Страница 87 от 116 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Собственици на климатици 100V

Цитат Първоначално публикувано от durtia70
    Здравейте на всички, вече съм собственик на TOSHIBA RAS-285JDR и пак имам въпрос към разбиращите.Разполагам с това дистанционно http://media.snimka.bg/5095/016444939.jpg?r=0 , и въпроса ми е, достатъчно ли ми е то за работа с климатика или да поръчвам ново.Иначе климата си работи с него, включва се ( или поне свети лампата ) йонизацията и плазмата. Иначе продавача беше коректен и ми каза за проблема ,но аз бях решил да купя климатика заради добрите отзиви и характеристики.
    Първо честито и безаварийна работа!И нали се беше насочил към Национала-какво стана?Гледам имаш доста от основните неща на това дистанционно и щом ти работят функциите,не е фатално че не е оригиналното-и от къде ще поръчваш ново?-ще ти искат поне 150лв.за такова.Щом ти свети индикатора за плазмата-работи ,а и ще усетиш по характерния мирис на озон.То сега ще ти е мерак и ще я ръчкаш и на топло и студено-качи и някоя снимка.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

А, да, дай снимка да си мерим машините........

4. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Само Аспирацията на климатика няма да можеш да ползваш

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

http://www.toshiba-living.jp/rev.php...id=1&lv=1&YN=Y от тук можеш да си извадиш указанието за работа на машината, както и данните на цялата серия.

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Честито durtia70, добре дошъл в отбора на 100V климатизатори
    ceco.bojkov според мен не е кой знае какво тази аспирация, ще може и без нея

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Благодаря за бързите отговори и инфрмацията, щом мога да ползвам основните неща, засега това ми стига.Иначе от магазина ми казаха, че може да се поръча дистанционно за около 100 лв. А ако някой случайно има такова и се продава нека ми пише. Имам проблем с качването на снимки ,но ще опитам по късно.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

А, добре, добре, я цъкни и външното да го видим в какво състояние е.Да не е на охлаждане, че гледам клапите много нагоре.

10. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Май не си пуснал плазмата durtia70 или не се вижда на снимката?Остава да скриеш кита и захранващия кабел и да почерпиш приятелчетата.

За аспирацията-едва ли ще я ползваш и да можеш,че е шумничка малко по принцип-чувства се лек ефект от нея все пак,но да я имаш,а все е едно я нямаш наистина е малко кофти.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Тези дупки запълнени ли са отвънка, защото ако не са, зимата като задуха северняка ще почне да лъже датчика на вътрешното тяло. Малко силиконец и отгоре му гипс и си готов, само че без кабел канала на мен ми стои малко грубо, можело е по-красиво да стане с парче ПВЦ канал.

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Дупките ще ги запълня от естетически съображения, иначе вън съм с остъклена тераса.На снимката климатика работи само на плазма и йон, не се вижда заради светлината. Да попитам, от това дистанционно нали с едно копче се включват плазмата и йоните.Така бях чел тук някъде във форума.

13. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    ceco.bojkov според мен не е кой знае какво тази аспирация, ще може и без нея
    Според тебе може да нее кой знае какво,но си върши работа особенно когато се пуши в помещението !

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ако е толкова зор, ще си обучи едно универсално ДУ да му пуска аспирацията. Има достатачно колеги с оригинални и едва ли ще му откажат помощ.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от durtia70
    Благодаря за бързите отговори и инфрмацията, щом мога да ползвам основните неща, засега това ми стига.Иначе от магазина ми казаха, че може да се поръча дистанционно за около 100 лв. А ако някой случайно има такова и се продава нека ми пише. Имам проблем с качването на снимки ,но ще опитам по късно.
    А наздраве от мен и добре дошъл в отбора. Нещо ми изглежда позната климата. Аспирацията не е кои знае какво и по-добре без нея. Нямаш си и идея как бачка климата, ама зимата ще разбереш. Много добър избор.

17. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    А, добре, добре, я цъкни и външното да го видим в какво състояние е.Да не е на охлаждане, че гледам клапите много нагоре.
    ама вие тука сте като на проверовъчна комисия бре. като ти цъкне външното можеш ли да познаеш на колко часа работа е?

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от py4
    ама вие тука сте като на проверовъчна комисия бре. като ти цъкне външното можеш ли да познаеш на колко часа работа е?
    Понеже я има същата машина edi1,сигурно му е интересно в какво състояние е и външното тяло - неговото изглеждаше отлично.По принцип си имат идеално покритие,(то LDRa не е трепнал та тези)и ако някой не е осолявал нарочно агрегата, да проверява теорията на dkolov ,би трябвало да е в безупречно състояние.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 116 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе