Страница 86 от 116 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Re:Собственици на климатици 100V

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    Винаги мие било драго на сърцето да чета постовете ти и само ти си вникнал в детайли как става това нулиране Александре уникален си мен изтървахме кафето но тази година ти обещавам

Mitak и ти си уникален, научил си се да пишеш с главни букви Пусни скайпа да се чуем !

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Нека и аз да си кажа мнението по този въпрос. Първо трябва да се спре машината от дистанционното управление, след това бутона се натиска и задържа за няколко секунди, докато от климатизатора не се чуе звуков сигнал, че брояча е нулиран.
    явно проблема е някъде другаде защото това го пробвах няколко пъти но ефект никакъв.смятам първо да проверя дали отива захранване към плазмите ,но за да не опукам мултицета подскажете захранване с какви параметри трябва да очаквам.евентуално как може да се провери дали самия модул/касетата/ работи.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Трябва да очакваш високо напрежение, малък ток.Бутона на какъв принцип е - натиска микроключе или дава контакт между пластини.Провери, ако можеш, дали бутончето не се е замърсило.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Трябва да очакваш високо напрежение, малък ток.Бутона на какъв принцип е - натиска микроключе или дава контакт между пластини.Провери, ако можеш, дали бутончето не се е замърсило.
    И при прекъсване на веригата gabarko1 ,към плазмата(не добре наместена или предният капак не е затворен хубаво) пак ще ти индикира.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2009

Малко инфо за плазмата според Board_Man

https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg421839

7. Тук е от
    Dec 2010

И така отново здравейте от мен с проблемното gx-256. След като електрониката ми тръгна в сервиза и пак се върна при мен, проблема си остава.
    Ще се постарая да го опиша по-подробно.
    След включване на климатика на топло, външното тяло (компресора и вентилатора) започват да работят за около 30-40 секунди и изключват. След малко отново, после трети опит и това всичко завършва с тотално изключване и мигане на таймер (вътрешно тяло) пет пъти. Когато протича всичко това и спира външното има един светодиод на електрониката му, който мига два пъти. При работещ компресор този диод свети непрекъснато.
    Когато климатика работи на режим охлаждане подобен проблем не се среща(днес го пробвах близо 30 минути).
    Единствения техник, който до сега го гледа иска сериозна сума при успешен ремонт без да дава каквато и да е гаранция за бъдещето. Изпробван е с друг компресор и пак изключва. Сменяха му датчиците на компресора, след което заработи и задуха топло, но за кратко (бях на работа и нямам преки наблюдения).

1. Има ли някой техник на "японци" на територията на Варна да диагностицира точния проблем на машината?
    2. Има ли как да разбера при тази ситуация дали компресора си е заминал (за Япония) без много инструменти?
    Благодаря предварително!

На всички които се оплакват от разни шумове и трептения при 12LGC бих им казал:
    По-добре когато е под нулата климатик с шумове да духа 54 градуса, отколкото без шумове и да не духа нищо!

8.  

9. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Здравейте!
    Може ли да ми кажите да ли има още на пазара климатик Mitsubishi Electric MSZ-ZXV 28 Т и на каква цена е.
    Предварително благодаря.

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Доколкото разбирам, ти вече имаш един такъв?! Защо не провериш от там откъдето си го взел? Все пак, този модел не на една две години и е нормално да се е изчерпал.

11. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Да вярно е че имам такъв климатик. Взех го от Митака , но четох тука във форума че нещо фирмата почнала да си разваля реномето.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Искам да попитам нещо и аз видях два климатика Тошиба втора употреба монтирани от Димели Пловдив без траф директно към мрежа-та имали проблем ако се пуснат 200 волтовите климатици направо на нашата ел.мрежа което е около 220 волта?

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Няма проблем правил съм го това и то още 2007г защото свиха трафовете на един фитнес и ги пуснах без трафове и работят и до сега.
    Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    Искам да попитам нещо и аз видях два климатика Тошиба втора употреба монтирани от Димели Пловдив без траф директно към мрежа-та имали проблем ако се пуснат 200 волтовите климатици направо на нашата ел.мрежа което е около 220 волта?
    Няма проблем правил съм го това и то още 2007г защото свиха трафовете на един фитнес и ги пуснах без трафове и работят и до сега.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2011

tmladenov, виж си личните съобщения

16. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Това ясно че ще работят но как по високото напрежение оказва влияние върху работата на климатик-а

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте на всички, вече съм собственик на TOSHIBA RAS-285JDR и пак имам въпрос към разбиращите.Разполагам с това дистанционно http://media.snimka.bg/5095/016444939.jpg?r=0 , и въпроса ми е, достатъчно ли ми е то за работа с климатика или да поръчвам ново.Иначе климата си работи с него, включва се ( или поне свети лампата ) йонизацията и плазмата. Иначе продавача беше коректен и ми каза за проблема ,но аз бях решил да купя климатика заради добрите отзиви и характеристики.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Добре дошъл при притежателите на тази хубава машина.Ето снимка на оригиналното.Ако това ти задвижва основните функции и не искаш да се занимаваш с менюто и разните му хиляди екстри, ще ти свърши работа.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 116 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе