10-ката на дайсейкай V влизаше на $ 800.
10-ката на дайсейкай V влизаше на $ 800.
Този пост е редактиран от kalcheff1; 16-08-15 в 08:05.
Даже може да станат и 510....щото към разходите от цялата сложна логистична операция, касапчето е пропушил - блажната боя....
Винаги ме е радвала комуникацията с нормални и интелигентелигентни хора в този форум.
Ако следващите мнения не са по темата (изключвам това което е написал Митко), ще бъдат изтривани. Явно много хора от тук пишещите не са наясно с правилата на форума.
Нищо против нямам какво е написано в началото на темата, но последните писания са извадени както се казва "от шипковия храст". Не помагат изобщо в избора на тези които са решили да си вземат такъв климатизатор. Прав ли съм? И не случайно написах за правилата на форума:
чл. 3. Избягвaйтe дa пишeтe извън диcĸycиятa ("извън тeмaтa" cъдъpжaниe) в cepиoзнa тeмa или aĸo пишeтe гo мapĸиpaйтe ĸaтo тaĸoвa c "//Извън тeмaтa" и cин цвят. Дoпycĸaт ce дo 2 (двe) "Извън тeмaтa" изĸaзвaния, зa дa нe ce пpeвpъщa тeмaтa в гoвopилня.
Доста хора прекаляват като нарушават това правило многократно.
Който не му харесва темата, може спокойно да я пропусне.
Здравейте,
помагайте за един модел Toshiba 251 NX
интерсуваме минимума на отопление.както и как ще се държи на студено.ще го ползвам за отопление на северен хол 24кв. панел.искат му 950лв с монтаж.
помогнете ми че аз го зарибих за тошко 2ра ръка .да не ме намрази човека за винаги.
Този климатик никога няма да го видиш на минимум, поради простата причина че ще бачка на максимал, който е доста посредствен - 4.3кв
Тази машина е за 15,16кв
Toshiba 251 NX.jpgЕ, за тия кинти младо и хубаво месце няма. Обаче как може 33 кила външно и 9 кила вътрешно да вадят такива показатели. Коп 4,55?!
И аз бая сандъци oт 2012 прерових, за да взема накрая един слаботелесен ШАРП AY-B22SD с "феноменалния" коп 5 на топло и 3,8 на охлаждане. Какво се случва, напоследък хабят алумина само жълтите.
За успокоение шишар(п)ката пърди плазма и на минумума е малко по-добре от другите машини '12, уж. Мисля, че това ще е последната машина за японския пазар, която купувам.
Този пост е редактиран от kalcheff1; 09-09-15 в 00:49.
Не, просто няма как да вземеш бивайки дори и 2 ръка, нещо с феноменални стойности и показатели за такива пари. Ами той новия модел в Япония е 850лв... Хубавите машини струват пари!
Нямаше ли кой да те консултира да вземеш нещо по-мощно. Това е климатик за 10кв. Или поне да беше погледнал табелата на вътрешното тяло.
Като сам си се набутал със слаба машина, недей да се изказваш така, че заблуждаваш технически неграмотните читатели.
Джапанките са най-доброто съотношение цена/качество и за това са оцеляли до сега. При една и съща цена отвяват новите европейски отвсякъде.