Ай стига де!!! Климатиците са различни модели и са произведени различни години първият е AY-S28SXC и е произведен 2005 година, а вторият е AY-S28XC и е произведен 2006 година . Митаче ти тогава не продаваше ли климатици в тази същата фирма
Ай стига де!!! Климатиците са различни модели и са произведени различни години първият е AY-S28SXC и е произведен 2005 година, а вторият е AY-S28XC и е произведен 2006 година . Митаче ти тогава не продаваше ли климатици в тази същата фирма
2005 и 2006 бях в Слънчев бряг много хубави години да ти кажа имам много хубави спомени в приморско но това е друга тема та не разбрах къде е изчезнала плазмата според теб да не е някъде по плажовете на Слънчев бряг
Виж сега Митаче, мога да ти отговоря на лична по скайпа или фацето щото си приятел, но ще ти пиша тук защото историята нещо ми понамирисва. Не е възможно климатиците да са продадени като нови и на една цена защото ако вътрешните тела и характеристиките са еднакви, то външните имат ОЧОИЗВАДНА разлика скъпият модел е с аспирация и контрол на влажността и тялото му е с една педя по-високо, за тези които не са го виждали да погледнат външните тела на Урусарата на Дайкин и нормалният модел. Няма клиент който да е толкова залухан, че за не вижда тази огромна разлика и да не попита защо цената е еднаква. От тук нататък случая не заслужава да се коментира. Не защитавам бившите ти работодатели, но това не е начина да си оправяш сметките с тях.
Все мие тая коя е фирмата (изключвам опитите ти да им се натегнеш) има си телефон човека можеш да му идеш на гости и да видиш какво му пише на документите. Климатиците са абсолютно еднакви на външен вид както вътрешно така и външно и дистанционни управления , хората са с добро материално състояние имали са доверие към фирмата едва ли човекът ще се качи да мери с линия колко см е над турбината едното и другото , жена му е почиствала филтрите до сега и не е обърнала внимание на разликата(за клиент некомпетентен категорично незабележима на външен вид) ,и дори да не съм аз каква вина има продавач консултантът, това са чисто нови климатици продадени по каталог защо си мислиш , че се оправям сметки с някой това е форум всеки си влиза с парола и ник това е факта има си документи лека вечер
в бързината си си допуснал огромни технически грешки
И 2 ТА КЛИМАТИКА ИМАТ АСПИРАЦИЯ И КОНТРОЛ НА ВЛАЖНОСТТА ПРЕГЛЕДАЙ ВНИМАТЕЛНО ПДФ ОТ ШАPП
ПОВТАРЯМ ЗА ТЕБЕ СПЕЦИАЛНО КЛИЕНТЪТ Е ПЛАТИЛ ЗА 2 ЕДНАКВИ КЛИМАТИКА(един клас) И ПО ДОКУМЕНТИ ИМА 2 ЕДНАКВИ КЛИМАТИКА И ПО ЦЕНОРАЗПИС ИМА 2 ЕДНАКВИ КЛИМАТИКА ... ОБАЧЕ УВИ НА СТЕНАТА НЕ
http://www.sharp.co.jp/products/livi...sxc/index.html
http://www.sharp.co.jp/products/livi...xcw/index.html
Ето ги двата модела. Външните тела имат голяма разлика.
значи потвърждаваш тезата ми, че са 2 различни модела
Митак,то хубаво си тръгнал да защитаваш правата на клиентите,но защо не го правеше и когато беше от другата страна на ”барикадата”,понеже знам от личен опит?И интересно дали е било фирмена политика,или солово изпълнение за заблуждаване на клиенти и продажба на всяка цена? Не взимам страна -отношенията са си ваши,но ми прилича на ”кръстоносен поход”.
С риск да нараня деликатната психика на колегата Мmitaka ще си позволя да му припомня, че темата в която упорито плюе по адрес на бившата си фирма не е озаглавена "Дай си ми куклите - на ти парцалките", а е "Собственици на климатици 100V".
Клиент съм на фирмата и трябва да кажа, че до този момент са били повече от коректни. Няколко месеца след монтажа на 225 GDR установих, че на една от двете плазмени касети жичката е прекъсната - видях го съвсем случайно.
Обадих се в HTT-3 и след два дни получих по куриер нова плазмена касета за моето добиче.
Единственото нещо което трябваше да направя след като получих новата си касета беше да изпратя дефектиралата и всичко това по куриер за тяхна сметка. На вас колеги оставям да си направите извода колко от фирмите биха постъпили по този начин като не забравяте, че съм от Варна, а въпросната фирма от Пловдив.
Ще си позволя да помоля колегата Mmitaka да спре да цапа хубавата тема, да се поуспокои и да не забравя, че плюнките които бълва нагоре всъщност падат върху собствената му глава.
Нямаше да се регистрирам но от последния пост не издържах . Тук явно има хора който имат интереси за да защитават тази фирма аз съм им клиент от 4 години и съм много недоволен от НТТ-3 ООД, купих този климатик от тях от една Руса жена с много учтиво отношение до като не ми взе парите. Климатикът ми е монтиран по много претупан начин ,кондензът ми капе върху адапторът , обаждах им се в последствие отказаха да корегират монтажа .След 6 тия месец изгоря на перката мотора отказаха гаранция не покривала въпросната перка общо взето не съм съгласен с теб .
малеее, за такъв монтаж директно някой излита от третия етаж
сорри за мекия тон
Мен пък се опитаха да ме прекарат, като не ми казаха, че вътрешното и външното тяло на климатика са от различни модели. Накараха да ме бия напразно 650 километра. Не били предполагали, че ще е такъв голям проблем. Ебати логиката и наглостта. Те сигурно като отидат в магазина си плащат за филе "Елена", пък получават шпеков салам. Подлъгах се от тези, които не спират да хвалят втората употреба. Поне си взех мерака, разбрах, че не е за мен. Какъвто монтажа, такива им са и климатиците. На последната снимка се вижда ясно. Хванали захранващия кабел с изолирбанд, отвсякъде стърчат кабели. Ха-ха. Жалка картинка....
Я за по-лесно кажете кое има гаранция ако има такава?Първоначално публикувано от Mmitaka
Ха-ха. Ми то по подразбиране е ясно, че един климатик си върви с неговото си негово външно тяло. Аз тогава не знаех, че японските могат да се комплектоват вътрешно Тошиба и външно Саньо. Вече знам и другия път ще знам, жалко, че ми мина мерака за втора употреба.
Те японците така ги обичат- от различни климатици монтират каквото им падне и след това така си идват от Япония -външно саньо-вътрешно тошиба или шарп-мицубиши.По ви прилича мотото на касап-а "От две тошиби саньо правя", при вас обаче не е известно какво "отроче" ще се роди.Първоначално публикувано от ceco.bojkov
Вместо да се извините, правите човека на глупак-Той ви е виновен, че е видял различните тела.
Когато ВЗИМАТЕ парите не БЪРКАТЕ, да вземете по-малко, но щом е за сметка на ПЛАЩАЧА-клиент МОЖЕ да "сбъркате" с малко.
После като ви хванат в крачка дори се оказва, че не сте сбъркали вие, а японците са виновни-то така е дошло-още от завода така са го изпратили с външно саньо вътрешно на тошиба.
В Германия няма да има обяснения-затвор.
То за такива работи има няколко българи които продавали автомобили втора употреба с превъртян назад километраж, ама това не им е Бг.Хайде дръжте 3 години за измама на потребителя купувач да ви дойде акъла и да се научите че тук НЕ Е България...
Този път почистих темата, не твърдя, че го направих особено качествено, но все пак е по-добре от нищо.
Обещавам, ако се наложи пак да чистя заради същите участници - ще има адекватни наказания - осъзнайте се за какво е темата и спрете със спама и личните нападки!!!