Имам снимки, но незнам как да ги прикача
Ако ти имаш някакви данни прати ги ако не ти е проблем
Имам снимки, но незнам как да ги прикача
Ако ти имаш някакви данни прати ги ако не ти е проблем
В някой сайт за снимки,например в Дата и даваш тук линка.Или му ги прати на мейла му.
,
Edit1 Явно не става така, ще пробвам пак
http://195.149.248.189:8080/2009-01-...81d87d87ab5230
http://pics.data.bg/categories/1/%d0...ec52/dsc00964/
EDIT2: Този път се получи. Това без радиатора е въпросния елемент, но може да се замени и цялата платка
Видях снимките платката ми е подобна трябва да я разгледам но модула май е същия за да видиш модула трябва да го отпоиш надписа не е към радиатора. А какво измери та си сигурен че е модула?
Не съм 100 % сигурен в модула, но откачих всичко останало и все още свири на късо. Е не всичко останало, както каза някой платката е сложна, но поне силовите части ги елиминирах. Не ми се отпояваше защото от оперативната част има много спойки, но сега ще го откача и ще съм по-наясно.
VeleV.Klima, чипа е PS21245-B01 47CC7 на Mitsubishi Electrik Japan. Това пише на негоПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Има ли някой работеща платка за Mitsubishi SRK 35GZL1 инвертор?
Търся моторче за клапата на Sang 09. Някой може ли да предложи, дори и 2-ра употреба
Не взимай втора употреба.Новите им издържат 1,мах 2 години.Същите са от Галанц,Беко,Пролукс,Елити някой други знайни и незнайни марки -9 и 12-ки.
От какъв климатик е твоята платка и какво пише на чипаПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Не съм го отпоявал за да видя моделя но изводите излизат под него не от страни като твоя приличат си но не се еднакви. Ами от митсубиши е пллатката непомня моделя взех я като резервна преди когато работех с употребяваните клими.
Ти от кой град си? Ако си от Пловдив мога да ти дам телефон на един спец по тези електроники това работи момчето.
Аз имам, но за какво ти е? Ако и ти ще си правиш парно, просто на външен вид не са мн. добри. Ако външния вид е без значение, пиши на ЛС.