Хубав е Шаро, навремето и аз го заглеждах, като нов...
Честито на печелившия и да се ползват със здраве!
Хубав е Шаро, навремето и аз го заглеждах, като нов...
Честито на печелившия и да се ползват със здраве!
Ехаа, тая втората машина е баш мой тип. [emoji16] Като видя голямо вътрешно, с такива ти му големи клапи и ми светват очите, като на стар Зил фаровете. Първата машина, много ми тънее вътрешното, малко мяза на Luca/Ltc и Дайкин стайлиш.
Наистина са на двете крайности тези машини. Челният панел на национала се отваря когато климата се включи. Иначе е още по-прибран. Шарпът от своя страна бая се е озъбил. Най-сериозният плюс в сравнение с другия ми шарп е, че скоростта на аспирацията се регулира и на първите две степени не се чува въобще. Като цяло изглежда, че моделите ще свършат работа. Единствено се надявам да няма сериозни технически повреди.
Голяма е наистина. Има 23 двигателчета и отвътре клапата е с шумоизолация на пирамидки.
ДР-ката как бледнее зад Шарпа..
Красотичка е Шарпя а как е с дефростите .. не са много популярни на 100 волта от тая марка .
Toshiba RAS-506YDR - първия Дайсейкай за японския пазар на R410A фреон.
От другата страна е пълна с малки "въшки". Външното е колкото на Уруру Сарара.
Този пост е редактиран от Rumb@ta; 19-07-19 в 23:48.
Здравейте, отново.
Едно последно допитване искам да направя преди да реша кой климатик да закупя.
Ето вариантите, които са пред мен и за, които се нуждая от съвет:
Mitsubishi MSZ-GS229
Sharp W22SC
Sharp S22JBY
Sharp T22SB
Daikin F22CTRS
Daikin ATR22ESV6
Последните 2 модела уж са Уруру Сарара и са най-скъпи, но така и не можах да разбера имат ли плазма.
И така за пореден път моля за помощ в избора на климатик по-разбиращите за мнение.
Първия....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Явно ще е Mitsubishi-то въпреки, че не очаквах такъв отговор честно казано и пак съм в изумено състояние
Ето тези двете:
Toshiba 221UD
Toshiba 225ED
Първия или последния. Аз бих предпочел последния. Много ме кефят тези суинг компресори, управлението и масивността на изработка.
Но най-определящо е оригиналното дистанционно, ако единия няма. Избери си единия според бюджета ти.
Здравейте,вземах вече 3-ти японец "National cs-ex227a" като параметри на топло-студено ми е ясен,интересува ме със какъв вид компресор е и характеристики на -10,-15 градуса.Иначе модела е със доста екстри,красив дизайн и доста тихо работи.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 30-07-19 в 17:34.