Страница 74 от 356 ПърваПърва ... 2464727374757684124 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 5339
Like Tree2911Одобрявам

Втора употреба климатици - част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Втора употреба климатици - част 3

Александрас, благодаря за отговора.
    Климатика ще е достатъчен за стаята, която не е голяма, а по скоро малка - около 10кв.м и на 2.6м или 2,65м височина (вече забравих какво мерих). Сградта е ново строителство и имаме изолация на всякъде. Самата стая е вътрешна отвсякъде и прозореца е към тераса която е остъклена, така че се надявам че няма да има пролем с отполението й.
    Но пък от друга страна, на хората от фирмата изрично им бях казал, че искам хубава машина от висок клас и ще чакам колкото трябва докато излезне такава, а те - дават ми машина базов модел. Баси и фирмите и всичкото! Поне се надявам, че за 570лв сделката не е лоша - това пак Александрас да го каже.

какъв коефицент на преобразуване има този моя климатик Fujitsu AS-E229H

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от malkiq_miti Виж публикацията
    Александрас, благодаря за отговора.
    Климатика ще е достатъчен за стаята, която не е голяма, а по скоро малка - около 10кв.м и на 2.6м или 2,65м височина (вече забравих какво мерих). Сградта е ново строителство и имаме изолация на всякъде. Самата стая е вътрешна отвсякъде и прозореца е към тераса която е остъклена, така че се надявам че няма да има пролем с отполението й.
    Но пък от друга страна, на хората от фирмата изрично им бях казал, че искам хубава машина от висок клас и ще чакам колкото трябва докато излезне такава, а те - дават ми машина базов модел. Баси и фирмите и всичкото! Поне се надявам, че за 570лв сделката не е лоша - това пак Александрас да го каже.

какъв коефицент на преобразуване има този моя климатик Fujitsu AS-E229H
    COP 4.78 на студено и COP 5.29 на топло. Ако цената е и с монтаж е супер. Иначе както казва Александър, базов модел и от мен да добавя с шумно външно тяло при ниски температури.

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

моля за помощ : този коп от 6 и нещо как да го обясня на неверник? казах че трафа гори 10-11 вата с климатика докато е изключен но просто ме обориха по всички параграфи че климатик може да вади толкова... вярно и аз не бях в състояние за спорове но днес ми разказаха играта...
    до 3, 4 ми вярват но от там нататък колкото и да обяснявах бе дето си викам и аз не си вярвах.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty Виж публикацията
    моля за помощ : този коп от 6 и нещо как да го обясня на неверник?
    Бе тука 5 години трябват на вярващи да го обясниш, пък ти за една вечер си тръгнал неверник да убеждаваш!
    estqwerty, blue1 и mirandi харесват това.

6. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от blue1 Виж публикацията
    COP 4.78 на студено и COP 5.29 на топло. Ако цената е и с монтаж е супер. Иначе както казва Александър, базов модел и от мен да добавя с шумно външно тяло при ниски температури.
    Да цената е с монтажа.
    А външното тяло е през остъклена тераса, така че се надявам да нямаме проблем с шумът му.
    Иначе беше от висок клас климатика..... ала бала. Надявам се поне чисто технически машината да е хубава. Тези коефиценти на преобразуване задоволителни ли са? Въпреки че климатика е от най - малките, и най вече във връзка с отопление какво загубих че не получих искания от мен висок клас климатик?

Значи като взимам за всекидневната трябва задължително да проверя какво точно ми предлагат. С този както и да е проблем с отоплението на детската стая нама да има, ама този за всекдиневната трябва да се справя външна стена, стена към стълбищна площадка и частично външна стена, таван който частично е тераса, комшия който от долу не живее....

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Бе тука 5 години трябват на вярващи да го обясниш, пък ти за една вечер си тръгнал неверник да убеждаваш!
    АЛЕЛУЯ.......................наше е царството НЕБЕСНО(КЛОШАРСКО)

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

В сравнение с това което можеш да си купиш за нашият пазар на тази цена, това е супер дупер мега хай клас, ако климатика е експлоатиран и рецекилран като хората ще го ползваш мноооого дълго време. Ако беше избрал нещо от същата година на Тошиба от .DR серията надали щеше да е на тази цена, но като избираш пак, напиши моделите във форума преди да дадеш парата. Моето мнение- за тази цена машината си заслужава!
    Aleksandars и Kasap харесват това.

10. Тук е от
    Dec 2013

Между другото, като говорих за климатика все пак на пича му казах така искам да е висок клас, но климатика го виждам като корпус с ти като механика - защото там ги рециклират, така че искам и най вече хубава машина, която ти виждаш отвътре. Та така. За всекидневната ще го мисля през втората половина на другата година. Сега още ще си духаме с една стара Осака която купихме през 2006г

11. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от blue1 Виж публикацията
    В сравнение с това което можеш да си купиш за нашият пазар на тази цена, това е супер дупер мега хай клас, ако климатика е експлоатиран и рецекилран като хората ще го ползваш мноооого дълго време. Ако беше избрал нещо от същата година на Тошиба от .DR серията надали щеше да е на тази цена, но като избираш пак, напиши моделите във форума преди да дадеш парата. Моето мнение- за тази цена машината си заслужава!
    За Тошиба 221BDR /2008г./ - х 2, 2 и нещо с монтажа.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

добра е машинката за 10 квадрата е идеална и цената е добра
    blue1 одобрява това.

13. Тук е от
    Dec 2013

iztrit
    Този пост е редактиран от eleonoraivanova; 24-12-13 в 09:32.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ти си в правилния град почети във форума ще се ориентираш кой е човека
    Kasap одобрява това.

16. Тук е от
    Dec 2013

iztrit
    Този пост е редактиран от eleonoraivanova; 24-12-13 в 09:33.

17. Тук е от
    Jul 2013

Г-жо Иванова, климатика ще ви свърши работа. А относно Борето мога да кажа само хубави работи, макар, че ми е конкуренция майтор е наистина.

18. Тук е от
    Dec 2013

И все пак ми се искаше нещо да ми кажете за климатика.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  2. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе