мен лично не ме кефи зад машината .. по красиво е ,но ако трябва да се отваря кутията ,да се видят нещо клеми това онова става затруднено .. моите са изнесени в страни и на 2та по мое желание и разположени на лесно за обслужване място
мен лично не ме кефи зад машината .. по красиво е ,но ако трябва да се отваря кутията ,да се видят нещо клеми това онова става затруднено .. моите са изнесени в страни и на 2та по мое желание и разположени на лесно за обслужване място
Ето и един горд собственик на Hitachi RAS-S25Y.
Този пост е редактиран от bobovo; 29-10-15 в 21:49.
Здравейте,
Нови собственици сме на апартамент, с което наследихме два климатика Sharp Windom AY - F28G и AY - F22G, които най-вероятно са купувани втора употреба. Може ли да дадете малко повече инфо за тях като параметри и качество, тъй като на този етап единият не работи и се чудим дали си струва да се отремонтира.
Благодаря!
Тия пичове отдавна са пълнолетни....
Благодаря, Aleksandars,
А може ли да приведете малко повече информация като параметри, ефективност....
F28G е в помещение около 35кв.м. Дали е достатъчен?
Малък ми се вижда за това помещение.
AY - F22G
Работно напрежение: 100V
Страна произход: Japan
Параметри на клматизатора при 35°С външна температура (27°С в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.9 ~ 2.6), 7509 BTU (3072 ~ 8874)
Консумирана електроенергия: 800 W
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20°С в помещението):
Отоплителна мощност: 3.2 kW (0.9 ~ 4.1), 10922 BTU (2389 ~ 13994)
Консумирана електроенергия: 1080 W
това успях да изровя в нета не знам да ли е вярно.
ПРИЕМИ МОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ, сега видях, че обявата е твоя.
Имам бърз въпрос. Утре очаквам убавците от Алимарклима да ми правят профилактиката на 2те машинки ME J22R и sharp R28XC та конкретно ме интересува при замерването на налягането какво трябва да показват манометрите и при какви условия? Питам щото са такива "специалисти" че трябва да им казваш за всичко как да го направят. Евентуално ако липсва фреон или някакав друг проблем ще се прояви ли при прословутата профилактика?
Обясниха ми че профилактиката се състояла от почистване на двете тела, замерване на налгане и още какво беше. Та затова питам, трябвали да гледам за нещо. Като не е какво е?
Както и да е, ще се справя някак.
Този пост е редактиран от ilian; 03-11-15 в 20:08.