Надявам се след празниците да успея да събера още малко средства и да заделя за още един климатик. Кощунство е да живея в голям апартамент и да не ползвам стаите по предназначение. Поздрави!
Надявам се след празниците да успея да събера още малко средства и да заделя за още един климатик. Кощунство е да живея в голям апартамент и да не ползвам стаите по предназначение. Поздрави!
Хазяинът не става ли за сурвакане ? Едва ли после ще местиш машините със себе си, когато си заминаваш. То хубаво нисък наем, ама като няма удобства ...
Наемодателката е на средна възраст и всичките налични пари (+кредит) е дала за ремонт на апартамента (не много сполучлив). Аз трябваше да си намеря квартира за по-малко от 10 дни и естествено нямах голям избор. Както и да е, квартирата е добра. Просто е много неприятна за отопление. Климатиците ще си ги взема при всички положения. Като дам 2500 за два климатика няма как да не ги взема. Наемът не е много нисък но ми го плаща работодателя. За мен остава да се справям с тока.
- - - - - - - - - -
За малката стая мисля да е нещо от сорта на:
http://varnaklima.com/klimatici-vtor...ik-sharp-w22sv
Този пост е редактиран от avenger; 22-12-15 в 10:54.
Аз от събота съм горд собственик на 365JDR, благодарение на Александър и Станимир. С няколко думи монтажа - изпипан, машината - перфектна. Много хубав климатик, отговорен е за хол 17 м2, коридор 5 м2 и кухня 10 м2, общата площ е 33 м2. Много ми харесва това че при затворена врата когато си достигне температурата и ако е сложен на 1ва степен се намаля под 1ва и едва духа, не се ограничава със зададената степен. Ще кача и някой снимка но по натам, че има малко довършителни операции на трегера на който е монтиран. Благодарим ви още веднъж за добрата работа която свършихте.
Направиха се и още разкрития по нещата които са свършили тия измамници D&D trade, но това е за друга тема.
Добър вечер на всички .
Имам един глупав въпрос , става въпрос за инвертор hitachi ras 2810mx как мога да разбера кога изключва и не харчи ток . Защото постоянно въртят и двете тела с еднаква скорост единствено усещам разлика в температурата на вътрешното тяло , по топло и по студено . Това нормално ли е ! Не си стоя вкъщи и не мога да го следя но поне топло навсякъде .
Поздрави :
Е няма вероятно друг такъв добитък като моя MSZ-Z40LS-W. Във Варна при минус 7 градуса, цялото външно тяло е обледено и затрупано със сняг, бичи яко като добитък и не бръмчи. Вътре си поддържа +25 градуса при консумация между 700 и 950 вата.Дефрост прави изключително рядко,който трае максимум 3 минути. Не мога да не бъда доволен.Е сигурно има сред вас хора с клими с още по-добри показатели,но и аз съм си доволен от моя избор.
Бях обещал да пиша отзиви - е то малко излиза,че се хваля - така е и дано така да продължи да бичи безпроблемно и за напред.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА от мен приятели.
Добър вечер на всички. Предстои ми покупка на климатик, живея в нова кооперация с изолация - стая: 22кв. харесах си Hitchi RAS-EC22T ето и снимка
Екстра е! Само гледай на него да пише 28, вместо 22.
Ще умреш от студ.. кое е населеното място ?
Този пост е редактиран от Madj0; 05-01-16 в 23:09.
висок клас на марката със завишено топлоотдаване .. ако е в добро здраве ще се справя с лекота с помещението