Страница 96 от 116 ПърваПърва ... 46869495969798106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Собственици на климатици 100V

Решим е, дал съм я на човек който само с това се занимава ще видим. То оправиш едно повреди се друго така са си старите техники.

2.  

3. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

".....по-безнадежден и от хората дето ги внасят тея 100 волтови"

малко си мери приказките, ако имаш да казваш на някой нещо, кажи му го на него чрез името, а не така. на дали ти си най надеждния.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от py4
    ".....по-безнадежден и от хората дето ги внасят тея 100 волтови"

малко си мери приказките, ако имаш да казваш на някой нещо, кажи му го на него чрез името, а не така. на дали ти си най надеждния.
    Поздрави на Варна ти още ли ми се сърдиш че те отрязах за дистанцйоното приемай ги по леко тея неща и за забележките си използвай Лични Съобщения

за мен думата безнадеждни е за хора който продават 100 волтов климатик а после друг му оправя електониката , зада ти подчертая смисала ПИЧ

5. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

не се сърдя за никакво дистанционно, даже и не помня случая. впрочем и сега ползвам твоите преводи, за което съм ти благодарен. просто мисля, че не може да се изказваш чак толкова крайно. поздрави.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

До дни ще съм готов със снимките за ди покажа как твойте колеги от Пловдив монтираха на тяхен клиент 2 абсолютно еднакви по сигнатура и кашони чисто нови Шарпа с аспирация единият с плазма другият без плазма отваряш капака на единият има плазмата с модула за катехиновия филтър а на другият никога нее имало такава плазма питата е празна стърчи само буксата (който са в бранша знаят за синия модул тук изобщо никога нее влизал такъв и ламелите са празни) извода продават се бракувани модели, прав си извинявам, че не се конкретизирам но и сам ще видиш до дни че има безнадеждни в бранша

7. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив

Не зная защо се джафкате,в крайна сметка няма непоправими неща.А дали климатика е китайче или японче няма никакво значение,това е техника тя се разваля рано или късно.Важен е маистора

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312038900[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    До дни ще съм готов със снимките за ди покажа как твойте колеги от Пловдив монтираха на тяхен клиент 2 абсолютно еднакви по сигнатура и кашони чисто нови Шарпа с аспирация единият с плазма другият без плазма отваряш капака на единият има плазмата с модула за катехиновия филтър а на другият никога нее имало такава плазма питата е празна стърчи само буксата (който са в бранша знаят за синия модул тук изобщо никога нее влизал такъв и ламелите са празни) извода продават се бракувани модели, прав си извинявам, че не се конкретизирам но и сам ще видиш до дни че има безнадеждни в бранша

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312035701[/time]_________________________________________________

Има такива некорекни хора навсякъде,за това са форумите ...... Включително и в Пловдив

8.  

9. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

и българския вносител какво е виновен че китайците не са монтирали този модул? а бъди сигурен , че и от 220-волтовите машини има такива обърквации.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

220 волтови боклуци не коментираме в тая тема , некоректност и алчност от страна търговеца е конкретния случай качва на клиента си 2 абсолютно еднакви климатика чисто нови съответно за 1800 и 215 (без да ги дари с цената касова бележчица )за монтаж всеки един, няма компенсация в цената за другият климатик, монтажите са извършени в различни дати от съвсем различни монтажни групи (момчетата няма как да усетят разликата в повечето случай вътрешното тяло при монтаж се отваря само за оперативния кабел и ако за да се усетят трябва да са научили наизуст екстрите на всички модели ) монтирани са на 2 ма братя в два етажа като ги плащат заедно в офиса на фирмата и чак при профилактика се диагностицира въпросния дефект а ти ми кажи клиентът какво е виновен

за мен 100 волтовия климатик си е неконкурентно здрав от всякакви 220 волтови дъщерни фирми , но повечето им вносители са гаражни фирми с лъскави магазинчета и кални сервизи и хитри лукави собственици част от който не си ти и единствената фирма в Пловдив която за мен е коректна Димели казвам според мен нали затова пишем в форум

11. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив

Точно така,на никои не препоръчвам АНТ клима,Нипон.....Лошото е че всички почти маниполират за мошноста на климатиците ,за тях е изгодно да ги изчисляват по отоплителна мощнос.Но япончетата са страхотни никои няма да съжалява ако заложи на тях

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Е то бива реклама бива ама край няма. Като сте почитатели на втора употреба сигурно и гуми си купувате втора употреба щото били маркови сигурно а може би и дрехи на кило. Били са хубави климите но когато японеца си ги е купил от магазина.
    Поговорката мисля че всичко казва: По хубаво от новото няма.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И това е вярно , даже е и модерно ! Винаги се намира по нещо читаво втора ръка , без значение сферата на неговото приложение , а и е доста по-качествено като изработка от чисто ново китайско !

14.  

15. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Е то бива реклама бива ама край няма. Като сте почитатели на втора употреба сигурно и гуми си купувате втора употреба щото били маркови сигурно а може би и дрехи на кило. Били са хубави климите но когато японеца си ги е купил от магазина.
    Поговорката мисля че всичко казва: По хубаво от новото няма.
    велев, ако си купиш гуми мишлен, караш ги 1 седмица и блокира двигателя на колата, те ставата втора употреба. при всички положения ще си купя тях за същите пари от колкото корморан нови.
    айде карай си корморана нов и новата мидеа, пък аз ще си карам мишлена и японските климатици, щото съм по-прост от теб.
    между другото и моята фамилия велев идва от плевен, може и да имаме нещо общо.

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Аиде точно миналата неделя изхвърлих мишелинки почти нови бяха ми подарени, защото спада ту едната ту друга просто не лепят в джантата.Гумарите почнаха да не искат да ги правят. И не съжалявам че обух пижо с 4 нови гуми Dayton и да не ми се налага сутрин да помпя аз на монтажи ли да ходя или с гуми да се занимавам. А това кой какво си купува си е негов избор но мисля че не е нужно чак пък толкова да се превъзнасят старите климатици.

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Велев, каквито са ти климатиците такива са ти и гумите на колата- боклуци. Дано тоя автомобил го използваш само за да возиш мидейките, а не семейството си.

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Аз за семейството си имам Купе което много рядко карам нали съм на работа постоянно. И стига с тия Мидей виж из постовете ми че тази година не ги предлагам заради спада в качеството на конвенционалите им. А те хората и за Алфите говорят че добре стоят на пътя и дълго в сервиза ама ти си я караш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1652
    Последно: 21-09-24, 00:17
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе