Моля дайте инфо за AS-N28R за 28 кв. стая югозапад изолация (външна и вътрешна) цената от 2200 лева реална ли е ? Мнения за модела
Моля дайте инфо за AS-N28R за 28 кв. стая югозапад изолация (външна и вътрешна) цената от 2200 лева реална ли е ? Мнения за модела
Здравейте,
може ли някой да ми помогне с превода на яроглифите на едно SANYO SAP-ZK22U, моделът на дистанционното е RCS-ZP1 ето и линк към снимки:
http://dox.bg/files/dw?a=33352e03c9
http://dox.bg/files/dw?a=25c136f2ef
Благодаря предварително
Имам едно такова питане-проблем ли е ако изключвам 100V-те ми климатици от мрежата когато не ги ползвам,тъй като трафовете лапат по 60W на празен ход.Чел бях че имало значение за подгрева на картера на маслото зимата..ама как точно стои въпроса?
според моето устройство за моментен разход-среден разход от към 25-30 вата!
Трафовете имат 60w твърдо -мерил съм ги.На някаква казанлъшка фирма,май бяха.А проблем с пусковия ток нямам тъй като Саньотата имат бутон за ограничение на ампеража на 1/2 и го използвам активно точно заради това.Чудех се зимата дали ще е добре за климатиците..
Колега за колко трафа става въпрос? Предполагам знаеш, че климатиците в режим готовност и без траф да са пак имат консумация.
Става въпрос за 2 трафа.Не знам дали са ми фалшиви трафовете,но тези ми монтираха-български и харчат по 62W.Не е много,но защо да се изпаряват във въздуха 120W?
ph и моите са български, но 3 те общо харчат 45 вата. Твоите вероятно греят яко, най-добре е да ги смениш.
ей колега РН би ли обяснил по подробно това с намалянето на ампеража?
Специфична за Саньотата е тази функция. Има бутон на дистанционното за това. Аз не можеах да му измисля свястно приложение, освен когато съм на генератор, за да не го претоваря - ако хукнат на максимална мощност. Иначе стартовия ток не е проблем.Първоначално публикувано от marian1
тц, и моята тошиба я има,но не пипам преди някой да каже за какво иде реч....така че,ако някой иска да пообясни за какво,как и ...се ползва
Въпросните бутони намалят консумирания ток наполовина,а и мощността съответно.Ползвам ги когато включвам едновременно и двата климатика за да не претоварвам инсталацията.Климите се "скопяват" и харчат по-малко ток,съответно и отдават по-малко топло/студено.Миналата зима изкараха така цялата ама тя беше мека в Бургас,а и аз не ги спирам.Саньотата обаче винаги работят под номинала на 200-300W-много малко харчат,демек бутона е малко излишен,освен при стартирането.