Аспирацията е по-шумна от тази на НДР. 2.5 на GDR срещу 3.2 на отопление при UDR определено се усеща в две напълно еднакви стаи. Не знам дали съм прав , но мисля че самопочистването на филтрите(т.нар. ПРАХОСМУКАЧКА) не функционира нормално или поне НЕ според моите очаквания. За машина от 2006г. определено се справя по-зле отколкото машина от 2002г.(UDR). Външното тяло е по-малко от това на УДР, ако въобще може да се счита за недостатъкПървоначално публикувано от gnf
.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

ама ако може да споделиш по-подробно, какво не ти харесва при GDR в сравнение с другите ти две *DR машини?
 ама ако може да споделиш по-подробно, какво не ти харесва при GDR в сравнение с другите ти две *DR машини? 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ). За аспирацията на PDR-а и аз мисля, че е шумна (при тях май е в комбинация с плазма филтъра и нощем изключвам тази екстра за по-спокоен сън).
). За аспирацията на PDR-а и аз мисля, че е шумна (при тях май е в комбинация с плазма филтъра и нощем изключвам тази екстра за по-спокоен сън).

или както казваше П. Вучков във свойто предаване ''защо не ръкопляскате?''Вижда се,че GDR с по малък топлообменник развърта до малко повече,но изостава в усреднения коп-остава wizard2000bg  да даде допълнителна информация за държанието на двете машини в идентични стаи-да се види ''къде е ключът от палатката.''-интересен е казусът.
 или както казваше П. Вучков във свойто предаване ''защо не ръкопляскате?''Вижда се,че GDR с по малък топлообменник развърта до малко повече,но изостава в усреднения коп-остава wizard2000bg  да даде допълнителна информация за държанието на двете машини в идентични стаи-да се види ''къде е ключът от палатката.''-интересен е казусът.