Пиши на Александър, може и да ти намери и го разпитай дали и къде може да ти балансират турбината наново.
https://forum.setcombg.com/members/aleksandars.html
Някой от Сраната на изгряващото слънце е взел правилното решение .
Ако нямате какво да кажете по темата, кажете го другаде...
Ми казахме достатъчно.
За неразбралите малко по-ясно:
За 100лв на месец трябва освен филтрите на климатика да чисти и целия апартамент, а ако и ме топли си заслужава да се инвестира в силикон и духалката.
Ами нали трябва да се пусне да върви да се види проблема.
Александър, каква е вашата „диагноза “ за „поведението “ и високата консумация на климатика?
Този пост е редактиран от Palev; 29-01-21 в 11:56.
Ами обясних ме им за какво помещение става въпрос . Че ни трябва основно за отопление и ни казаха че имат два подходящи климатика за това помещение . И го дадоха за 14000 btu и казаха че ще свърши идеална работа и така.
- - - - - - - - - -
И модела е hitachi ras k28A (w)
Климатика ти по принцип е 10-ка,95% от търговците на втора употреба климатици ще те излъжат и продължават да го правят нагло.Например,22=8-ца,25=9ка,28=10-ка,36=12-ка,40=14-ка.и тн.
Не е нормално,трябва да ги стопли.Като са го тествали със сигурност са го забелязали,че има висока консумация,няма да го хвърлят ама и няма да го продадат на наш човек.От тук нататък виждаш какво става.
На 100% съм убеден, че машината има проблем и не е обслужена както трябва. Тези хитачита имат читав хардуер. Друг е въпроса, че повечето занимаващи с такива машини са пълни безхаберници....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk