Надявам се след празниците да успея да събера още малко средства и да заделя за още един климатик. Кощунство е да живея в голям апартамент и да не ползвам стаите по предназначение. Поздрави!
Надявам се след празниците да успея да събера още малко средства и да заделя за още един климатик. Кощунство е да живея в голям апартамент и да не ползвам стаите по предназначение. Поздрави!
Хазяинът не става ли за сурвакане ?Едва ли после ще местиш машините със себе си, когато си заминаваш. То хубаво нисък наем, ама като няма удобства ...
Наемодателката е на средна възраст и всичките налични пари (+кредит) е дала за ремонт на апартамента (не много сполучлив). Аз трябваше да си намеря квартира за по-малко от 10 дни и естествено нямах голям избор. Както и да е, квартирата е добра. Просто е много неприятна за отопление. Климатиците ще си ги взема при всички положения. Като дам 2500 за два климатика няма как да не ги взема. Наемът не е много нисък но ми го плаща работодателя. За мен остава да се справям с тока.
- - - - - - - - - -
За малката стая мисля да е нещо от сорта на:
http://varnaklima.com/klimatici-vtor...ik-sharp-w22sv
Този пост е редактиран от avenger; 22-12-15 в 09:54.
Аз от събота съм горд собственик на 365JDR, благодарение на Александър и Станимир. С няколко думи монтажа - изпипан, машината - перфектна. Много хубав климатик, отговорен е за хол 17 м2, коридор 5 м2 и кухня 10 м2, общата площ е 33 м2. Много ми харесва това че при затворена врата когато си достигне температурата и ако е сложен на 1ва степен се намаля под 1ва и едва духа, не се ограничава със зададената степен. Ще кача и някой снимка но по натам, че има малко довършителни операции на трегера на който е монтиран. Благодарим ви още веднъж за добрата работа която свършихте.
Направиха се и още разкрития по нещата които са свършили тия измамници D&D trade, но това е за друга тема.
Добър вечер на всички .
Имам един глупав въпрос , става въпрос за инвертор hitachi ras 2810mx как мога да разбера кога изключва и не харчи ток . Защото постоянно въртят и двете тела с еднаква скорост единствено усещам разлика в температурата на вътрешното тяло , по топло и по студено . Това нормално ли е ! Не си стоя вкъщи и не мога да го следя но поне топло навсякъде .
Поздрави :
Е няма вероятно друг такъв добитък като моя MSZ-Z40LS-W. Във Варна при минус 7 градуса, цялото външно тяло е обледено и затрупано със сняг, бичи яко като добитък и не бръмчи. Вътре си поддържа +25 градуса при консумация между 700 и 950 вата.Дефрост прави изключително рядко,който трае максимум 3 минути. Не мога да не бъда доволен.Е сигурно има сред вас хора с клими с още по-добри показатели,но и аз съм си доволен от моя избор.
Бях обещал да пиша отзиви - е то малко излиза,че се хваля - така е и дано така да продължи да бичи безпроблемно и за напред.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА от мен приятели.
Добър вечер на всички. Предстои ми покупка на климатик, живея в нова кооперация с изолация - стая: 22кв. харесах си Hitchi RAS-EC22T ето и снимка![]()
Екстра е! Само гледай на него да пише 28, вместо 22.
Ще умреш от студ.. кое е населеното място ?
Този пост е редактиран от Madj0; 05-01-16 в 22:09.
висок клас на марката със завишено топлоотдаване .. ако е в добро здраве ще се справя с лекота с помещението