И какъв е смисъла в това изказване за пистолетите
всичко просто не създава никакви проблеми затова и оръжията които се използват най вече за носене са супер мегапрости. Климатиците и те са просто устроени въпреки че много хора си мислят че са сложни даже от простота имат и някои несъвършенства.
Амебата казала, че всяко просто нещо било гениално. Ракетата, извеждаща спътници в орбита, също е много проста. По-проста от двигател с вътрешно горене, тъй като е с външно. Тази логика ми е добре позната, много пъти съм се сблъсквал с нея.
Сериозно си сгрешил двигателя на ракетата както и турбините двигатели са с вътрешно горе това че излиза огънче на края не означава че са с външно.Единствените двигатели с външно горене са парния класически бутален двигател и парната турбина
Днес някакъв феномен, сутринта хевито 400W, тошибата 270W. Като пекна слънце по обяд- хевито 450W, тошо 315W. Стайните се вдигнаха с 1,5°, сутринта 22,5°, а около обяд 24°.
С този съседе - voltcraft sem6000
Какво затопляне бе, братче? Тук е цял ден -6 до -9 с гъста мъгла, която вече 24 часа не се е вдигала. Блазе ви!
Аз от +4 повече не видях днес, през нощта беше -9гр.
Еми в Пловдив сме с връзки при слънчо, майна.