Страница 89 от 116 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Собственици на климатици 100V

О.к. шегувах се.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ясно, и аз влязох в шегата....

4. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Преди да го сложат защо не са го избаняли?
    Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    мне ,защо да го правят .. "рециклиран" означава просто докаран от Япония
    излишни изказвания. всички климатици са измити с препарат и водоструйка. вие ако видите как идват, какво ли ще пишете тогава, сигурно че излизат от тоалета.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мне ,мен ме дразни думата "рециклиран" - това принципно значи доведен до състояние на нов ,което няма нищо общо с истината .. реално тия машини само се позачистват и най много да им се долее фреон по везна .. аз и друг път съм го писал 98% от тях са изтормозени машини на 10+ години от ниския клас ,а другите 2% просто не могат да се купят от обикновен човек без някакви връзки познати във фирмите които ги внасят ..

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Прав си Alexi,и аз просто се чудя на какви извъртания са способни хората,продаващи стари бракми!Не,че в това има нещо лошо,то си е бизнес,не че тези хора заблуждават или нещо такова,ама мамка му и прасе,да уверяваш потенциални купувачи,че някакав дарак,незнайно колко и как експлоатиран ,бил в пъти по добър от нова машина...е това не е много коректно!И като се зачовъркат тия определения ,истинско японче,марсианско китайче,Малайзия,Таиланд....наистина по незапознат може здраво да се набута!!Много ще ми е интересно,ако някой пусне тема с въпрос...."Що е то истинско японче?"....Със сигурност ще има бисери дето не са и сънувани!!Пак да кажа,не искам никого да обидя,от втората употреба има съфорумци,които са си пекани и доказани капацитети,явно са специалисти в областа на климите,то си личи,като се разходиш из темите!.....Ама тая пуста втора употреба,че и с допълнителната висулка!Ей,Бога ми,такова чудо в Средна и Зап.Европа няма!!!Вече 7 години живея на 50км от Будапеща и как никаде ,Словакия,Полша,Чехия,Австрия,Унгария не видях нито веднаж клима с траф,или шоу рум за климатици втора употреба/..."рециклирани,внос от Япония"..... Дано не ми се разсърдят някои хора дето ще слагат климите по Кледа!!!

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Точно така. Най-много се забавлявам като стане дума за 220-волтов климатик произведен в Китай, как същия бива наричан "китайски ментак" или "китайски боклук". А когато някой търси съвет за 10-годишна китайска морга на 100 волта, му се обяснява нашироко как няма значение, че е произведен в Китай, това изобщо да не го притеснява, че всъщност е за японския пазар, че е на светлинни години напред от 95% от климите на българския пазар. Ха-ха. Който иска да си слага 10 годишни климатици с пожълтели вътрешни тела и одрани външни с изкривени ламели за 1000 лева и неоргинално дистанционно с липсващи функции. Наистина има много балами в България. На 100 волта само ново.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Това,че дадена стока е произведена в Китай не е престъпление-важно е за кой пазар е произведена, и какъв е качественият контрол за тази стока.

И досега си стои Великата китайска стена на повече от 2000г.,а Берлинската стена не изкара и 50г.

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

За всеки влак си има пътници.
    Просто не трябва да се дават повече пари отколкото наистина си заслужава.
    Бих купил изполван климатик само за вила или друго място в което не живея постоянно и ходя само на почивка или за пиене и мезелък.
    Може и за к...ък

За дистанционните сте на 100% прави.

Сега при радиацията и няколко починали от нея се замислям сериозно.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Точно така. Най-много се забавлявам като стане дума за 220-волтов климатик произведен в Китай, как същия бива наричан "китайски ментак" или "китайски боклук". А когато някой търси съвет за 10-годишна китайска морга на 100 волта, му се обяснява нашироко как няма значение, че е произведен в Китай, това изобщо да не го притеснява, че всъщност е за японския пазар, че е на светлинни години напред от 95% от климите на българския пазар. Ха-ха. Който иска да си слага 10 годишни климатици с пожълтели вътрешни тела и одрани външни с изкривени ламели за 1000 лева и неоргинално дистанционно с липсващи функции. Наистина има много балами в България. На 100 волта само ново.
    Аруба ти преди известно време ходи чааааак до Пловдив за същите тези втора употреба, това че не си попаднал на това което търсиш е друг въпрос. И аз не бих си купил втора употреба без оригинално ДУ, външния вид да не ми допада и т.н., но да казваш, че тези които си купуват такива климатици с различните им липси (ако ги има) са балами, не е коректно и учтиво.

12. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Toй aruba_man ,ако е честен към себе си ще признае,че ако нямаше разлика с външното тяло на онази тошиба-UDX щеше да я отнесе,(вече е била продадена) ама нейсе...щеше да има един балама в повече.

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Истината е че кризата много яко е захапала колегите с втората употреба доста фирми са пред затваряне. Което не е добре за тях защото има много кадърни майстори в тях.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Боже колко мъка има по този свят, Боже.....някои знайни и други незнайни форумни герои сътворяват тъпизъм след тъпизъм....

16. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Истината е че кризата много яко е захапала колегите с втората употреба доста фирми са пред затваряне. Което не е добре за тях защото има много кадърни майстори в тях.
    Фирмите за нови да не са в разцвета си?

17. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Аруба ти преди известно време ходи чааааак до Пловдив за същите тези втора употреба, това че не си попаднал на това което търсиш е друг въпрос. И аз не бих си купил втора употреба без оригинално ДУ, външния вид да не ми допада и т.н., но да казваш, че тези които си купуват такива климатици с различните им липси (ако ги има) са балами, не е коректно и учтиво.
    Благодаря ти, че потвърждаваш думите ми.
    Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Toй aruba_man ,ако е честен към себе си ще признае,че ако нямаше разлика с външното тяло на онази тошиба-UDX щеше да я отнесе,(вече е била продадена) ама нейсе...щеше да има един балама в повече.
    Щях да я взема - да. Различно вътрешно и външно тяло не ми се струва незначителен проблем. Тя затова е сложена там - да се продава. Аз съм малко капризен и на различно външно тяло, различно дистанционно не мога да се съглася. До есента може пък да събера повечко парички и да имам за нов върхов модел на 100 волта.

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Благодаря ти, че потвърждаваш думите ми.
    Може би ги потвърждавам, но не и за това че са балами. Защото някои ги купуват с ясното съзнание, че нямат оригинално ДУ, виждат че има забележки по някое от двете тела или и за двете, но си ги купуват без това да им пречи и след това са доволни, както е в случая с durtia70. Това не ги прави балами.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 116 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе