Страница 76 от 356 ПърваПърва ... 2666747576777886126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 5339
Like Tree2911Одобрявам

Втора употреба климатици - част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    ех сvв

Отговор: Втора употреба климатици - част 3

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    Машините са от най-високия клас на марката - единия от 2004 година, другия то 2005 година. Разлика в параметрите няма кой знае каква - RDX-а е една идея по икономичен, разликата е едни 10~15 W.Също и този модел има система за автоматично почистване на филтрите. Това предполга и малко по разлечен дизайн. Така че, хареай единия и го грабвай...А, забравих, RDX-а има и кислороден генератор.
    Прикачен файл 10231Прикачен файл 10232
    И двете машини ще ти свършат перфектна работа.
    а има ли евро модел панасоник с тия топ функции

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

преди време имаха модели със самопочистване на филтрите и кислородни генератори ,скрол компресори ,2005-6г .. тогава си бяха марка ..
    PRACTIC одобрява това.

4. Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    ех сvв

имам предвид двупосочна дистанция+со2+влажност;и т.н. евро модел

дали,че купи саньо панасоник влоши качеството и преименува на саньо климите е ключа...
    Този пост е редактиран от PRACTIC; 06-01-14 в 09:49.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

качеството падна доста преди това .. а Саньо правеха прекрасни климатици

6. Banned
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    качеството падна доста преди това .. а Саньо правеха прекрасни климатици
    Колега, отзиви за новата машина ще има ли скоро?

7. Тук е от
    Dec 2013

Не искам да си представям, каква "цигания" се е получила...
    Без грам желание и опит за заяждане и лично отношение, поради липса на каквото и да е такова, искам да кажа, че това което направих се е получило доста добре, и много по-добре от средностатистически "майстор-монтажник" който колкото по -бързо и по-лесно направи нещата, ще си тръгне по бързо от адреса, ще монтира повече машини и няма да си създава трудности. Ще снимам какво съм направил за да се види, но не тази вечер. И все пак да се замислим какво става с изолациите и бандажните ленти след 5-6-7г на студове и жеги - ами разпадат се. Защо да не се сложи малко алуминий ? Вярно че с него пак ще ги грее слънцето, но поне бандажа няма да се разпарцаляви след няколко години, а изолацията става ронлива и сама изпадва.
    Може да не чаткам от климатици, конкретно но съм си технически грамотен, мислещ човек и щом с ръка се усеща топлината по тръбния път значи има загуби и то директно в атмосферата, и то на не малък метраж. Съжалявам че го изолирах без да измеря с инфрачервения термометър - тогава с факти по друг начин щаха да стоят нещата. Всъщност може и да го направя. До стената остана една зона от около 20см която ще доизолирам след като оправя дупката в стената, сега съм привързал изолацията със свинки опашки докато дойде ред и на дупката. В следващите няколко дни ще направя снимки и ще пусна линкове, все пак има и мъже които не са с двете ръце заврени в гъза, защото имам и такива колеги - крушката на колата си не могат да сменят и ходят по сервизи за това.
    Aleksandars и ivan74 харесват това.

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Браво а относно крушката на ауди а4 да знаеш само как се сменя малък ремонт е.
    malkiq_miti одобрява това.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

достатъчно е да пипнеш бандажирания тръбен път и ще се убедиш ,че няма смисъл от още изолация .. топлообменниците се явяват с толкова по голямо топлоотдаване от бандажираните тръби че процентно загубите от тръбите са нищожни .. виж ако са голи ще е малко по друга работата но пак няма да е фатално ..

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Аз моите ги омотах с някаква много тарикатска лента, която случайно открих в едно магазинче. Представлява нещо между ПВЦ и плат. Леко е разтеглива и много лепне, не са пестели лепило. Беше към 10лв за 50м, но никой не си я беше харесал доста време и опаковката и беше скъсана.. така че марка не помня, но нещо на швабски беше... За 2 прекарани лета не е мръднала на грам, даже като махах тапите я пробвах още лепеше.

Цитат Първоначално публикувано от malkiq_miti Виж публикацията
    Без грам желание и опит за заяждане и лично отношение, поради липса на каквото и да е такова, искам да кажа, че това което направих се е получило доста добре, и много по-добре от средностатистически "майстор-монтажник" който колкото по -бързо и по-лесно направи нещата, ще си тръгне по бързо от адреса, ще монтира повече машини и няма да си създава трудности. Ще снимам какво съм направил за да се види, но не тази вечер. И все пак да се замислим какво става с изолациите и бандажните ленти след 5-6-7г на студове и жеги - ами разпадат се. Защо да не се сложи малко алуминий ? Вярно че с него пак ще ги грее слънцето, но поне бандажа няма да се разпарцаляви след няколко години, а изолацията става ронлива и сама изпадва.
    Може да не чаткам от климатици, конкретно но съм си технически грамотен, мислещ човек и щом с ръка се усеща топлината по тръбния път значи има загуби и то директно в атмосферата, и то на не малък метраж. Съжалявам че го изолирах без да измеря с инфрачервения термометър - тогава с факти по друг начин щаха да стоят нещата. Всъщност може и да го направя. До стената остана една зона от около 20см която ще доизолирам след като оправя дупката в стената, сега съм привързал изолацията със свинки опашки докато дойде ред и на дупката. В следващите няколко дни ще направя снимки и ще пусна линкове, все пак има и мъже които не са с двете ръце заврени в гъза, защото имам и такива колеги - крушката на колата си не могат да сменят и ходят по сервизи за това.

12. Тук е от
    Dec 2013

Здравей те имам TOSHIBA RAS-225UDR имам инструкцията на японски пробвах всички преводачи но не мога да се справя моля за помощ
    имам инструкцията в doc заедно с картинките както е в оригиналния pdf

13. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

няма причина да не може да се оправиш - първо кажи с какво дистанционно си? за да не се оправяш може да не е оригиналното?
    не може да го пуснеш или да го спреш ? или стрелките нагоре надолу не работят?
    този месец или миналият бях мярнал превода на дистанционното тук някъде във форума.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2013

Ето това направих аз.
    ImageShack
    ImageShack
    ImageShack

Ето какво е направил някой друг:
    ImageShack

Ето какво се случва с изолацията:
    ImageShack

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Не искам да си представям, каква "цигания" се е получила...

Цитат Първоначално публикувано от malkiq_miti Виж публикацията
    Ето това направих аз.
    И на теб харесва ли ти? Честно.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

излишна работа и е много грозно ( мое мнение )
    VeleV.Klima, Aleksandars, DUNDURMA и 2 други харесват това.

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

бе щом го кефи човека..............след такъв монтаж си развалям приятелството с БРАТЯТА

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  2. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе