Колеги, какви пари според вас мога да искам на климатик Fujitsu ASYG 12 LTCB Nordik монтиран 2018г януари месец с някакъв лек проблем напоследък в предната повдигаща се пластмаса?
Колеги, какви пари според вас мога да искам на климатик Fujitsu ASYG 12 LTCB Nordik монтиран 2018г януари месец с някакъв лек проблем напоследък в предната повдигаща се пластмаса?
800-1000лв, ама какво разбираш под лек проблем?
Здравейте, търся оригинално дистанционно за Toshiba ras 281 UDR. За споменатия модел климатик отговаря дистанционно WH-RA01UJ. Моля, ако някой има нещо в предвид да ми пише на лично съобщение.
Благодаря и весели празници!
Ако поискам да ми препоръчате климатик 9000btu за спалня, до 1200лв. и ви кажа че ще се ползва основно за охлаждане или основно за отопление това ще промени ли предложението ви и ако да, какво гледате в модела?
Добър вечер. След тригодишна среща с Братята,днес пак се доверих на тях.В кошарата ще блеят новите попълнения,а именно.Тошиба Рас 255бдр и за пръв път поръчах Шарп ay p28xc.Както и първия път много чисто и спретнато. Почистиха,изметоха двора,нахраниха животните и си заминаха.За тошибата знам как работи защото имам една 255ца ждр. Искам да попитам какво да очаквам от шарпа когато сняг забръска
Този пост е редактиран от Buxata; 04-05-23 в 00:31.
Извинявам се на всички,но така става като ходех с щерката на госпожата по български и литература.А освен това учих в спортно училище.
Знаеш какво да очакваш от 25 годишен климатик? Евалла, ти си новият Нострадамус!
Тошибката ми е любим. Едно време имах такъв, но 28-чка. 2004 японците си удариха чейнетата в земята, като разбраха, че имам такъв в България. Чесаха се, дето не ги сърби..
Аз харесвам много старите модели,имам 5 такива климатика от четери години,и както вика Дундурмата у нас съм по организам.Тамън ги сложих и заминах и несъм им се порадвал още.
Този пост е редактиран от Buxata; 09-05-23 в 00:01.
Така е с японките. Зимата по бельо. Честити два нови, пък зимата ще видиш на какво са способни.
Право ще им замерим минимума на охлаждане и после живи и здрави ще чакаме зимата. Па ще видим с какви цени ще ни изненадат за тока.