Искаж да кажеш, че този прекрасен и иновативен уред не топли....
.
Искаж да кажеш, че този прекрасен и иновативен уред не топли....
.
Това го имам и си топли като за 300 вата.
За баня или за караван е идеална
Що се смеете - я виж - само вентилатора ”мотора” е 370W,
На климатиците са по10-20W.
Представи си колко му е отоплителната мощност.....
Тоя прекрасен уред бих го треснал в главата на създателя му с кеф.
Пък тея дето го рекламират, ще им сгъна по един П-профил и бой докат им спре часовника.
Извинявам се за оффа.
Хенди хийтъра по мои наблюдения доста се продаваше в една от търговските вериги.Понякога се учудвам как една реклама върши чудеса и народа без да има представа колко W му трябват за да затопли дадено помещение купува каквото види по ТВ.
Като не е ходил на училище така ще е...и по-зле ще става....
Е как 8,8гр. ще е 2 пъти по-студено от 0гр.???
Хол и спалня ги грееш с 350W, а 12м2 с 2kW???
Най-смотаната духалка от Кауфланд за 12лв. вади към 90гр. според мултицета, наложи ми се да измеря.
Абе аз съм на кило вино, ама някак не ми се вържат някои неща.
Наздраве!
Не, изолацийка му трябва.
Иначе каквото и да сложи пак ще храни енергото.
Вилата на Додо2000 е идеална за проверка на копове.
Може да пусне руската духалка през ватметър и да отчете изразходваната енергия, докато температурата се повиши от +3° до +20° примерно.
На следващия ден ако засече колко ток ще изразходва Грии-то за вдигне от 3 до 20 градуса, ще разбере колко икономично е Феери-то в такива екстремни условия.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 26-11-18 в 23:55.
Ми няма да е точно. Трябва да го постигнат и за еднакво време иначе веднага ти изкарвам КОП 10-15 колкото кажеш.
Моя грешка -8.8 градуса.
Хол и спалня но при сегашата температура, която е 10 градуса.Падне ли под 0 се затваря вратата към спалнята, защото машината(lmca12) не смогва.Пък и хола е Г образен, което допълнително влошава нещата.
Сега замерих и аз духалката 83 градуса, но и духа доста силно, не като китайчугите дето на половин метър нищо не се усеща.