Потърсете съвет от фирмите във вашия град и си набележете няколко модела.
Едва когато знаем какво има в наличност, ще можем да помогнем с препоръка.
Желая ви успех в избора!
Потърсете съвет от фирмите във вашия град и си набележете няколко модела.
Едва когато знаем какво има в наличност, ще можем да помогнем с препоръка.
Желая ви успех в избора!
Обиколете няколко фирми и си набележете машини с номинална мощност 2,2 kW. В наименованието на модела да има 22. Запишете данните или най-добре снимайте табела и ги пуснете тук, за да може да Ви се отговори на въпроса. Много не слушайте продавачите.
Така както сте задали въпроса не става при втората употреба. Важно е какво има в наличност в момента в магазините.
Мерси! Ще видя какво има налично и ще пиша.
Здравейте. Едно бързо въпросите да пусна. Предлагат ми този модел за отопление на хол около 20 кв.как мислите достатъчен ли е. Силни слаби страни. Най ме притеснява факта че е 2010 г модел. Panasonik cs-ex250c. 20191021_182414.jpg20191021_182817.jpg
Няма как да ти отговорим на въпроса, без да знаем къде се намира този хол и каква му е дограмата/изолацията. Имаше навремето едни форумни вицове за шатрата на Кадафи... Конкретно при моите условия, не бих могъл да топля 20м2. Но може да свърши работа на колегите от Перич (C.A.).
Коя година е произведена колата, която караш?Най ме притеснява факта че е 2010 г модел.
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27°C в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.5 kW (0.8 ~ 3.2), 8533 BTU (2730 ~ 10922)
Консумирана електроенергия: 505 W (125 ~740)
COP: 4.95 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°C външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 2.8 kW (0.8 ~ 4.7), 9556 BTU (2730 ~ 16041)
Консумирана електроенергия: 495 W (120 ~ 1280)
COP: 5.66 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°C външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 3.4 kW, 11604 BTU
COP: 5.3 (средна стойност)(коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
APF: 5.8 (целогодишен ефективност на енергийно потребление)
малък е търси 28-ца,някъде с 3.6квт отопление на номинал,моят хол е 18.5кв с изолация и дограмам и sap-ex28u e перфектна,имам предвид ако искаш дати е топло под -5 външна температура.
Благодаря за бързия отговор. Значи е малък този климатик ще искам по мощен да ми предложи. Холът е с изолация на тавана с гипсокартон и 5см вата. Сменена дограма с четири сезона стъклопакет. Града е Казанлък и през зимата Т си падат до -15
Този пост е редактиран от Heliosss; 22-10-19 в 08:56.
След огледа, се спрях на тези двата. Кой от тях?Първият производство 2006, вторият 2011
Този пост е редактиран от denta; 22-10-19 в 19:16.
ЩЕ ТИ е проблем ли ако споменеш и фирмата
Колеги, по какъв начин / с коя програма най-бързо се превежда японски pdf файл на английски или български? Интересува ме и обратния превод.
Благодаря.
Аз превеждах в един саит,инструкцията на японското хитачи което имам.Превода е верен и смислен на около 75 процента.
https://www.onlinedoctranslator.com/en/translationform
Първо качваш файла да го разцепи на 2 или 3 части и после му го качваш обратно разцепените файлове да ги преведе.
Adobe Acrobat Pro DC можеш да използваш за редактиране на pdf, а преводът е от чичко Гугъл. Не съм го пробвал от български на японски и не знам какво ще се получи /едва ли ще е много добър резултата/. От японски на български Гугъл превежда, но ти трябва доста въобръжение и минимални познания по терминологията при климатиците.