Точно за някаква пружина говореше човека че е сменяна,а може ли да ми кажете къде да прочета характеристики за този модел,какво има какво няма и т.н.
Точно за някаква пружина говореше човека че е сменяна,а може ли да ми кажете къде да прочета характеристики за този модел,какво има какво няма и т.н.
Ето дистанционно за този модел: За климатици дистанционни - 30212299 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
Намерих оригинално ама малко скъпо ще дойде до България PANASONIC A/C REMOTE CONTROL FOR CS-E7 CS-E9 CS-E12 CS-E15 CS-CE7 CS-CE9 CS-CE12 | eBay към 65лв
Да видях вече , изпратих и запитване на човека от Продавалник,ако не го е продал го вземам.
Да не забравиш да се пазариш. Повече от 15-20 лева не давай.
Това не е за твоя модел , ето това е за твоето DKE - Дистанционно управление E12DKE оригинал и е 66 лв
ЗДр искам да си кажете мнението за три климатика :TOSHIBA RAS-285JDR , MITSUBISHI MSZ-ZS28P,TOSHIBA RAS-361BDR. Ще се ползва за стая 17 кв.+коридор 11-12 кв ,като вратата към коридора няма да е постоянно отворена.На стаята има дограма и външна изолация 10см и 3см вътрешна.Та кой от всичките ще ми препоръчате,като искам вентилацията да му пада възможно най много .Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от kokicha; 06-11-13 в 22:22.
За сега и аз клоня към него, но исках мненията и на други по-запознати от мен.
Уха, 285JDR от въздуха направо, само да е читав.
Стига говорихте глупости. BDR е поне 4-5 години по-нов.
Объркал съм kokicha с kokovi4. :rolleyes: