Страница 145 от 221 ПърваПърва ... 95135143144145146147155195 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,161 до 2,175 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2012

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Не съм казала че е по-добър.Нямам никакви отзиви за самата марка.Всеки хвали Мицубиши и Фуджитсу.Затова се спрях на тези марки.За Панасоника и Дайкин има доста несигурни плюсове.Изобщо не мога да кажа кой е по-добър за тази цена която мога да отделя,затова се ровя и питам,понеже не разбирам.Единственото което съм чувала за Панасоник е ,че била марка за телевизори,а не за климатици.Нищо не мога да кажа,след като нито имам поглед,нито разбирам.ОТ това което съм чела имам бегла представа за КОП-ове ,отдавана и консумирана енергия и това е.Климатика ми трябва за септември и до тогава ще продължавам да се ровя и събирам информация.Все пак на моите възможности толкова мога да отделя за климатик.Но въпреки това не искам посред зима да остана без отопление с малко дете.Затова търся вариант и вълка сит и агнето цяло.Читав климатик за тези пари(1300-1500 и нещо най-много с монтажа).Това е всичко е което искам.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Панасоника е доказан вече две зими,модел 2010 е. Има много висока отоплителна мощност - 6,7 Квт за разлика от Мицутата,висок КОП над 4,по-тих е,разни екстри като йонизатори и детектор за замърсен въздух. 5 г гаранция за компресора...Какво повече искаш за тея 1500 лв с монтажа ?
    П.П - Това за ТВтата и климатиците са БГ легенди и митове.

4. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... До сега по-тих Panasonic от Mitsubishi не съм видял. Но като цяло за парите си също е добър избор. Само контрола на клапите им е недомислен, уж се контролират във всички посоки а реално си духа където иска.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Мега,по хартия Панасоника е 20 дБ,а Мицуто е 22. Предполагам,че и двете фирми са сериозни и едва ли ще спекулират с данните,защото всяка сертифицираща лаборатория като Евровент ще хване издънката...Остава само субективното усещане на ухото и нагласата на клиента към марката.

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Stelaartoa, Знам данните на машините на хартия, но понеже имам лично Мицу, пък слагам както Мицу, така и Panasonic, си позволявам да кажа, че не е по тих. Да тих е, но не е по-тих. Мицуто в режим охлаждане не се чува изобщо.

7. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте, бих искал да се консултирам с вас спрямо закупуване на климатик.
    Нужен е за отопление на 30м2.Жилището се намира в град Несебър,зимата не е кои знае колко студено ,рядко градусите спадат до -10.Въпросната стая има добре изолирана дограма ,отгоре ,долу и страни съседите отопляват.
    Спрял съм се на няколко машини:
    1. http://panasonic.climamarket.bg/?p=570
    2. http://www.**********************/klim...zj-s-1480.html
    3. http://www.**********************/klim...n50k-1090.html
    4. http://www.**********************/klim...lec-1081.html#
    Разполагам с сума около 1500-1600 лв ! И фирма на която мога да разчитам за качествен монтаж ,Бургаска област! Благодаря ви предварително !

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

С Panasonic-a ще ти е най-добре. За фирма виж Climamarket или Frescor.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Stelaartoa, Знам данните на машините на хартия, но понеже имам лично Мицу, пък слагам както Мицу, така и Panasonic, си позволявам да кажа, че не е по тих. Да тих е, но не е по-тих. Мицуто в режим охлаждане не се чува изобщо.
    Съгласен съм с Мega.В нас имам 3 Panasonic-a и виждал съм как работи Mицу и мога да кажа ,че работи по-тихо и въобще не се чува.

11. Тук е от
    Aug 2012

... До сега по-тих Panasonic от Mitsubishi не съм видял. Но като цяло за парите си също е добър избор. Само контрола на клапите им е недомислен, уж се контролират във всички посоки а реално си духа където иска.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344716580[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от dizel
    здрасти мега търся климатик за 13кв 39куб пвц една външна стена с изолация последен етаж тавана 2см фибран
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344713280[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344716580[/time]_________________________________________________
    здрасти мега търся климатик за 13кв 39куб пвц една външна стена с изолация последен етаж тавана 2см фибран
    от 1000 до 2000лв с монтаж
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344709740[/time]_________________________________________________

С Panasonic-a ще ти е най-добре. За фирма виж Climamarket или Frescor.
    мега ще обърнеш ли внимание на дизел
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344706260[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344713280[/time]_________________________________________________
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344709740[/time]_________________________________________________
    да работи при -20 та дори до -25
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344703680[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344706260[/time]_________________________________________________
    да работи при -20 та дори до -25
    някой да помага
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344700603[/time]_________________________________________________

здравейте

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

dizel POWER, намали малко енергийните напитки ще свършиш мастилото от писане
    Заповядай!

13. Тук е от
    Aug 2012

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    dizel POWER, намали малко енергийните напитки ще свършиш мастилото от писане
    Заповядай!
    напиши какъв климатик да си купя
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344708478[/time]_________________________________________________

бмв ли караш

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2012

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344712020[/time]_________________________________________________
    бмв ли караш
    opel astra

16. Тук е от
    Aug 2012

а какъв климатик караш
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344717300[/time]_________________________________________________

гнф даи мнение по това дето съм писал не се прави на разсеян
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344713760[/time]_________________________________________________

радев ти също
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344710278[/time]_________________________________________________

най добрите разбирачи не казват искат само те да се греят на -20

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Цитат Първоначално публикувано от TaniaV
    Не съм казала че е по-добър.Нямам никакви отзиви за самата марка.Всеки хвали Мицубиши и Фуджитсу.Затова се спрях на тези марки.За Панасоника и Дайкин има доста несигурни плюсове.Изобщо не мога да кажа кой е по-добър за тази цена която мога да отделя,затова се ровя и питам,понеже не разбирам.Единственото което съм чувала за Панасоник е ,че била марка за телевизори,а не за климатици.Нищо не мога да кажа,след като нито имам поглед,нито разбирам.ОТ това което съм чела имам бегла представа за КОП-ове ,отдавана и консумирана енергия и това е.Климатика ми трябва за септември и до тогава ще продължавам да се ровя и събирам информация.Все пак на моите възможности толкова мога да отделя за климатик.Но въпреки това не искам посред зима да остана без отопление с малко дете.Затова търся вариант и вълка сит и агнето цяло.Читав климатик за тези пари(1300-1500 и нещо най-много с монтажа).Това е всичко е което искам.
    Някъде по нагоре каза, че според теб Мицубиши 35 ZJ-S било най дория избор от така предложените ти. Просто исках да ти покажа, че за същите пари, според мен има по добра машина като цяло и тя е Панасоника от линка. Мега е прав - Мицуто са много добри машини, но тази не е от най висок клас, а тишината е само едно качество. Най важното според мен е машината да отоплява, а в това този Панасоник е доста по добър. Успех!

18. Тук е от
    Aug 2012

кажете че до вторник трябва да дам резултат за климатика
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344710511[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от tony34al
    Някъде по нагоре каза, че според теб Мицубиши 35 ZJ-S било най дория избор от така предложените ти. Просто исках да ти покажа, че за същите пари, според мен има по добра машина като цяло и тя е Панасоника от линка. Мега е прав - Мицуто са много добри машини, но тази не е от най висок клас, а тишината е само едно качество. Най важното според мен е машината да отоплява, а в това този Панасоник е доста по добър. Успех!
    тони дай ти някакво предложение

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе