Страница 12 от 17 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 246

Маркови климатици - заблуди и истини

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Маркови климатици - заблуди и истини

Не мисля че форума е мястото където ще си мерим "пишките" още повече че тук почти всички сме анонимни и всеки може да си пише каквото си иска.Достатъчно ми е че в гредовете в които работим хората ни познават и уважават и съответно си имаме достатъчно работа.
    Абсолютен привърженик съм на Дайсейкая но за съжаление много малко хора могат да си го позволят, а втора употреба и то100 волтова никога няма да продам и монтирам!

2.  

3. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Незнам как изкарват тези Мидей 6-7 години не ме интересува даже но това нее климатик от кадето и да го погледнеш (КОМФОРТ-ЙОК)
    (качество-ЗАБРАВИ) (стопляне -трудна работа)
    А за Япончетата имам един работещ модел който е закупен втора употреба и е около 15 годишен
    Ето това е модела Mitsubishi Cosmodemi Inverter MSZ 2250
    Как може да споменеш ,че м/у първата и третата година издават багажа на какво основание, кое се разваля кажи да знаем

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Продавайте ги(ако има кои да ги купи),монтирайте ги и си ги ползвайте със здраве.По горе съм изразил моето лично мнение и политиката на фирмата ни.Работим и ще продължаваме да работим с всички големи фирми вносители на климатична техника но сред тях не са тези внасящи втората употреба.Факта че в нашия град преди около две години се появи една фирма предлагаща втора употреба климатици и просъществува около седем-осем месеца е достатъчно красноречив.
    Желая на всички колеги много продажби и малко аварий а на всички собственици на климатици - безаварийно ползване.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

И марковите се скапват в петък един Панасоник естествено компресор след него Митсубиши 100В и то с виеш компресор климатици производство 2004-2005. Вчера един Елит и той за компресор ама изкарал 10години но компресора за него е 200лв а за Панасоника 650лв в К&K.

6. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Като ви гледам как работити чак човек да ви се начуди сигорно по-телефона ги оправяте

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Щом в продължение на години успяваме да съществуваме и нямаме задълължения към банки,доставчици,служители и т.н. значи работим а как го правим си е наша работа.
    Ироничното ти и високопарно държание е единственно в твоя вреда.

8.  

9. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Прекалено вземаш нещата на вътре ми се струва питам те като човек как така от първата до третата година и издават багажа Японските на 100Волта ? Когато пишеш нещо би следвало да го докажеш . И никой не тее питал за фирмата >>> Какво да ти кажа >>> форума нее място да си мерим "пи*ките" обаче забележи нашета фирма продължение на ..., незнам си какво и прочие ... Поспирай се малко

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

повечето машини на 100 волта се внасят на по 10+ години ,нормално е някоя от тях да дефектира .. но има и нови на 100 волта ,като от тях някои нямат аналог на 220 волта ,особено високия клас .

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Това си твърдение предполагам не можеш да потвърдиш с факти.За пореден път ще кажа че Мидеата не е"черешката на тортата" но си изкарва 6-7 години без да създава кои знае какви проблеми ,а в цялата ми практика досега съм срещнал само един 100волтов които беше на шест години всички останали сдават багажа м-у първата и третата година след монтажа.
    Така е lavsho,може да предполагаш и не знам какви факти може да ти променят мнението- едната ми машина е произведена 1997г. и за твой ужас още работи у мен към петата си година.Едно приятелче си беше взел ''Нов-марков''-2броя,но на третата година се скапаха-сега е от 7 години с ''изхвърлена'' Тошиба модел 92г. и т.н.-още много има с подобни машини и във форума. За теб това са някакви изключения навярно-от голяма фирма си специалист-аз не съм,и между избора за нов ''марков'' съм избрал употребяван ''сдухан''(и цената им не е била ръководеща-на втората ръка бяха по високи от нова мидея).

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    всички останали сдават багажа м-у първата и третата година след монтажа.
    Замисли се ,пък работата да не опира и до монтажа тогава?- би трябвало да си слагал 100v. клими след такова окончателно заключение.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Този спор е безсмислен. Реално всеки се хвали стоката и това е разбираемо.Факт е обаче че има много стари япончето по стените които работят безупречно и най вероятно ще работят още много време.То като цяло е смешно да се сравнява японските продукти с каквито и да било други.

13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Този спор е безсмислен. Реално всеки се хвали стоката и това е разбираемо.Факт е обаче че има много стари япончето по стените които работят безупречно и най вероятно ще работят още много време.То като цяло е смешно да се сравнява японските продукти с каквито и да било други.
    E чак спор-не.Аз не продавам нищо- нито стоки нито услуги и втората ръка не е идеалното решение-по добрият избор е нов 100v.Искаха факти за ''дълголетието'' на употребявани 100v.-сам lavsho потвърди,че Мидеите се предават на 6-7 години,а не по 15-20 колкото ''изхвърлените'' и забележете,че продължават да си работят- не всички естествено. :rolleyes:

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на съседа мидеята се предаде на 3тата година като се запали и му направи щети за 10к лв ,та мерси от такъв "климатик"

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    на съседа мидеята се предаде на 3тата година като се запали и му направи щети за 10к лв ,та мерси от такъв "климатик"
    На комшията Пежото се запали в движение. Да призова ли хората да не купуват Пежо?

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

питай го той ще си купи ли Пежо повече

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    питай го той ще си купи ли Пежо повече
    Не, взе си Рено - още по-голяма френска миризма

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 17 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Няколко истини и мита за японските климатици
    От mantaman във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 115
    Последно: 26-02-12, 18:39
  2. Евтини маркови парфюми - менте?!
    От taralion във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 14-01-11, 11:53
  3. SELL: МАРКОВИ ОБУВКИ
    От taipan във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 28-11-10, 13:38
  4. Маркови инвертори 12-ки до 1 300 лв. - дайте акъл
    От tostefo във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 11
    Последно: 01-09-08, 01:11
  5. Продавам маркови компютри
    От taralion във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 15-05-07, 23:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе