Решим е, дал съм я на човек който само с това се занимава ще видим. То оправиш едно повреди се друго така са си старите техники.
Решим е, дал съм я на човек който само с това се занимава ще видим. То оправиш едно повреди се друго така са си старите техники.
".....по-безнадежден и от хората дето ги внасят тея 100 волтови"
малко си мери приказките, ако имаш да казваш на някой нещо, кажи му го на него чрез името, а не така. на дали ти си най надеждния.
Поздрави на Варна ти още ли ми се сърдиш че те отрязах за дистанцйоното приемай ги по леко тея неща и за забележките си използвай Лични СъобщенияПървоначално публикувано от py4
за мен думата безнадеждни е за хора който продават 100 волтов климатик а после друг му оправя електониката , зада ти подчертая смисала ПИЧ
не се сърдя за никакво дистанционно, даже и не помня случая. впрочем и сега ползвам твоите преводи, за което съм ти благодарен. просто мисля, че не може да се изказваш чак толкова крайно. поздрави.
До дни ще съм готов със снимките за ди покажа как твойте колеги от Пловдив монтираха на тяхен клиент 2 абсолютно еднакви по сигнатура и кашони чисто нови Шарпа с аспирация единият с плазма другият без плазма отваряш капака на единият има плазмата с модула за катехиновия филтър а на другият никога нее имало такава плазма питата е празна стърчи само буксата (който са в бранша знаят за синия модул тук изобщо никога нее влизал такъв и ламелите са празни) извода продават се бракувани модели, прав си извинявам, че не се конкретизирам но и сам ще видиш до дни че има безнадеждни в бранша
Не зная защо се джафкате,в крайна сметка няма непоправими неща.А дали климатика е китайче или японче няма никакво значение,това е техника тя се разваля рано или късно.Важен е маистора
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312038900[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312035701[/time]_________________________________________________Първоначално публикувано от Mmitaka
Има такива некорекни хора навсякъде,за това са форумите ...... Включително и в Пловдив
и българския вносител какво е виновен че китайците не са монтирали този модул? а бъди сигурен , че и от 220-волтовите машини има такива обърквации.
220 волтови боклуци не коментираме в тая тема , некоректност и алчност от страна търговеца е конкретния случай качва на клиента си 2 абсолютно еднакви климатика чисто нови съответно за 1800 и 215 (без да ги дари с цената касова бележчица )за монтаж всеки един, няма компенсация в цената за другият климатик, монтажите са извършени в различни дати от съвсем различни монтажни групи (момчетата няма как да усетят разликата в повечето случай вътрешното тяло при монтаж се отваря само за оперативния кабел и ако за да се усетят трябва да са научили наизуст екстрите на всички модели ) монтирани са на 2 ма братя в два етажа като ги плащат заедно в офиса на фирмата и чак при профилактика се диагностицира въпросния дефект а ти ми кажи клиентът какво е виновен
за мен 100 волтовия климатик си е неконкурентно здрав от всякакви 220 волтови дъщерни фирми , но повечето им вносители са гаражни фирми с лъскави магазинчета и кални сервизи и хитри лукави собственици част от който не си ти и единствената фирма в Пловдив която за мен е коректна Димели казвам според мен нали затова пишем в форум
Точно така,на никои не препоръчвам АНТ клима,Нипон.....Лошото е че всички почти маниполират за мошноста на климатиците ,за тях е изгодно да ги изчисляват по отоплителна мощнос.Но япончетата са страхотни никои няма да съжалява ако заложи на тях
Е то бива реклама бива ама край няма. Като сте почитатели на втора употреба сигурно и гуми си купувате втора употреба щото били маркови сигурно а може би и дрехи на кило. Били са хубави климите но когато японеца си ги е купил от магазина.
Поговорката мисля че всичко казва: По хубаво от новото няма.
И това е вярно , даже е и модерно ! Винаги се намира по нещо читаво втора ръка , без значение сферата на неговото приложение , а и е доста по-качествено като изработка от чисто ново китайско !
велев, ако си купиш гуми мишлен, караш ги 1 седмица и блокира двигателя на колата, те ставата втора употреба. при всички положения ще си купя тях за същите пари от колкото корморан нови.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
айде карай си корморана нов и новата мидеа, пък аз ще си карам мишлена и японските климатици, щото съм по-прост от теб.
между другото и моята фамилия велев идва от плевен, може и да имаме нещо общо.
Аиде точно миналата неделя изхвърлих мишелинки почти нови бяха ми подарени, защото спада ту едната ту друга просто не лепят в джантата.Гумарите почнаха да не искат да ги правят. И не съжалявам че обух пижо с 4 нови гуми Dayton и да не ми се налага сутрин да помпя аз на монтажи ли да ходя или с гуми да се занимавам. А това кой какво си купува си е негов избор но мисля че не е нужно чак пък толкова да се превъзнасят старите климатици.
Велев, каквито са ти климатиците такива са ти и гумите на колата- боклуци. Дано тоя автомобил го използваш само за да возиш мидейките, а не семейството си.
Аз за семейството си имам Купе което много рядко карам нали съм на работа постоянно. И стига с тия Мидей виж из постовете ми че тази година не ги предлагам заради спада в качеството на конвенционалите им. А те хората и за Алфите говорят че добре стоят на пътя и дълго в сервиза ама ти си я караш.