Днес ми монтираха климатика :-) Дайкин FTX50GV. Надявам се да се справя добре със студа. Изглежда здрава и качествена машина. С нетърпение очаквам да стане -32С градуса навън да видим какво ще стане ... :-)
Днес ми монтираха климатика :-) Дайкин FTX50GV. Надявам се да се справя добре със студа. Изглежда здрава и качествена машина. С нетърпение очаквам да стане -32С градуса навън да видим какво ще стане ... :-)
Благодаря на отзовалите се със съвети във форума
Само се моли да не става под -32 градуса защото тогава всички ще търсим алтернативно отопление, колкото до климатика......ЧЕСТИТО ,добър избор .Първоначално публикувано от bourbonman
Честито, със здраве да си го ползваш и проблеми да не създаваПървоначално публикувано от bourbonman
Да Ви се похваля, от снощи вече се топля с климатик Fuji 12 LDC .И май ще се стоплим тази зима . Благодаря на всички за съветите.
Честито markone ,но ти хвана отпуснатата хватка на зимата от тези дни-изчакай да ти приложи "задушаващо тръшване" от -10°C и надолу и ще разбереш тогава със сигурност.Сериозно ,хубава е машинката и ,ако е правилно оразмерена нямаш ядове с нея.Първоначално публикувано от markone
аз съм със същата 12-ка от 2 месеца и мога да ти кажа, че нямаше никакви проблеми през студовете - държа си се супер. Холът ми е Г-образен, 27 квадрата и спокойно си прави зададените градуси.Първоначално публикувано от diksanal