Страница 135 от 356 ПърваПърва ... 85125133134135136137145185 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,011 до 2,025 от общо 5339
Like Tree2911Одобрявам

Втора употреба климатици - част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Втора употреба климатици - част 3

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Момчетата които се занимават с клими, като чуят за такъв като теб и
    Поседно ще ви напиша за един приятел който сложи Нокрия в Созопол на хотел на първа линия.На 3тата година външото тяло се РАЗПАДА от солните изпарения.

Вече'' не питам старило а питам патило''

Живи здрави

и благодаря за помощта.

Ако някой не вярва аз съм от Бургас да пише на лични ще го поканя на гости по Коледа.

Сериозно

2.  

3. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Трябва да признаеш, че бая топлинка ти идва от съседите отдолу на тези 100кв.
    Солта разяжда алуминия, скоро ще остане само на тръби. Ама като има хотел, сигурно е паралия - ще ги сменя на 3 години Нокриите.

4. Member Аватара на mirandi
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от jako6iba Виж публикацията
    Поседно ще ви напиша за един приятел който сложи Нокрия в Созопол на хотел на първа линия.На 3тата година външото тяло се РАЗПАДА от солните изпарения.

Вече'' не питам старило а питам патило''

Живи здрави

и благодаря за помощта.

Ако някой не вярва аз съм от Бургас да пише на лични ще го поканя на гости по Коледа.

Сериозно

5. Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Пловдив

Не е ли проблем там по скоро голямата влага, от колкото солта? Солена вода може да докара само вятъра и то при някакво вълнение.. Иначе при изпарение няма как да има сол.
    DUNDURMA, zzz, mirandi и 1 други харесват това.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

кажи му да си вземе осака... това лято на Златните имаше в хотела ми 10 годишни осаки и си бачкаха не се бяха разпаднали
    mirandi одобрява това.

7. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от spas.slavchev Виж публикацията
    Не е ли проблем там по скоро голямата влага, от колкото солта? Солена вода може да докара само вятъра и то при някакво вълнение.. Иначе при изпарение няма как да има сол.
    Комбинация от двете, ако трябва да сме съвсем точни. Панасоник даже предлагат екстра, да си поръчаш VRF външните тела специално изпълнение за монтаж на първа линия, изработка от неръждавейка и по-сериозно заливане на платките.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2015

Искам да споделя мнение ,но не знам дали ще се хареса на повечето от вас, тъй като тук най-вероятно има продавачи на климатици втора употреба..... но аз съм от страната на купувачите и искам да споделя една проверка .... относно фирмите, предлагащи климатици втора употреба в гр.Пловдив.
    Аз живея в гр.Пловдив, преди 1 година закупих японски климатици втора употреба ..... Мицубиши ZW40TS за 1500 лв и National 221CFR за 700 лв това са цени с монтаж .....няма да споменавам от кого съм ги закупил .... съвсем случайно ми споделиха ,че в гр.Пловдив на Кукленско шосе 12 до ресторант ФАДО, до един магазин за плочки , в двора има едно помещение, където имало фирма която се занимава с ВНАСЯНЕ НА ЯПОНСКИ КЛИМАТИЦИ от Япония и много по-малки фирмички зареждали от тях.... реших да провера информацията и искам да ви кажа ,че видях -Мицубиши ZXV40 серия зубадан за 1050 лв пак с монтаж и 2 години гаранция ..... както и много други климатици , а като моя NATIONAL базов модел 480 лв .... просто разликата се оказа много голяма в цената
    Някой има ли наблюдения за тази фирма /????? която аз не знам как се казва ??>>
    Този пост е редактиран от avenger; 16-09-15 в 10:16.

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от ala-bala Виж публикацията
    Искам да споделя мнение ....
    Готин ник...

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2015

ala-bala е за продавачите ; ) Но аз съм от страната на купувачите и за мен не е ala-bala при положение ,че моя климатик струва 1550 лв с монтаж и 2 години гаранция , а климатик от същия клас струва 1050лв с монтаж и 2 години гаранция ; )

Ако за тебе ала бала са 500 лв , това вече е друга бира

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Това са относителни неща .. Твоят климатик е с 5-6г по-нов модел ( примерно ) ,може да е по- запазен ,при 2-рата ръка най-важното е състоянието .. Имаш климатик, който нов е около 3500 ,взел си го изгодно според мен.

Яяя Алекси не е внимавал в часовете по бълг.език...
    Този пост е редактиран от avenger; 16-09-15 в 10:18.
    Rumb@ta одобрява това.

13. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Мицубиши ZW40TS за 1500 лв .......и Мицубиши ZXV40 серия зубадан за 1050 лв пак с монтаж
    По-добре се радвай, че си взел хубав климатик на нормална цена. Това 1050лв. с монтаж води до съмнение по отношение на рециклиране/профилактика.
    Представи си, че "по-евтиният" не е зареден с фреон с електронна везна по табела, или при профилактирането не е разглобен на съставни части, за да се измие както трябва.
    Доста неща трябва да се свършат за да излезе работоспособен като нов един климатик. Доста по-ниска цена крие подводни камъни и аз лично подхождам със съмнение към такива стоки /нямам предвид само климатици/.
    Ползвай си го със здраве климатика, вместо да се чувстваш ощетен. Трябва да те изкара доста дълги години.
    Aleksandars одобрява това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2015

Аз не се чувствам ощетен, просто споделям какво ми е направило впечетление : )

А относно до тази фирма преди да влезнаш в магазин има едно помещение, където видях около 5-ма техници, които бяха разглобили доста климатици :D:D:D:D:D:D

А относно до годината на производство видях ,че в други магазини за японски климатици втора употреба модели на 2001-2002-2003-2004-2005 година 40-ки масово са между
    1400-1700лв ; ) и все ги рекламират като ТОП МОДЕЛИ :D :D : )
    Този пост е редактиран от avenger; 16-09-15 в 22:07.

16. Тук е от
    Sep 2015

Искам да споделя мнение ,но не знам дали ще се хареса на повечето от вас, тъй като тук най-вероятно има продавачи на климатици втора употреба..... но аз съм от страната на купувачите и искам да споделя една проверка .... относно фирмите, предлагащи климатици втора употреба в гр.Пловдив.
    Аз живея в гр.Пловдив, преди 1 година закупих японски климатици втора употреба ..... Мицубиши ZW40TS за 1500 лв и National 221CFR за 700 лв това са цени с монтаж .....няма да споменавам от кого съм ги закупил .... съвсем случайно ми споделиха ,че в гр.Пловдив на Кукленско шосе 12 до ресторант ФАДО, до един магазин за плочки , в двора има едно помещение, където имало фирма която се занимава с ВНАСЯНЕ НА ЯПОНСКИ КЛИМАТИЦИ от Япония и много по-малки фирмички зареждали от тях.... реших да провера информацията и искам да ви кажа ,че видях -Мицубиши ZXV40 серия зубадан за 1050 лв пак с монтаж и 2 години гаранция ..... както и много други климатици , а като моя NATIONAL базов модел 480 лв .... просто разликата се оказа много голяма в цената
    Някой има ли наблюдения за тази фирма /????? която аз не знам как се казва ??>>
    Трудно е да се каже. Може да си случил на запазена бройка или наистина просто да са те минали, макар че 500 лв означава огромна разлика в качеството на двата, а и ако дават също 2 години гаранция. Но втората употреба носи риск, който се поема от купувача. Иначе съфорумците могат да ти разправят, че си ударил кьоравото, ама си е съмнителна работата.

Румбата, че на теб ще ти го дадат за 2 000 лв, че да спиш спокойно.

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2015

Съгласен съм ,че втората употреба винаги крие огромен риск !!!!

Точно затова е по-удачно да го взема на по ниската цена ,тъй като и двете фирми ми дават пълна гаранция : )

18. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Съгласен съм ,че втората употреба винаги крие огромен риск !!!!

Точно затова е по-удачно да го взема на по ниската цена ,тъй като и двете фирми ми дават пълна гаранция : )
    При положение, че ти дават две години гаранция рискът е главно за продавача /90%/. От опит ти го казвам. Това Мицубиши, ако не ти даде дефект през първата година от експлоатацията му, няма за какво да се притесняваш за напред. Здраво е.
    Другият път, като ти кажат 1050лв. за 40-ка с монтажа им искай и 30% отстъпка.

Цитат Първоначално публикувано от Claire Виж публикацията

Румбата, че на теб ще ти го дадат за 2 000 лв, че да спиш спокойно.
    Да, спя спокойно за тази цена, но не това моделче.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  2. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе