Това дистанционно е от конвенционален Елит /имах такъв, но не помня точно модела/
Това дистанционно е от конвенционален Елит /имах такъв, но не помня точно модела/
Вероятно. Иначе нямаше да е в тази тема.Първоначално публикувано от Aleksandars
Здравейте, колеги. Не съм влизал тука от бълдър години, гледам форума продължава да се развива. Браво!
Имам нужда от помощ с превода на едно дистанционно за Митсубиши. Прилагам снимка с номериране на бутоните за по- лесно описване
(1-клапи; 2 скорост на вентилатора; 3...)
taz.JPG
Мерси!
01. Настройка на режимите на работа - 冷 房 - режим охлаждане, 除湿 - режим обезвлажняване, 暖房 - режим отопление
02. Настройка на степени на вентилация (скорост на турбината)
03. Автоматична настройка на режим охлаждане (през определено време, температурата се покачва с 2°С, за да се получи оптимален комфорт)
04. Активиране и деактивиране на таймер
05. и 07. Настройка на времето за таймери
06. Настройка на хоризонталните клапи
Мерси!
Да си жив и здрав, да помагаш все тъй на нуждаещети се!
Здравейте! Имам климатик Hitachi RAC S25X с дистанционно RAR-2E1. Бихте ли ми помогнали с превода на бутоните?
Благодаря предварително.
Заповядай...
Само ще спомена, че за твоя модел оригиналното управление е RAR-3R4 и изглежда така:
Този пост е редактиран от Aleksandars; 21-10-12 в 19:18.
Японските машини са супер, но в момента в който хванеш дистанционното се връщаш в каменната ера, тоя бутон, оня бутон, и накрая осъзнаваш че 70% от функциите на по сложна машина са ти неизползваеми особено ако на дисплея липсват графики, кефа ти направо отива на вятъра. И в момента в който разбереш че дори и превода ти не е точен съвсем го втасваш. Но преживява се, друг път Японска машина у дома не влиза, по добре европейска с по занижени параметри дето изобщо няма да го забележиш на фона на другото дето ще ти се сервира, но поне да знаеш че всичко ти е точно. Сори за завършека, имам от двата вида, едната ми е от ясна по ясна, другата пълна мъгла, само я пускам и спирам, за жената да не говорим, особено ако сбъркаш и вземе да ти изписва нещо, дърпа от контакта и после всичко отначало, а разни екстри там отпиши ги. Е ако науча Японски ......
Това, че си попаднал на хора от които си закупил машина и в последствие не умееш да се оправяш с нея заради тяхното безхаберие, не ти дава право да даваш такива конкретни изказвания. Надявам се, че ме разбираш за какво гтоворя?!
Аз го коментирам за себе си, тъй като мисля всеки има право да отбележи положителните и отрицателни ситуации с които се сблъсква. Пак потвърждавам, Японската машина е чудесно нещо, кефи ме, но се иска и да можеш пълноценно да я управляваш. Нищо конкретно към някой и нещо тук, написах за моя си проблем.
Тъщата гони 80, но чете Канджи не по-зле от английски
Aleksandars, благодаря ти за точната информация! RAR-3R4 намира ли се и на каква цена? И дали с RAS-2E1 климатика може да работи пълноценно?
П.П. Да не забравя - наздраве!
Ами че се намира, намира се...Твоята машина има самопочистване на въздушните филтри и с това дистанционно което притежаваш, няма как да активираш тази функция. Тоест ,трябва да почистваш въздушните филтри ръчно.
Здравей те бих искал да помоля знаещите имам климатик msz-z28r и превод на дистанционното но ми се струва че не е точен благодаря предварително