Тази тошиба с двуцилиндров компресор ли е ? Това което намирам за нея е минимална консумация 170 вата .. а тя слиза наполовина на това ?
Тази тошиба с двуцилиндров компресор ли е ? Това което намирам за нея е минимална консумация 170 вата .. а тя слиза наполовина на това ?
Не знам с какъв е , но това е консумацията, реална, няма лъжа няма измама. Ако е на 22-23гр пада на 60w.
Май, май ще сменям и другите с Тошиби?
С обикновен компресор е.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Ми значи като на Миланов тошибата трябва да работи ,какви са тия ниски консумации
Защото не е консумация . Тия 60 вата са мощността която връща в електропреносната система .
SPSt ще цитирам твойте думи на подобен коментар от мен:
Нека бъдем по-премерени с коментарите.
Миланов, признавам те за най-културния пич. Аз просто бих написал - "пълни глупости".
- - - - - - - - - -
ruuni9, виж за твоя сигурност какви напрежение, ток и косФ показва уредът и си сметни активната мощност. Предишният ми енергиен монитор нещо се прецака и при напрежение 230V, показваше 187V. Оттам показваше грешно и моментната мощност. Надявам се, че всичко е наред и климатикът наистина слиза до тези нива.
Този пост е редактиран от SPSt; 23-11-17 в 23:07.
Здравейте имам запитване относно климатик Toshiba 406JDR ,каква му е минималната консумация енергия в режим отопление и от колко до колко кубика помещение може да отоплява ?
Питах Ви нещо, но не ми отговаряте?
Моля за помощ при избор на климатик. За Стара Загора 16кв. стая с южно изложение хубава дограма без изолация тухлен блок. Предлагат ми :
Mitsubishi MSZ-AX22H-W (800лв. без монтажа)
Fujitsu AS 22NPE-W (800лв. без монтажа)
Daikin AN-22HNBS (710лв. без монтажа)
За Дайкина никъде никаква информация не ми изскача, а за другите ме притеснява , че са доста стари модели.
Все пак нещо читаво и добра ли е цената ?
От изброените аз бих избрал Fujitsu AS 22NPE-W
Защо не се свържеш с колегите които продават к2у от форума ?Със сигурност ще ти предложат хубави машини.