS, но това което търсих не можах да намеря. Та по същество - собственик съм на такъв Дайкин F22HTNS. Ако е възможно постнете как се работи с дистанционното на този климатик. Модела на дистанционното е ARC446A3. Също така най-голяма мъгла ми е как се работи с таймерите на това чудо. Разбрах че е последния ред с копчета на дистанционното - час на спиране;час на пускане; зачистване на таймерите. Само че цифрите които ми се изреждат са от 1 до 12 и на двете копчета. Също така просто не виждам на какъв принцип работи този таймер след като няма от къде да сверя часовника на климатика ако изобщо има ( чудно ми е как така стойностите на час за старт и час за спиране са само от 1-12 :/ ) Много моля за по подробно разсяснение точно на тази функция. Снощи примерно го нагласих само за проба от 8 до 9 - на вътрешното тяло има три лампи - светна тая в средата в жълто. До 12 със сигурност не се беше включил. На сутринта лампата беше изгасена явно се е включил и изключил.
    Благодаря.

10. Тук е от
    Oct 2008

на 100 в проблемите идват от херцовете 60 за японските ,а и минимум 10 % загуби от трафа ,всичките са нелегален внос ,и новите и втората ръка ,официалните вносители продават само на 220 в предназначени за европазара ,отгоре на всичко и цените им са по високи на 100 в 60 н ..Но явно "търговците" им слагат тройна надценка за да ги внасят толкова масово .опре ли до ремонт обаче става страшно ,нямат части ,документация и тн .защото никой от производителите не ги е оторизирал да продават 110 в машини в Европа.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Milthev
    на 100 в проблемите идват от херцовете 60 за японските ,а и минимум 10 % загуби от трафа ,всичките са нелегален внос ,и новите и втората ръка ,официалните вносители продават само на 220 в предназначени за европазара ,отгоре на всичко и цените им са по високи на 100 в 60 н ..Но явно "търговците" им слагат тройна надценка за да ги внасят толкова масово .опре ли до ремонт обаче става страшно ,нямат части ,документация и тн .защото никой от производителите не ги е оторизирал да продават 110 в машини в Европа.

Не е лошо да се попрочете първо!
    Да се види, че агрегатите работят на 50/60Hz и на 100 v.
    Преи да се "престаша" да напиша нещо тук,първо изчетох всичко във форума!
    Хората тук не са паднали с дъжда и това не е място за търговийки-само припомням!

Одеве писах от РРС-то и затова омазах малко.Извинявям се!

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Приятелю, адски много си заблуден....

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от digunan
    Здравейте,
    изчетох темата от край до край - видях няколко поста за Дайкин F22HTNS, но това което търсих не можах да намеря. Та по същество - собственик съм на такъв Дайкин F22HTNS. Ако е възможно постнете как се работи с дистанционното на този климатик. Модела на дистанционното е ARC446A3. Също така най-голяма мъгла ми е как се работи с таймерите на това чудо. Разбрах че е последния ред с копчета на дистанционното - час на спиране;час на пускане; зачистване на таймерите. Само че цифрите които ми се изреждат са от 1 до 12 и на двете копчета. Също така просто не виждам на какъв принцип работи този таймер след като няма от къде да сверя часовника на климатика ако изобщо има ( чудно ми е как така стойностите на час за старт и час за спиране са само от 1-12 :/ ) Много моля за по подробно разсяснение точно на тази функция. Снощи примерно го нагласих само за проба от 8 до 9 - на вътрешното тяло има три лампи - светна тая в средата в жълто. До 12 със сигурност не се беше включил. На сутринта лампата беше изгасена явно се е включил и изключил.
    Благодаря.
    help plox

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

digunan, някой модели климатици нямат точен часовник на дистанционното управление, а както в твоя случай. Това от 1 до 12 са брой часове за които можеш да пуснеш или да спреш климатика от даден момент. Да кажем че климатика работи и искаш да го спреш след 8 часа - активираш таймера за 8 часа и от този момент нататък след 8 часа , машината ще спре. Надявам се, че си ме разбрал. Ако искаш, публикувай снимка на дистанционното и ще ти го обясним.

16. Member
    Тук е от
    May 2003

Алооооо, ти от гората ли слизаш? Какво ни интересува това където го разправяш - на тройни на четворни, на 50 на 60 - въобще не хвърляй в заблуди потребителите! Имам лично наблюдение над 4 броя клими втора употреба(3 Фужицо и 1 Тошиба) и за малко и аз щях да си купя такъв - но към момента на покупката не успя да ме грабне никой от наличните по магазините, пък и жената извади накой лев отгоре и вика купувай нов стига си го мислил!
    Лоши страни: стари корпуси/модели, единия се развали на нова година и целия януари стоя в сервиз. Другия така - феруари обаче.
    Добри страни: работят си на форсаж та пушек се вдига! Едното фужицу оня ден се бяхме събрали на запивка и беше доста хладно, от 18* направи 25* за норматив! от жалузите като си сложа ръката - духа жега да си е.е ма..та - ще му се разтопят решетките!(чак се притесних защото по спомен на моя съм му мерил 50+ градуса и на пипане не е толкова горещо - пък и може датчика нещо да са го форсирали в сервиза или самичък да е дал фира) ... кат за тия пари, трябва да ти кажа доста си бива.
    Та който си е събрал малко парици и не му се дават повече или на изплащане, спокойно може да се ориентира към втората употреба. Мисля че ОСНОВНОТО притеснение може да му е каква бройка ще му се падне и да не го излъжат с нещо в магазина. Най-добре ако имаш познат и изпадне някоя читава бройка да ти я "отдели" за теб, или в голям магазин/град където имат много и колкото да са си заделяли за познати пак да е останало хубави бройки.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    digunan, някой модели климатици нямат точен часовник на дистанционното управление, а както в твоя случай. Това от 1 до 12 са брой часове за които можеш да пуснеш или да спреш климатика от даден момент. Да кажем че климатика работи и искаш да го спреш след 8 часа - активираш таймера за 8 часа и от този момент нататък след 8 часа , машината ще спре. Надявам се, че си ме разбрал. Ако искаш, публикувай снимка на дистанционното и ще ти го обясним.
    Цитат Първоначално публикувано от blue1

никон, това трябва да е дистанционното на твоята машина за кой бутон нямаш превод? Иначе за шума е нормално да се чува поне малко все пак има компресор, вентилатор...Ако това ти е дистанционното ще ти пратя превод.
    ето това е, абсолютно същото просто номера който се вижда най-отдолу последната му цифра е 3

18. Тук е от
    Oct 2008

Всеки си решава за какво да си даде парите ,щом му харесва да гледа йероглифи като индианец,да пълни гушите на измамниците които продават 100 волтови климатици, аз лично след доста търсене накрая успях да си намеря санъо дванайсетка правена за ЕС ,и внесена със всички документи и описания на 10 европейски езика от оторизиран вносител на марката.От една седмица е монтиран и до момента работи перфектно, а иначе сто "фирми" и сервизчета ми предлагаха 100 волтови ,които нямаха дори и на английски описание и дистанционни ,и естествено търгашчетата си измислят всякакви космически харектеристики, като СОР 5.5 -6.5 .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 116 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе