Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 235

"Склад" части

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re: "Склад" части

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Не съм го отпоявал за да видя моделя но изводите излизат под него не от страни като твоя приличат си но не се еднакви. Ами от митсубиши е пллатката непомня моделя взех я като резервна преди когато работех с употребяваните клими.
    Ти от кой град си? Ако си от Пловдив мога да ти дам телефон на един спец по тези електроники това работи момчето.
    От София съм.
    Можеш ли да видиш какво пише на платката?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от ewgeny
    Като ти я върнат, направи снимки и размери. Да видим дали с други не пасва.
    Здравейте отново

Взех си турбината от сервиза с обяснението, че нямат подобна и ето публикувам тук( както и в темата за климатици Саньо) малко снимки с размерии пояснения с надеждата че някой ще успее да помогне.

На първата снимка http://www.bulpics.com/images/akula/...sanyodx28r.jpg , се вижда че от едната страна турбината е с втулка.На снимката съм посочил външния диаметър на втулката и диаметъра на отвора, а това което не се вижда е че тази втулка стърчи на 4мм от пластмасовата част на турбината.Посочен е и габаритния диаметър на турбината.

На втората снимка http://www.bulpics.com/images/akula/...sanyodx28r.jpg , се вижда че от другата страна турбината е с ос.Диаметъра на оста е показан на снимката, а това което не се вижда е че тази ос е издадена на 23мм от пластмасовата част на турбината.

На третата снимка http://www.bulpics.com/images/akula/...sanyodx28r.jpg , съм дал дължината на турбината.Вижда се че е съставена от 9 секции.Посочил съм и размерите на всяка една секция(без да знам дали има значение).Много хубаво се вижда и къде точно са счупени лопатките на турбината.

Ами това е каквото мога да покажа за момента.
    Не забравяйте, че почерпката за този( или тези) които помогнат е гарантирана, и въпреки че съм от Пловдив, мога да я изпратя на всеки където каже.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Има една потенциална възможност, но утре ще го разглобя, да видя другите размери.

5. Тук е от
    Oct 2008

Търся вътрешни тела от климатици

Търся 2 вътрешни тела от климатици 9 ка или 12 ка с платки и дистанционни работещи, за термопомпена система с 3 вътрешни тела. Ако някои има да пише тук или на ЛС - марка, цена

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

akula, Сори, ама не е същата.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

akula,имам я същата,но втулката и стърчи не 4мм,а 30мм и на нея е захващането за мотора-външно.При твоята предполагам че е вътрешно-през турбината.Довечера ще ти пусна снимка,но мисля че няма да ти свърши работа.Иначе другите размери са същите.
    [img width=800 height=600]http://www.bulpics.com/images/jori/urbina.jpg[/img]

8.  

9. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Търся моторче за клапата на Sang 09. Някой може ли да предложи, дори и 2-ра употреба
    Някой може ли да ми каже каква е цената на такова моторче за Хайер 9-ка

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Виж в Роял електроникс,те са сервиза и за Санга,и за Хайера.Цената не беше висока,поне преди година-две.

11. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от jori
    akula,имам я същата,но втулката и стърчи не 4мм,а 30мм и на нея е захващането за мотора-външно.При твоята предполагам че е вътрешно-през турбината.Довечера ще ти пусна снимка,но мисля че няма да ти свърши работа.Иначе другите размери са същите.
    [img width=800 height=600]http://www.bulpics.com/images/jori/urbina.jpg[/img]
    jori - понеже не съм сигурен какво имаш предвид под външно захващане на мотора и кое е върешно, искам само да кажа че на моето моторче завършва с една ос,на която предполагам влиза турбината, от страната на втулката.Тази ос стърчи от моторчето доколкото мога да видя на около 30 мм от пластмасовата обвивка на моторчето, както съм показал тук http://www.bulpics.com/images/akula/picture001.jpg и тук http://www.bulpics.com/images/akula/picture002.jpgМисля си че ако захващането е еднахкво, то размера може да се коригира от 30 на 4мм.
    Какво мислиш?ако ти са нужни повече снимки, само кажи и ще ти изпратя цяла галерия.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Акула,това винтче,което е на моята снимка при тебе най-вероятно е в турбината и се затяга през ламелите.Ако отрежеш втулката няма как да захванеш мотора.Просто при тебе същата втулка е обърната навътре.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

виж на оста на моторчето къде е точката от старото хващане и колко сантиметра има до края на оста.дано ме разбра.и кажи твоята през ламелите се затяга.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от jori
    Акула,това винтче,което е на моята снимка при тебе най-вероятно е в турбината и се затяга през ламелите.Ако отрежеш втулката няма как да захванеш мотора.Просто при тебе същата втулка е обърната навътре.
    jori прав си, току що видях, че моето винтче е от вътрешната страна на турбината и се затяга през ламелите и даже видях, че тези от сервиза като са я сваляли и са развивали винтчето с нимбуса, счупили една лопатка точно над това винтче!

16. Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Не са я счупили от сервиза. Турбинките от този тип имат разстояние м/у лопатките, за по-лесен достъп до винта.

17. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от stoyan1960
    виж на оста на моторчето къде е точката от старото хващане и колко сантиметра има до края на оста.дано ме разбра.и кажи твоята през ламелите се затяга.
    Да наистина видях сега че моята се затяга през ламелите и винтчето е на около 5-6мм навътре в турбината, а иначе втулката навътре продължава като цяло около 15-16мм.
    Малко по-късно ще кажа и къде точно е било старото място на хващане.
    Благодаря

18. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от stoyan1960
    Точката от старото захващане е на 9мм от края на оста, чиито профил е както е на тази сника http://www.bulpics.com/images/akula/photo006.jpg .От другата страна, откъм моторчето е на 21-22мм.
    Болтчето е от вътрешната страна и с затяга през ламелите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 21
    Последно: 12-08-12, 20:32
  2. "Продавам лаптоп на части MSI и други части"
    От targoveca_vn във форум Приключили продажби
    Отговори: 13
    Последно: 21-06-12, 11:47
  3. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  4. Отговори: 3
    Последно: 30-07-10, 12:01
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе