Е да, ама си с чиста тава. [emoji16][emoji485]
Е да, ама си с чиста тава. [emoji16][emoji485]
Ей, продължаваш, Рос, направо прекали!
В другата стая на вилата има конвенционалка Хитак 10KH2, която, както и ти пишеш падне ли температурата под нулата и само лапа без да топли. Та искам да я махна и да сложа нещо, което ще върши работа.
https://www.youtube.com/watch?v=DdDHAYuXQdI
Като гледам за Хитака, който коментираме има ревю и изглежда доста добра машина като за 1350 лв монтажа.
Радо какво стана с Амбъра ?
Като гледам разликата вземи викни фирмата дето ти го е монтирала и да ти сложат едно Фуджи или един Хитак .
Само и при теб да не е някоя си фирма Здравко ,че ще има ходене по мъките
п.п.
Пусни снимки на монтажа .В правилната тема разбира се
Имам две японски машини, едната е Хитачи 2210RX, пада си под 100вата без проблем, но с два различни ватметри му се разстройваше работата, при зададени 22градуса, държи на 1.40м два градуса по-малко, след като ги разкарах и двата си поддържа 22. Другата е Саньо E22X, като сложих ватметъра, заработи като конвенционален 700 вата, прави топло след това изключва, ватметъра не съм го свалял, само обърнах щепсъла и си заработи както трябва стига си до 150вата и след това изключва. В момента до 0 градуса си работи средно на 180вата при зададена температура от 24 градуса.
Рафа, ще снимам монтажа на Амбъра, като отскоча до майка ми. От много читава фирма е правен, проблемът е, че не е купена от тази фирма машината... сложна история... Аз всъщност на 12kgta се облизвах... ама сложна история, нали ти викам... или по-скоро тъпа, малко като подписа на Нецата2 е работата... За да съм в темата, вече рядко го виждам на над 900W, явно си темперира най-сетне, а и ми е малко трудно да убедя 70-годишна жена, че като го сложи на 24 градуса и авто вентилатор е по-икономично, отколкото да го държи на 18 и тая хала да работи цял ден он/офф на по 1200W... При около 6 градуса е най-икономичен, на около 500W е бил тия дни; при около нулата външна - 800W средно днес с понижените температури. Най-вероятно накрая ще ме хванат лудите и ще пробвам едно пълнене с хладилен агент по везна, да не би да му липсват едни 100-ина грама от заводското и да не ги хващат датчицте му... ама едва ли е това. Пък и Грий не им е силата ниския минимум явно, а може и просто загубите на къщата да са такива... Брат ми твърди, че толкова топла не е била къщурата - от над седмица не е палено Притито, което е показателно. А идиотският ми 12NSAN си седи на 380W, независимо дали е 10, 2 или -2 градуса... от -5 до -10 на 620W. [emoji1787]
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Радо, само една корекция. Няма как на 18 да харчи повече, отколкото настроен на 24гр. Нищо, че работи он/офф. Всеки един градус нагоре, се отразява негативно върху разхода на машината.
П.п. Опа, бях написал обратното.
Този пост е редактиран от rosswen; 06-02-19 в 22:31.
Щом топли къщурката пък и топли възрастна жена не го барай.
Важното да и е топли на жената и да не пали печката.
Аз на баба и дядо климатика не го знам на колко вата работи .
Знам ,че им е топли и няма хамалогия .Тока колкото толкова .
Нашите родители / баби и дядовци са се грижили за нас и сега е наш ред да ги облекчим и помагаме с каквото можем.
Те тяхното са го изработили .Сега им е времето малко да се порадват на живота и усетят нашата благодарност към техните жертви към нас .
Велев, нали след източване се пълни по везна спрямо предписанието на производителя? Това ми е идеята, колкото да зная, че не му липсва някакво количество фреон... И нямам намерение аз да го правя, а някой, дето знае какво прави. Където и каквото не зная и не мога - не барам...
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Rado Smilkov; 06-02-19 в 23:18.
Да ама зависи от пьлнача че четох скоро за такива левуновци.
Screenshot_20190206-221833.jpg
Screenshot_20190206-221801.jpg
- - - - - - - - - -
За тошибата иде реч. Да не си помисли някой, че 25zm-s е слязал на 200W