Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 147

Избор на климатик, среден/висок клас

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Избор на климатик, среден/висок клас

Бе я и аз да питам - какво е генератор на кислород? И това-последното (Sanyo EX36T 2490лв), къде го има?

П.С информационния бутон при EX-а дава: Външна температура, влажност в помещението /разбира се, няма как да я измери точно - датчика е във вътрешното тяло/, качество на въздуха в помещението /добър, лош, поносим - в зависимост от количеството CO2, измерен от петролния датчик/.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Научни изследвания на човешката мозъчна кора, доказват че кислородът спомага за по-бързото възстановане след стрес и умствена умора. Генераторът на кислород допринася за изпълването на вашето помещение с кислород до 30%. Такова е и количеството му в екологична среда - от 24% нагоре.
    Само айризация не разбрах какво е..
    П.С.Това последното го има в термо клима за 2890лв* и в някой сайтове без цени или цени без ДДС,гледам 2490,супер цена и като поразгледах с малки букви написали "без ддс" http://galclima.awardspace.com/produ...con_sanyo.html
    а за този модел някой има ли инфо SAP- SX 28 T

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ясно! Този генератор е изобретен от търговци, чийто офис се характеризира с хронична липса на кислород...
    Сред останалите е известен, като вентилатор. Демек - въздух под налягане.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Бе я и аз да питам - какво е генератор на кислород? И това-последното (Sanyo EX36T 2490лв), къде го има?
    Kasap ,незнам дали сериозно питаше,но за такива дето не са виждали-на Панасоник,джаджата най в ляво.И при моя Национал го има-минимално е ,но се усеща във стаята(чак като край водопад,не съм усетил)
    снимката е от Александър:

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от izbornaklimatik
    а за този модел някой има ли инфо SAP- SX 28 T
    [img width=800 height=500]http://store.picbg.net/pubpic/04/46/9ab12211694c0446.JPG[/img]

7. Тук е от
    Dec 2010

gnf мерси за информацията,видях го в тоя сайт http://galclima.awardspace.com/produ...con_sanyo.html стилен външен вид има и излиза около 2100лв.Но не пише абсолютно нищо за него..Ако можеш да дадеш малко инфо и за отдаваните и консумираните мощности под 7 градуса на някой от тези модели
    Sharp AY-XP12GHR
    Sharp AY-U25SX
    Sharp AY-T25SX
    National CS-256AXB
    Toshiba RAS 225GDR
    Daikin F28KTNV
    Daikin 25HTSS
    Sanyo EX28T,EX36T
    И кой според теб е най-добър за отопление на 45куб.м

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

По голяма част от тези модели, въпреки че ги има в сайтовета на разни фирми, на 99% съм сигурен, че ги нямат налични. Първите три модела на шарп (изключвам този на 220 волта) са големи за това помещение. не че няма да работят, но няма да им усетиш на 100% капачитета, даже и да се задържат външните температури продължително време под 0°С. Само ще спомена, че AY-U25SX съм монтирал в 32 м² и машината вече две годиви работи без проблем и то под номиналните си стойности в повечето случай....National CS-256AXB и Toshiba RAS-225GDR са страхотни модели, но са от 2006 година и да се намерят нови е мисия невъзможна може би. Иначе и двата биха свършили работа за въпросното помещение. 25HTSS e добър модел от 2007 година, ще свърши работа но пак ми се стравя, че в сайтовете инфото за наличини модели е старо. Това F28KTNV го забрави....Ако се спираш на дайкин, бихи ти предложил F28LTEV - 200 волтова машина е и е с по добри параметри от другия модел. От базовата серия на марката е. Последните две савьота - стават, но ги няма...Помисли за реални модели, ако ме разбираш, тоест такива които са налични - от сорта на Sharp AY-W22SV
    [img width=526 height=600]http://lh3.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TPOg5HYj4gI/AAAAAAAAAtk/Igm5JEYF6IA/s640/Sharp%20AY-W22SV.JPG[/img]
    Mitsubishi MSZ-JXV228
    [img width=439 height=600]http://lh3.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TSqaNIsAczI/AAAAAAAAAxk/W6hi-cB8xag/s640/Mitsubishi%20MSZ-JXV228.JPG[/img]
    Daikin F28LTEV
    [img width=612 height=600]http://lh3.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TSqa5UqfhlI/AAAAAAAAAxo/aTCVed3xRLA/Daikin%20F28LTEV.JPG[/img]
    Panasonic CS-229XB
    [img width=766 height=600]http://lh3.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TSqblP98gGI/AAAAAAAAAx0/l-cN3cEAaRc/s800/Panasonic%20CS-229XB.JPG[/img]
    Daikin S25KTRXS
    [img width=531 height=600]http://lh3.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TSqccn5i8pI/AAAAAAAAAx4/iddO2Rck70M/s640/Daikin%20S25KTRXS.JPG[/img]
    и т.н.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

izbornaklimatik, като чета как се "хвърляш" от модел на модел ми напомняш на мен, когато аз бях в твоето положение
    Снимката от линка за SX28T е за друг модел-Е28Y(W)*, а ето как изглежда SX28T.
    От изброените модели аз бих взел:
    1. Sanyo EX28T
    2. Sharp U25SX
    3. Sharp T25SX
    4. Toshiba 225GDR
    Това е реда по който бих ги избрал, НО АКО ги има! Което е доста съмнително, но за твое успокоение се свържи с търговеца, който е обявил въпросните модели в сайта си и питай дали ги имат налични. Ето ти още един сайт, там поне данните и снимките са верни.
    Иначе Сашо те е насочил към налични марки/модели, от които аз бих избрал Панасоника (във форума има двама-трима с този модел, нека споделят как се държи в студовете).

Успех и късмет с избора

11. Тук е от
    Dec 2010

Значи сега звъннах и проверих,Toshiba 225GDR в наличност,Sharp AY-T25SX в наличност
    gnf в сайта,който даваш Шарп T22SX e 2900лв...сериозна надценка им слагат

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Този модел на Шарп АY - U25SX Цена:2500 лв изглежда моного добре като параметри и има сложена цена, което би трябвало да означава че го имат.

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от izbornaklimatik
    Значи сега звъннах и проверих,Toshiba 225GDR в наличност,Sharp AY-T25SX в наличност
    gnf в сайта,който даваш Шарп T22SX e 2900лв...сериозна надценка им слагат
    Грабвай №2 щом е в наличност, а именно Sharp U25SX и си свиркай ако чакаш още може да те изпреварят!

Цените им са с монтаж, но пак са доста скъпи. А Шарп Т22SX е невероятно дизайнерско творение, виждал съм го на живо - невероятен красавец е

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Sanyo и National отпадат...неоткриваеми.Дайкина 25HTSS го намерих на няколко места,сигурно ще го има все някъде,но..Шарпа и Тошибата са по-икономични.Като Тошибата е последна,използват я за мостра и поради това цената и е по-ниска,това практика ли е по принцип,дали може да им се вярва?
    Ако може някой да напише под 7 градуса как се държат Sharp T25SX и Toshiba 225GDR и да избирам един от тях.Между другото майка ми опреличава шарпа на ковчег

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Аз бих си взел ГДР-а.При -15 ще имаш поне към 3,5-4 топлоотдаване.

17. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Аз бих си взел ГДР-а.При -15 ще имаш поне към 3,5-4 топлоотдаване.
    И е по-евтин : ) А откъде имаш информация за топлоотдаването,къде да я търся?Всичко е на японски и нищо не разбирам,а в бг сайтове не намирам такова инфо

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

http://www.toshiba-living.jp/manual....&fw=1&pid=9839 това е сервизното.Иначе има по японските сайтове, но се въоръжи с ГУГЪЛ преводача и търпение.Не знам точно колко ще запази, но япончетата запазват над 55-60 % по принцип от максималното топлоотдаване, значи над 3 кв ще имаш при всяко положение.Ако поровиш из мрежажа, все някъде ще изскочат данните за машината от японските сайтове. http://translate.google.bg/translate...%26prmd%3Divns от тук излиза, че при -15 има 3 кв отоплителна мощност, поне така мисля..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Подов Daikin или стенен климатик висок клас ?
    От ^Rokera^ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 65
    Последно: 19-02-15, 16:36
  2. Избор между Panasonic и Philips 3D LCD от среден клас
    От kirooooooviva във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 17-07-13, 21:49
  3. Чуденка за климатик... среден клас
    От stefan4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 17
    Последно: 25-02-10, 14:03
  4. Актуални дънни платки и процесори за тях от среден и висок клас?
    От Popkaro във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 7
    Последно: 23-11-09, 21:48
  5. Отговори: 16
    Последно: 25-06-08, 17:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе