Леле имал съм монтаж в такова помещение истински фризер няма стопляне с климатик.
Леле имал съм монтаж в такова помещение истински фризер няма стопляне с климатик.
Радвам се, че Ви е забавно.
Виждам, че много хора са получили добри съвети в темата и много се надявам и аз да успея да намеря горе-долу добър климатик с помощта на всички Вас, които сте компетентни и съветвате доброжелателно.
Може ли коментар за тези модели: Тoshiba ras-285gr, daikin f 28 gtns-c, daikin f 28 etdv-w, sharp ay-f28fc ?
Благодаря!
и 4те машини са нисък клас на марките си , най нов (2008г) и с най добро топлоотдаване е дайкина gtns .. според мен потърси нещо по добро
Този пост е редактиран от Kasap; 08-02-14 в 17:39.
хм ,кой тоз европеец с над 5 кВ максимал .. това се водят топ модели и са по 2к ,както са с косурите си ..
Е стига, има предостатъчно климатици за под 2к, които са с над 5кВ максимал...
RAS-B13N3KV2
RAS-B16N3KV2
RAS-167SKV-E5
E12PKE
NE12MKE
и тн и тн
Хайде в темата да се дискутират само машини втора употреба. В противен случай ще има изтрити мнения.
И аз започвам да си мисля, че шансът да попадна на читава японска машинка втора ръка, останала в магазините, с бюджет 1000 лв клони към нулата.
Ще трябва да хвърля поглед и към бюджетните варианти за нови инвертори.
не си написала от кой град си ,има хора които да ти помогнат ..
чл. 3. Избягвайте да пишете извън дискусията ("извън темата" съдържание) в сериозна тема или ако пишете го маркирайте като такова с "//Извън темата" и син цвят.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 08-02-14 в 20:07.
чл. 3. Избягвайте да пишете извън дискусията ("извън темата" съдържание) в сериозна тема или ако пишете го маркирайте като такова с "//Извън темата" и син цвят.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 08-02-14 в 20:07.