Страница 7 от 11 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 158
Like Tree10Одобрявам

Избор на климатик за спалня, в която спи и бебе.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Избор на климатик за спалня, в която спи и бебе.

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Не е златен, от редки метали е - осмий, индий и америций.....
    Тия елементи са радиоактивни бе .Колегата ще хване лъчева болест и без тях ако даде 170лв.А може би това е автотрансформатор- повишава ,понижава, а понякога работи и без ток

2.  

3. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от p.petrov_dr
    Обадихме се по телефона и се оказа, че точно този климатик в момента не е наличен, обаче можели да ми предложат друг После дори се разбра, че цените на 100в. климатици във въпросната фирма са без трафа и трябва да се доплащат още 170 лв. за траф. Въобще.... нямам думи. Все пак тази "измамна оферта" ми помогна да ми свалят от цената на 22-ката, така че аз съм доволен
    Благодаря на всички за помощта и поздрави!
    Ами честито за климатика.Между другото и аз се бях засилил от там да купувам един апетитен модел пак Саньо и се оказа,че го няма наличен и ми предлагаха друг.Сега обаче за ZK25X са написали,че е на промоция,пък то го няма наличен - Срамота!!!

Между другото да не са ти казали,че се доплаща 170 лв за монтажа+трафа или изрично казаха,че са само за трафа?Ако е наистина само за трафа това си чист обир!

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Еврейн влиза в магазина и иска литър мляко. Продавача му го подава и кава:
    -10 шекела.
    - Ма как?! Отсреща е по 8.
    -Ми защо не си взехте оттам?
    -Ами защото е свършило.
    -Е! Аз като нямам, го продавам по шест...

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Щом е обявен на промоция а го нямат може да подадеш жалба за подвеждаща реклама и да ги санкционират.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Щом е обявен на промоция а го нямат може да подадеш жалба за подвеждаща реклама и да ги санкционират.
    Да бе да... винаги слагат по една звездичка отдолу с дребен текст: * До изчерпване на количествата.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Тая хватка май я правеха някой търговски вериги преди години. Пускат нещо на ниски цени, пък като идеш да си купиш започват да се тюхкат как последната стока са я продали преди половин час или пък я има в някакъв много далечен магазин. После викат, абе нищо! Тъй и тъй сте добре дошли що не вземете да си купите нещо друго.

Нищо чудно да се окаже, че и по-малките са се изучили на пазарни трикове.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317854400[/time]_________________________________________________

Подобни практики общо взето са за комисия за защита на конкуренцията, ако се окаже че друг добросъвестен търговец предлага същата стока и даже я има в наличност, но тя е с нормални пазарни цени.

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Такъв номер беше лятото промоция на сенник за тераса в метро виждам в брошурата и на другия ден отивам да я купя и се оказа че през нощта свършили теглих им една и си заминах. Измекяри ми в техното преди две години от пет модела и марки не успях да си купя тв защото само мостри и ми предложиха самсунг че имали от него.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от p.petrov_dr
    1. SANYO SAP-ZK22X
    Та за него искам да ви питам дали е на 100 волта и ще трябва ли траф (не съм склонен да купувам климатик на 100 волта) и дали дистанционното ще е на японски?
    Как така склони за една седмица - с траф, на 100V и ДУ на японски?

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    С градивно мислене-напред и нагоре,и големите открития почват с една малка крачка напред!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    С градивно мислене-напред и нагоре,и големите открития почват с една малка крачка напред!
    Може би в главата ти се е въртяла старата китайска поговорка, че пътя от хиляда ли започва от една крачка

13. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Последно колко излиза целия келепир за 22-ката ZK , чисто нов ли е ? Убедих се, че ако ще е употребяван, трябва всичко да се гледа под лупа - освен монтажа, след това и как върви самата машина, преди да си заминат бачкаторите, иначе отиде коня у ряката. Днес ми смениха един на 100 V с дефект. Новия стар пак трябваше да ги карам да го отворят и да барнат турбинката, че шумеше.

14.  

15. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

SANYO SAP-ZK22X
    Вътрешно тяло - 7.5 kg.
    Външно тяло - 24 kg.

Супер орязана работа, ама за 13 m² може и да върши работа при много ниски топлозагуби на помещението. Иначе японците го дават на отопление да се ползва за помещение до 10 m², ама те какво ли разбират. Мнения от една камара специалисти, а крайният резултат нещо много не бива.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

valen1, той Петър още в първия си пост обяви, че под 10-12о палил локалното парно и мисли да ползва климатика в преходните сезони + охлаждане през лятото.
    Иначе ако беше заложил на 25-цата можеше да разчита изцяло да се топли с климатик през зимата.

17. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Между другото да не са ти казали,че се доплаща 170 лв за монтажа+трафа или изрично казаха,че са само за трафа?Ако е наистина само за трафа това си чист обир!
    Само за трафа е доплащането. Цените си бяха без монтаж Абе, хитреци...
    Цитат Първоначално публикувано от gnf
    С доста четене Разбрах, че всъщност няма какво толкова да ме плаши трафа, загубите на енергия са минимални, а ако след като изтече гаранцията, вземе че се счупи, знам от къде да си намеря на цени под 100 лв. А характеристиките на 100 волтовите машини са двойно по-добри от тези на европейските в същия ценови диапазон. ДУ-то на японски не ме е притеснявало особено и преди, дори вече си намерих превод във форума, а ако нещо не ми е ясно - ще питам Вече видях, че има кой във форума да ми помогне.
    Цитат Първоначално публикувано от kalcheff1
    Последно колко излиза целия келепир за 22-ката ZK , чисто нов ли е ? Убедих се, че ако ще е употребяван, трябва всичко да се гледа под лупа - освен монтажа, след това и как върви самата машина, преди да си заминат бачкаторите, иначе отиде коня у ряката. Днес ми смениха един на 100 V с дефект. Новия стар пак трябваше да ги карам да го отворят и да барнат турбинката, че шумеше.
    Климатикът е чисто нов с 3 г. гаранция и е на цена 1370 лв. с монтажа и трафа. Чакам майсторите във вторник и ще пиша какви са първите ми впечатления.
    Цитат Първоначално публикувано от valen1
    SANYO SAP-ZK22X
    Вътрешно тяло - 7.5 kg.
    Външно тяло - 24 kg.

Супер орязана работа, ама за 13 m² може и да върши работа при много ниски топлозагуби на помещението. Иначе японците го дават на отопление да се ползва за помещение до 10 m², ама те какво ли разбират. Мнения от една камара специалисти, а крайният резултат нещо много не бива.
    Да, помещението е много малко и има доста мебели, че и техника. Освен това, реално климатикът ще се ползва в преходните сезони за отопление и лятото за охлаждане. Мисля, че ще ми е напълно достатъчен. Много съм благодарен за мненията от "камарата" специалисти. Според мен те идеално разбраха условията ми и ме насочиха в най-правилната посока. Смятам, че за тези пари, това е климатика, който най-добре покрива моите изисквания и тези на помещението, все пак ще се уверя на 100% дали е така, когато го изпробвам другата седмица

18. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

За 1370 лева някой вземат инвертори дето топлят по 25 и нагоре квадрата, а в случая се чудим този дали ще може и 13 да стопли, като производителят го дава до 10 m².

Ама щом се взема климатик само за имидж (вижте ме имам климатик но не какъв да е, а нов японски инвертор SANYO) то наистина няма значение дали, какво и колко може.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 11 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик за спалня 16 m2
    От sneka13 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 1
    Последно: 18-08-14, 11:59
  2. Избор на климатик за спалня!
    От TSH във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 39
    Последно: 01-07-13, 03:51
  3. Избор на климатик за спалня
    От Andy_78 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 11
    Последно: 08-11-12, 10:57
  4. Климатик и бебе?
    От dgenov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 18
    Последно: 23-10-08, 00:15
  5. Моля за помощ при избор на климатик за спалня
    От brutas във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3
    Последно: 13-07-08, 12:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе