Страница 16 от 17 ПърваПърва ... 614151617 ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 246

Маркови климатици - заблуди и истини

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Re:Маркови климатици - заблуди и истини

Разбира се, просто прочетох мненията от последната страница и останах с грешно впечатление относно темата. А, аз имам кл. "Хайер" 10, и съм много доволен от него вече 6 година. Няма отказ зиме и лято.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Абе, хора, как може да разсъждавате, кое по-добро,-ново, или втора употреба. Ами, това е все едно, да се радваш, на някои изхвърляни неща от по-напреднали икономически държави, отколкото да си купиш, нещо ново, независимо, дали марката е реномирана или не. Това само в БГ, може да стане, не напразно, тук има единствения занаят в света-пълнене на запалки с газ!!!? А, по преди съм чувал, че е имало и, пълнене на пълнители за химикалки с мастило, но твърде съм млад за да съм бил свидетел на това. Дори и в банановите държави няма такова чудо.
    Пич по-драго ли ти става като знаеш, че си купил чистак нов боклук!

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Правилно стига спам,марковите климатици са страхотни стига да са нови,в момента цените са им повече от достъпни

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

за марковите машини едно мога да кажа - ако имах парички нямаше да се чудя щях да бодна една нокрия в спалнята - вътрешното само леко гъква докато дефроства , предполагам щях да се нервя и на тези три шепота, но досега не бях виждал такова нещо.
    не знам пластмаси ли е, от монтажа ли е , а може и паричките но не се чува.
    много съм доволен.
    ще видим с какво ще ни изненадат догодина, гледам фуджицу са взели вече награди за дизайн за ЛТ моделите но и ЛГ имат такава. а и новия топ модел предполагам ще гони 3 бона

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

ако човек е нямал боклук и КЛИМАТИК-то той никога не би видял разликата.ТОВА Е ИСТИНАТА.

7. Тук е от
    Jun 2001

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    ако човек е нямал боклук и КЛИМАТИК-то той никога не би видял разликата.ТОВА Е ИСТИНАТА.
    Имам Дайкин Уруру Сарара, преди 3 години се наредих 3200 лв за него. Мога да кажа че е пълен боклук спрямо Панасоници за по 1700лв или около тази цена други марки.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Много странно.Хора с финансови възможности да се топлят на климатик!

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

galinr Тома Неверни ... виж какво еписал човека преди 2 години: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg401735

Вярно, че последната част от мнението му е малко крайна, но е прав че се превърнахме в едно консуматорско общество... и е редно да се замислим дали наистина един продукт ни е необходим преди да го закупим и дали екстрите които рекламират наистина са такива и си заслужавата парите ...

В този форум от началото на тази година отново се оформиха едни групи от дайкинисти екстремисти и мицубишисти екстремисти.Не дават да се даде никаква обективна оценка нито за дайкин, нито за мицубиши - който има различно от тяхното мнение - с обективна преценка на положителни и негативните страни на климатици от тези марки го на място без да има право дори на последно желание ...

Какви хора са не знам- за тяхната собственост и избор или хубаво или нищо ...

П.П. Между другото когато тренираш редовно тялото се справя доста по-добре с горещините и студовете и болести почти не го хващат...Личен опит.Та от тази гледна точка наистина клиамтика може и да не е толкова нужен колкото ни се струва...

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    В този форум от началото на тази година отново се оформиха едни групи от дайкинисти екстремисти...
    Те са доста отдавна, просто сега пак са на дневен ред... Така наречените от теб екстремисти на Мицубиши са отскоро и те май се заразиха от дайкинофилите...

12. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

щото е лято.
    народа няма пари за тошиби , и фуджицу останаха без плазма и къде да отиде народа ?
    https://www.youtube.com/watch?v=qSqnO8iGz9o#ws

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Изчетох темата започната през 2008. Ползвам два Хаера и два Чофу серено. На Чофуто наистина пише, че е произведено в Япония. Всичките клими са инвертори и си ги почиствам и отвън и от вътре сам. Хаерите направиха 10 години и ги чакам да умрат, но не умират. И лично аз не мога да реша с какво ще ги подменя. Разликата в потреблението не покрива разликата в цената, а за комфорта всичко в относително. Последните две години не са добри за мен във финансов план и се чудя дали да постъпа пак в стил "като ще е гарга да е рошава" или да избича два мощни конвенционални Нипона?
    Не смятам да са Хаер, защото погледнах новите - изработката не е като на тези който притежавам.
    Да - голямо предимство е да се изпъчиш имам Японски Климатик но дали това оправдава разхода?
    Климатиците както и колите и компютрите и другата техника зависи много от потребителя.
    Дали е правилно оразмерен, дали е поглеждан(не говоря да му е направена профилактика), дали отгоре му не тече вода и целия да се обледява. Това са неща който зависят изцяло от потребителя и определят живота и ефективността на машината.

Според мен повечето екстри са само въображаеми.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от antonfx
    Хаерите направиха 10 години и ги чакам да умрат, но не умират. ...или да избича два мощни конвенционални Нипона?
    Защо смяна на инверторни с конвенционални?!

16. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

antonfx Насочи се към GREE и някой от моделите на LG .

На тях може да се разчита.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от galinr
    Защо смяна на инверторни с конвенционални?!
    От предложението отдолу ме удовлетворена GREE GWH12NB слагам му нагревател за улуци в тавата и си спестявам 2200 лв за два броя. Това ми е тока за 11 месеца. Или погледнато по друг начин ако COP на този е 3.61, а на Чофуто 5.05 и на месец едно Чофу ползва 16 лв. за ток. Този ще ползва 22 лв. Тоест разликата ще се избие за 15 години.
    Не знам дали е много вярна тази сметка. Но почвам да се замислям.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от antonfx
    Не знам дали е много вярна тази сметка. Но почвам да се замислям.
    Тия сметки винаги са без кръчмаря. Смятал ли си, колко ще спестиш, ако смениш колата с велосипед?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 17 ПърваПърва ... 614151617 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Няколко истини и мита за японските климатици
    От mantaman във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 115
    Последно: 26-02-12, 18:39
  2. Евтини маркови парфюми - менте?!
    От taralion във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 14-01-11, 11:53
  3. SELL: МАРКОВИ ОБУВКИ
    От taipan във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 28-11-10, 13:38
  4. Маркови инвертори 12-ки до 1 300 лв. - дайте акъл
    От tostefo във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 11
    Последно: 01-09-08, 01:11
  5. Продавам маркови компютри
    От taralion във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 15-05-07, 23:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе