Фреонът трябва да се махне при всички положения, за да може да се консолидира с други пратки. За тези килограми транспорта от Нарита до LHR реално е около 4 долара на кг - това при положение, че изпращача си докара стоката до летището в Токио, ако се взима от адрес някъде в Япония - забрави, струва хиляди йени. В Лондон ще имаш още около 60 паунда летищни такси. За обмитяването плащаш ддс + мито. Трябва да имаш и CE сертификат за внос в ЕС. Тая работа може да ти я свърши някоя читава спедиторска фирма, а не пощи-мощи.
Fujitsu air conditioning unit AOYG24LFCC 7.1KW
Това ли е машината? Ако извадиш късмет купувай, знай че тук в България под 1500лв едва ли някой ще ти я даде.
Да за същия става въпрос,говорих с приятел който макар и хладилен техник уж ги разбира нещата и той твърди че не става ,прекалено голям бил ,щял да работи он оф, щял да гори повече.... Общо взето ме разубеди. Все пак има време до пътуването до Родината тъй че може да излезе нещо друго. Проблемът е че ибей ук е пълен с големи машини ,доста изгодно наистина но ако не върши работа. Между другото има оферта за Дайкин Атерна или както се изговаря за сумата от 599 паунда без пазарлъка. Чисто нов в кашон,сигурен съм че цената би могла и да слезе леко. Но пък пак говорим за някакви големи киловати. Като и да е ,който търси намира ...
Алтерма за 599£.Звучи добре. Тази нали:
Daikin Altherma Air Source Heat Pump. Heating & air conditioning Unit. BNIB | eBay
Който му върши работа .
Този пост е редактиран от ccankov73; 18-01-17 в 01:48.
Еййй, нищо не ги плаши тези "старци"? Тази сутрин в Пловдив -17гр., мъгла, 92-100% влажност и бачкат тихо и кротко без да мрънкат.
-17гр. външна, 25гр. зададени на Ду - консумация 600-650W. Доволно!
Здравейте искам да ви попитам според вас за гр.Пловдив помещение 27 квадрата - всекидневна и 14 квадрата спалня .
Ново стройстелство , външна изолаци , хубава дограма , и двете стаи имат прозорци големи 3 метра на 2 метра ( френски мисля ,че се наричат)
Нещата ги вжидам по следния начин във всекидневната - 28-ца , в спалнята 22-ка ?
как мислите ?
Единствено след оглед, може да се вземе адекватно решение.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Може ли поне да ме ориентирате , 2.6м е височината ,топлозагубите са малки .
Наясно съм ,че има 28-ци и 28-ци едни по - силни други по-слаби.
Но в общи линии това ли е големината, която трябва да търся ?
Направен е оглед от момчета, които извършват оглед и монтират японски климатици , те споделиха ,че това е добре като оразмеряване , но реших да попитам и вас, но в крайна сметка не всичко може да се случва през монитора .
Този пост е редактиран от avenger; 22-01-17 в 18:54.
Не, немога.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
ala-bala, виж в подписа ми, подобни стаи са като квадратура на твоите. Но след като са ти правили оглед и са ти казали вече, довери се на тези, които си повикал. Ако имаш съмнения, че не са те твоите хора, от прочетеното от теб тук трябва да знаеш към кого да се обърнеш.
Благодаря ви за отговорите в голямото помещение мисля да сложа Mitsubishi ZW28T ,а пък в спалничката дайкин на 2006 година но не му запомних буквите , само запомнихг ,че е с голямо външно тяло
Виж Руни какво е написал подкрепям го ,ако имаш съмнения потърси друга фирма би трябвало да си се ориентирал коя е тя в Пловдив , А и не само покупката на к2у е важна повярвай ми и след покупката поддръжката на машините така че май се обади на друга фирма а и 28 ца в 27 квадрата може но зависи от 28 цата както ти каза Александър трябва си оглед,
Писах ти на лични колега .
Този пост е редактиран от hawai76; 22-01-17 в 17:26.