Инсталирайте си на телефона това приложение и след направена снимка чрез него, директно ти превежда всичко.
https://play.google.com/store/apps/d...oft.translator
Инсталирайте си на телефона това приложение и след направена снимка чрез него, директно ти превежда всичко.
https://play.google.com/store/apps/d...oft.translator
За документ от една страница или за табелките по климатиците върши работа. Обаче за инструкция 50-100 страници ще е много тегаво. А пък за редакция на pdf документ как ли ще стане?
Е, то е ясно, че става за превод на табели, дистанционни, кратки указания... За големи инструкции си има други начини.
Добър вечер на всички.
Както знаете преди време и аз се сдобих с К2У Hitachi RAS-S402Y ,който закупих от потребител на форума за скромна сума(400 лв).
От половин месец го пускаме вечер на отопление,и отзива ми е доста положителен,топли като змей,консумацията му варира от 800 вата първоначално и слиза до около 300 вата,при настроени 23 градуса и ауто вентилатор.Машината е доста тиха в режим за сън,и успява да достигне 25 градуса в помещението(хол).
Въпреки че японските машини се славят с ниска консумация,хитачитата си папкат добре(15 kw/h) за 4 дни ,като работи по около 13 часа на ден,но за тези пари който съм го закупил съм предоволен.Комфорта е несравним с двете машини който имам от същата марка който са за евро пазара.
![]()
Генади, не може да искаш от камиона да гори колкото лек автомобил.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Е колко да харчи?! Машината развърта над 10kW...
Преди да мрънкаш, сравни я с някой от европейските ѝ аналози!
Ей, като прочета някоя дивотия, не ме свърта! Я пак, 10 киловата???
Ама Genadi го кара камиона по баир надолу - в 20кв.Отоплителна мощност :*5.0*kW* / 0.7*~*10.2*/![]()
Абе Цанков, писано е па въпроса отдавна. Камионът слиза надолу на ниска предавка, ако ме разбираш. Пак изгаря повече. Може и да е комфортно, но ще е със сигурност по-скъпичко. По-лошото е, че ако изобщо някога дойде нанагорнище, тръбата за подаване на гориво му е тънка и моторът ще спре, ако ме разбираш.
От доста време го мисля, ама и аз май ще се откажа да давам мнения във форума.То да не изкаже мнение човек.
Дали е камион, цепеница и т.н.,май няма значение.
Ами само да ви кажа, че машината е купена за 1600,а на мен ми излезе 560 с демонтажа и монтажа.
Honor Play с помощта на Tapatalk