Този пост е редактиран от tony34al; 05-02-19 в 23:16.
Панел, какво да правиш. Вътрешен, вътрешен, но си дърпат термомостовете.
- - - - - - - - - -
А и твоят е по-класен.
Новата машина е вече монтирана от Велев клима. Няма място за сравнение с Ферито, Генерала много по-бързо стопля, работи доста безшумно и консумацията му се движи между 380 и 500вата, като при пускането му снощи температурата в стаята беше 4 градуса. За около 2-3 минути развъртя до 1700вата след което започна да пада и цяла вечер стоя средно на около 400вата при зададени 20 градуса.
Остана само да оправя дупката. Велев предложи да я запълни но реших това удоволствие да го запазя за себе си.
При първа възможност ще поръчам от него още един такъв климатик и за другата стая. Според мен за цената си от 1300лв едва ли има друга машина с такива възможности като 12 LMCA.
Този пост е редактиран от dodo2000; 06-02-19 в 11:42.
Браво! Машината е екстра, ще ти върши добра работа. Най-накрая малко спокойствие и за теб.
Всичко е добре когато свършва добре
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Определено сега съм вече доволен. Гриито ме беше страх да го пусна, че ще счупи електромера. И със сигурност мога да кажа, че генерала определено топли. Гриито се е случвало за цяла вечер работа да изгори бая ток а в стаята да е студено, а сега само след няколко минутна работа на новия климатик започва да се усеща затопляне. Също да кажа, че съм доволен и от монтажа. Велев сложи 3м. тръби, вакумира системата, изпипа нещата а не както предните "майсторчета" 20 минути дупчене и айде, че си имаме и друга работа...
Чудя се дали Hitachi RAK-35RPC е по-добър избор от LMCA. На една цена са, а Хитака го дават с малко по-добри характеристики. Но в моя град аз новопоставен Хитак не съм виждал от много време.
Додо, не се чуди, не съжалявай - нали се отърва от ядрения колайдър (или поне харчеше почти толкова енергия твоя)... а и Амбър не си си взел като мен (сега се кротна на 700-800W и на това се радвам., ама тука като пуснат някое японче на 180W ...) ... свиркай си и се кефи хем на топло, хем на нормален разход!
Този пост е редактиран от dodo2000; 06-02-19 в 13:19.
Външна около 4 градуса и вали дъжд.Двете 35RPC-та са се кротнали така от няколко часа.
Honor Play с помощта на Tapatalk
Додо, Генади80, и не само той де, дават добри отзиви за Хитаците... аз Амбъра го сложих на мястото на един ужасен модел на Хитачи (14ЕН1 - то и във форума е писано за него, дето под 0 просто не работеше - като твоята фея малко се държеше, 'ем лапа - 'ем не топли), та съм леко предубеден, но си давам сметка, че един модел не е показателен за цял бранд - то и Рафата не е доволен от Тошиба, ама всеки изхожда от опита си... Хитачитата и потребители, и профита са ги препоръчвали, така че не поемаш някакви особени рискове с марката, а и вече знаеш колко е важен читавият монтаж, и още по-важно - има към кого да се обърнеш за такъв!
Рос, ти са к'во, сипваш сол в раната ли? Амбърът като е офф на отрицателни температури и той на 79W слиза... от подгрева!