Да, затова прави така. Споко, в студа няма да имаш проблеми.
Преглед за печат
Да, затова прави така. Споко, в студа няма да имаш проблеми.
PANASONIC CS/CU-UE12 HKE я кажете тоя модел проблемен ли е ? нещо с компресори ала бала ??? някой ако има и продава може на лично PANASONIC CS/CU-UE12HKE като параметри ме устройва идеално
вчера ми монтираха hitachi ras\rac 35yh6\fh5,китайско разбира се.има т.нар."заспиващ режим",но не разбрах действа ли при отопление и по точно как-дали трябва да задам брой на часове за работа или час,в който да спре този режим.ще продължи ли след това в нормален,зададен от преди това режим?благодаря.
Заспиващия режим всъщност е обратен брояч, след който климатикът се самоизключваЦитат:
Първоначално публикувано от rosica.i
Таймерът е за задаване на точно определен час на пускане и/или спиране.
Действа в режим отопление :) ДА ще запомни последните настройки по режимите
Здравейте на всички.Не бях се включвал от няколко дни във форума.Сега съм много радостен че ще мога да комуникирам.
Иначе след дълги размисли за избор на криматик-аз днес закупих едно FUJI- RSA12LGC. Дано да остана доволен
Честно казано много ми се иска да прочета мненията за FUJI- RSA12LGC на Deian i Jori.Честно казано всяко едно мнение би било от полза,но и двамата ми дадоха доста полезни съвети в последните седмици,за което искам да им БЛАГОДАРЯ
Честито.По-добре ти да ни пишеш как е след 3 месеца.
Мисля че няма да имаш никакви проблеми
Искерно се надявам да така joriлКкато ти поне знаеш досат се двоумих,допи триумих какъв климатик да си взема и накрая реших да дам още 300лв отгоре и да си взема споменатото вече FUJI- RSA12LGC
здравейте, някъде във форумите прочетох мнение, че ако вътрешното тяло се сложело близо до пода, а не както е нормално до тавана, комфорта бил чуден. Вие на какво мнение сте, чували ли ли сте такова нещо или е пълна глупост?
За тази цел има подови климатици:http://www.v-clima.com/prod.php?id=4
http://www.v-clima.com/prod.php?id=57
за подовите ясно, въпроса беше за стенен сплит.
Ако можеш да си позволив подов-наистина комфорта е по-голям.Подобен,но не същия ще е резултата според мен и ако сложиш
тяло за висок монтаж ниско.Но ще ти стои като л***о.http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37796.0.html
Здравейте. От 2 седмици съм собственик на 2 климатика FUJI ELEKTRIC RSA-9LGC; RSA 12 LGC. За сега съм много приятно изненадана от топлината която е навсякъде в къщи... Но... все още не е зима разбира се и... И 12-ката започна да издава от 1 седмица много странни жужащи звуци при пускане на вентилатора на максимални обороти или на HIGH... Това трае само от 5 до 10 секунди след което спира и се чува само как издухва въздух. Звука не е силен но започна да се повтаря при всяко пускане на вентилатора. Може да се оприличи на някаква голяма пчела която съм затворила в него... Има ли някой подобен проблем и необходимо ли да извикам техници... Предварително благодаря ако някой ми отговори...
Хоризонталните щорички(за нагоре/на доло) при мен се чува за няколко секунди като при теб понякога - подбутни ги лееееко с пръста наляво и надясно имат луфт към милиметър/два и при мен спира да бръмка.Цитат:
Първоначално публикувано от лили пили
Благодаря ти ще пробвам довечера че сега съм на работа.... Поздрави........