С този КОП е доста над повечето модели в Европата.Какво е тогава "класен модел"? Добър си е климатика.
С този КОП е доста над повечето модели в Европата.Какво е тогава "класен модел"? Добър си е климатика.
Не съм казал, че е лош, просто че има и по добри модели на Toшиба в този период.Първоначално публикувано от vanko68
Брагодарско за отговорите климатика явно си е добър - мотирам го !
Aleksandars-Човека просто го интересуваше някакво инфо дали става.Това,че има и по-добри модели, не го подпомага с информация за неговия.
OK, мир да има...Просто изразих мнение!!!Първоначално публикувано от vanko68
Не търся точно този модел...но примерно S25JTSXS килограми:27/16...на S28JTSXS килограми:34/16
SX серията на Daikin е хубава. Там струва 4400 лв според сайта на Daikin. Общо-взето преди нея са само Уруру-Сарарите.
Външните дали са едноредови:S25JTSXS както и на BXV258 http://www.mitsubishielectric.co.jp/...l/index04.html
Много ме съмнява да са едноредови. Но това се проверява лесно на място. BXV ти казах, че го няма в БГ. Има ZXV, който е още по-добър, но и е скъп.
По леки са 26..27кг за това ме съмнява че са едноредови
ZXV25T е 14/35 кг. Няма как да е едноредов.
Голяма находка, направо се оцъклих Графика на падането на мощността спрямо външната температура на 100-волтовия Mitsubishi MSZ-ZXV257!
www.request.co.jp/wink/S_TEC/msz-zxv257-w_3.pdf
Както се вижда, условията са същите, при които се мерят и 220-волтовите. С точки са дадени минимална, номинална, максимална и мощност при +2° (което при тях се изписва по стандарт).
това е от топ моделите на МЕ на 100 волта за 2007 г .. това си личи и по графиката ,при -11 запазва около 60% от номиналното си топлоотдаване
добре а според вас BXV258 с какъв топлообменник е
Помогнете ми при избора на клима.Триумя се между следните:
Fujitsu AS-E22T
National CS-228TB
Mitsubishi MSZ-SV228
Ще се ползва за отопление на 12 м2 стая-изток. Кой какви недъзи има? Благодаря!
няма значение кой ще избереш ,добри машини със сходни параметри ,съществени недъзи нямат като изключиш липсата на екстри тъй като са базови модели