Мига бързо,при спиране на тока същата лампичка мига,но по-бавно.Не знам дали го обясних добре.Ако се наложи ще направя по-добро клипче
Мига бързо,при спиране на тока същата лампичка мига,но по-бавно.Не знам дали го обясних добре.Ако се наложи ще направя по-добро клипче
Не, не е необходимо. При положение, че оперативната лампичка мига бързо заедно с тази на плазмата проблема е Protective circuit operation for outdoor P.C. board. Не съм специалист, но е проблем с електрониката във външното тяло. Не мъчи машината, а просто се обърни към техник.
OK.Благодаря на всички за предположенията и помощта.Явно трябва да се види от специалист.
Куклата на тошиба ydr както всеки климатик дава авария слабото место на тошибите са слабия монтажист ,тоя модел е уникален звяр издържа на 180 волтов срив работи в балкани и села напиши каква е развръзката на тази кукла намирисва ми на компресор с тия 10 минути , а тва с батерийте са простотий извади и от телевизора да не прави смущения
Е, защо трябва да се намери, не мога да разбера - тези хора не са чували за ремонт?! И такива заключения без замерване, не знам как ги изричат...
То развитието е ясно ще пие една студена вода за няколко стотин лв. и ще го хвърли за скрап.
Това ли е твоята препоръка? Познавам поне десетина човека, дето могат да го оправят.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Амейзинг тука времето е спряло , Велев как може тва за 6 години да не ти уври главата , срещу 100 волтов климатик нема смисъл да плюеш като всички останали го хвалят ти си по-безнадежден и от хората дето ги внасят тея 100 волтови
Mitak сърбал съм им попарата и дори онзи ден свалях платките на едно митсубиши че не му работи външния фан защото се скъсали крачетата на хиса дето е със 100крака поне.
Този проблем е решим.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
за Velev явно нищо не е решимо -не е ли по добре да си продаде някоя Мидея отколкото да си размърда сивото вещество -ИЗВИНЯВАМ се на модераторите но не се сдържахПървоначално публикувано от Aleksandars
Другарю Велев в този форум има наистина хора капацитети и професионалисти, а не само дървени философи. Климатика на човека е ремонтиран и работи, само че майстора не се фука подобно теб. Иначе не се съмнявам, че ти би му препоръчал да изхвърли някогашната ти фаворизирана техника и да бодне един китайски таласъм -разбира се от твоите.