Страница 14 от 17 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 246

Маркови климатици - заблуди и истини

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Маркови климатици - заблуди и истини

Цитат Първоначално публикувано от slovaka
    Колкото и смешно да звучи,касае се за....панелен апартамент,последен шести етаж,ще се слагат три машини,мамка му,емоционално съм свързан с този дом и няма да жаля пари!Носталгия,от там трагнахме млади зелени......А сега вече и внуци се въртят около нас!.......
    Пак не си споменал за какви по обем помещения става въпрос, но предполагайки, че 2 от стаите ако са около 15-16м², спокойно можеш да заложиш х2 на този, този или този модел, а за по-голямата стая, която може би е над 20м² ето този, този, този или този модел. Това са най-добрите модели на марките и най-вероятно по телата и кашоните им пише "Use only in Japan", това ако не те притеснява ги купувай, няма да съжаляваш

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    @gnf Което ме подсети, че не сме си пили ракията заедно...
    Аааа как, задължително при първа възможност удобна и за двама ни

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Повечето компании отдавна са мултинационални и имат повече от един завод. Например като правя поръчка за генератори за нашата фирма в завода предлагат варианти за отделните пазари, съобразени с конкретните изисквания. На пръв поглед една машина може много да се различава, избираш какви лагери, какъв карбуратор, какъв филтър, тампони, по-хубав стартер и т.н. Определено тия изхвърлените климатици са с доста по-добро качество от предлаганите нови китайски Neo в техноверигите.

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Интересно ми е някой знае ли дали в япония или щатите си слагат климатици на 220v и дали в америка внасят коли с десен волан.Въпросът ми е реторичен,просто има стандарти които ние не искаме да спазваме и да излезнем по тарикати я с кола с десен волан я с климатик на 100v,пък ако може и втора употреба.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от naiden
    и да излезнем по тарикати я с кола с десен волан я с климатик на 100v,пък ако може и втора употреба.
    Нямат трафове ,иначе кой знае!?Риторично - САЩ са първата и доскоро Япония беше втората ,икономики в света,та...

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

.........Найдене,сега ще ти "скочат" вълците!.......Оп,започна се......Хайде Цецо Бойков,давай и ти....Виж ,някакъв си дето нищо не разбира,/като мен/..си позволява да задава неудобни въпроси ,пък били те и с риторичен отговор!?....Наглец безподобен,не знае качествата на японските машинки произведени през 2001 година,забърсвани от поне 5 гейши и рециклирани/разбирай с боядисана пластмаса/ от българския технически гений!.....Пък и за трафа споменава!...Не го е срам!!!На ешафода!.....

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Словак, голям са ти трън в гъ*а тия японски машини. Ама защо не коментираш, тези от 2009г. и нагоре? Голяма част от "вълците" сме собственици на нови машини. И изобщо не разбирам, защо търсиш конфликт по тази тема - отдавна не ти обръщаме внимание.
    Найден, стандартите за които говориш, са били актуални в Япония, когато тук Пернишката печка се купуваше с връзки.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Касапе,за новите машинки и дума не съм споменал,визирам старите технически чудесии!....А виж за вниманието...боли ме г..ъ!Но при всяка възможност ще се съпротивлявам както мога срещу това БГ да се пълни с боклуци и да става морга за това,което някъде се изхвърля!Може да го възприемаш като "зелена идея",може и като патриотизъм,избора е твой!

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

боли ме г..ъ! Може да го възприемаш като "зелена идея",може и като патриотизъм,избора е твой!
    За твое добро се надявам, това да е причината.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Словак преди да се бориш срещу употребяваните японски климатици трябва да се пребориш с вноса на всякакви китайски стоки не отговарящи на никакви норми. Не можеш да ме убедиш, че за да ме предпазиш от изхвърлените японски климатици ще трябва да си купя чисто нова Осака. Въобще тезата, че видите ли в САЩ нямало техника на 220 волта с прикачен траф или в нормалните държави не карали автомобили с дясна дирекция е толкова несериозна, че не заслужава даже и да се коментира.

12. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

.........Найдене,сега ще ти "скочат" вълците!.......Оп,започна се......Хайде Цецо Бойков,давай и ти.
    Видя slovaka ,че тук никой на никого не скача-не за това влизат нормалните хора във форума.Не харесваш втората употреба японски климатици-жив и здрав,керванът си върви,но защо епизодично трябва да ни го напомняш?-на кой му пука.Прегърнал си зелената идея-чудесно-научи на това и внуците си,вместо да търсиш конфронтация по форума(все пак е технически). Нищо лично,а и темата е маркови климатици...

13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

За съжаление,мисля,че това е от бая време вече,интернет магазин за климатици втора употреба!Удобно е,няма наем за ток и вода,заплата за продавачки...Но това си е лично мое мнение,не ангажирам никого!!!......

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2009

slovaka,
    По тази логика, в Щатите, в Япония, Германия или където и да е, всички си купуват само нови вещи?!? Може би, никъде не купуват автомобили 2-ра употреба или даже и 3-та?
    Не зная къде си живял или пребивавал в чужбина, но в добрата стара Англия не е голямо събитие да видиш автомобил с лява дирекция с местна регистрация. Същото явление съм го виждал и в Хонг Конг, и то когато не беше все още под протектората на Китай.
    И в Щатите, и в Англия (едва ли само там) някои магазини имат щандове за техника 2-ра употреба. В това число даже и производителите предлагат реновирани стоки, със съответното обозначение и цена, естествено.
    За съжаление, пропускаш въздействието на един основен икономически принцип - търсенето определя предлагането.

За съжаление,мисля,че това е от бая време вече,интернет магазин за климатици втора употреба!Удобно е,няма наем за ток и вода,заплата за продавачки...Но това си е лично мое мнение,не ангажирам никого!!!......
    Това не е нашенско изобретение. Хората отдавна са го внедрили, както и да ти звучи. Някъде му казват - оптимизация на разходите, а другаде го ползват, като допълнителен канал за продажби.

Съжалявам, че оспамихме темата!

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Аз съм доволен от интернет-магазина.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

+1

18. Тук е от
    Aug 2006

хаиде и аз пак да ги изям ..."бонбоните"....писал съм по въпроса но езикът ме сърби
    много се дразня на специалистите щото излъгаха я моята бабичка с едни' нипони'

сложих марков' тошко' втора ръка от пловдив чак доидоха да го монтират.800лв.една година мина бачка като луд.не се разбира кога размръзява.сега ще има дам на момчетата 70-80 лв и ще имам гаранция още една година.за 2 години работа този климатик ще се изплати.тоест резултата е 0-0.ако се счупи ще си сложа друг пак втора ръка МАРКОВ.
    в сравнение с китаиския печеля
    -тиха и перфектна японска работа
    -всички екстри които китаиката няма
    -да не говорим за икономичността

не можеш да сравняваш нова лада нива и 10 годишна хонда crv-samo cenata e ednakva

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 17 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Няколко истини и мита за японските климатици
    От mantaman във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 115
    Последно: 26-02-12, 18:39
  2. Евтини маркови парфюми - менте?!
    От taralion във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 14-01-11, 11:53
  3. SELL: МАРКОВИ ОБУВКИ
    От taipan във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 28-11-10, 13:38
  4. Маркови инвертори 12-ки до 1 300 лв. - дайте акъл
    От tostefo във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 11
    Последно: 01-09-08, 01:11
  5. Продавам маркови компютри
    От taralion във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 15-05-07, 23:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе