Страница 13 от 123 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

В неделя ще го чистя и тогава
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

и последно
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Абсолютен красавец и поклон пред японската технология-да си го ползваш дълго време и безаварийно.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Вай-вай! Голяма машина, красота!

6. Тук е от
    Sep 2008

Найстина много красива машинка, а да попитам понеже има доста лампички, както се вижда, ношно време не дразнят ли или могат да се изключат ?
    И ако може да кажеш ориентировачна цена на красавеца.

7. Тук е от
    Sep 2008

И на мен ми хареса.Ако може собственика на тази машина да каже, къде точно живее и кога няма никой у тях.Тази машина е само за крадене, майна!

Може ли инфо за този климатик - параметри, ектри, година и какви кинти се харчи този модел?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Купих го преди година и нещо за 2180лв. с монтаж, но гледам, че сега му искат над 3000лв. Машината е прекрасна и съм очерован. Монтирана е в спалнята, около 18м2 с изолация на външните стени и таван с вата и ПВЦ дограма. При -20 С не се усеща да се тормози и влиза в режим за отрицателно време, независимо какви параметри му задавам. Има аспирация, обезвлажняване, плазма и куп други филтри и екстри, които още изучавам.

Лампички много, но нощно време не ти трябва да му ползваш всички екстри и свети само зелената на топло и примерно 21С, поне така го ползвам аз.
    Когато влезе в режим на самопочистване се включват доста лампи , но това става само ако спре ток или ти го спреш от дистанцията.
    Самопочистването става, като си изтупва сам филтрите с някакви вибрации и аспирацията изхвърля прехта навън. Има само едно нещо което ме дразни, но то е от монтажа а не от климата и то е, че когата духа силен вятър клапата на аспиратора отвън почва да тропа, но като се стопли ще я невилирам и ще реша проблема.
    Когато е задушно в стаята и пусна всички филтри и аспирации за 20 минути си доставя планински въздух от 2000м височина , а когато жената е сложила пренето си изсмуква влагата от стаята за около час. angel

Абе яка машина и чак и се чудя, как успява да ми угоди на лиготийте.

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Гледам ДИМЕЛИ го продават още по 2170 лева, заслужава си всеки лев.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Помогнете моля, за стая 16м2 х 2.50, с изолация и ПВЦ, с някое не много скъпо решение (до 1200лв)

12. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Първо кажи до колко парички, че това е най-важно. "Не много " може да означава много. А "не много скъпо" може да излезе скъпо.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ivo Wolfen, последвай примера на нако-бако отпреди няколко дни, но щом си с добра изолация, може и стъпка по-надолу да е модела.
    Ако му прочетеш този пост ще си убеден
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg400227

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako
    Първо кажи до колко парички, че това е най-важно. "Не много скъпо" може да означава много неща.
    Вземай нещо до 500 лв. без монтажа и си карай работата.Те сега "професорите" ще ревнат за някакви си инвертори за по над 1200 без монтаж.Ама хич не ги слушай.Питай патило, а не старо/както гласи поговорката/.Колко да са студените дни/под - 10/-5-10-15 дни за година?Няма и толкова.Не си струва-разликата в цената е почти 2.5 пъти, а разхода на ел.енергия за тези няколко дни е почти еднаква.Имам засичания на елетромер ден за ден и в сравнение със засичанията на например Диан от Русе-разликата е минимална.Твърдя го смело и при това отговорно.А иначе в нормални дни /до - 5 / инвертора харчи по-вече-това е защото работи непрекъснато, за разлика от обикновените неинверторни.И друго-не се връзвай на приказки, че климатика трябва да работи непрекъснато-няма такова нещо или поне не го пише в инструкцията.Пробвано е.И не вярвай на "професорите".

16. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Ейй, не се карайте, карайте по-спокойно. Найденов, звучиш така, сякаш си професор по хладилна техника. Всъщност толкова не си наясно, че не ми се спори с теб. Човекът е искал съвет от хора във форума и ние ще се опитаме да му помогнем, без да сме големи специалисти. Тези, които се правят на специалисти стоят в разни магазинчета, зад тезгяхчета, и само гледат на набутат на някого нещо, каквото и да било. От всяка продажба има далавера.
    Пък и съвет от хората във форума не зъдължава никого. В крайна сметка всеки си купува каквото сам избере. Повечко информация никога не е излишна, обаче!

17. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Ейй, не се карайте, карайте по-спокойно. Найденов, звучиш така, сякаш си професор по хладилна техника. Всъщност толкова не си наясно, че не ми се спори с теб. Човекът е искал съвет от хора във форума и ние ще се опитаме да му помогнем, без да сме големи специалисти. Тези, които се правят на специалисти стоят в разни магазинчета, зад тезгяхчета, и само гледат на набутат на някого нещо, каквото и да било. От всяка продажба има далавера.
    Пък и съвет от хората във форума не зъдължава никого. В крайна сметка всеки си купува каквото сам избере. Повечко информация никога не е излишна, обаче!
    Наздраве.Уважавам такива мнения като твоето.Обективни са.Човек като чете и моето и на други си прави необходимите изводи.Аз съм един ползвател на неинврторе климатик и си споделям наблюденията.Нищо по-вече и нищо лично към останалите взели отношение кум темата.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Първо кажи до колко парички, че това е най-важно. "Не много " може да означава много. А "не много скъпо" може да излезе скъпо.
    До 1200лв без монтажа, 1 етаж, тухла, изолация на пода, на външните стени. Имам от 5 год. 12ка инвертор панасоник, който досега държеше 2те стаи, но едната ще става самостоятелна, та затова бих искал мнението ви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 123 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе