Този пост е редактиран от avenger; 15-09-16 в 22:27.
12276 бту на охлаждане
Sent from my K012
Технически се води 12ка. Далеч не става въпрос за монтаж- приеми го като "първоначално" обслужване на лек автомобил.
Добър е като параметри-не се притеснявай. Дори ще ти е малко голям за помещението. Може малко да е дискомфортно на охлаждане, но с отоплението няма да имаш проблеми. Има нисък минимум и висок максимум и ще е икономичен Както вече ти писаха пални свещ да е обслужен съвестно от тези, които са ти го продали.
Уффффф май трябваше да си сложа един дайкин за 2000 лв
Нямаше да има такива параметри... С Нешънъла имаш нисък минимум, висок максимум и висок коефициент на икономичност. Гледай техническите данни като купуваш европейски.
Този пост е редактиран от avenger; 21-09-16 в 23:08.
Не те успокоявам - така е по данни за машината. Какво е, обаче, настоящото състояние и как е сервизирана машината е друг въпрос. Дано фирмата, продала ти го, да си е свършила нейната работа и да е коректна - т.е. да не те е заблудила относно състоянието на машината.
Помощ, не ми намаля вътрешното тяло / вентилатора /.Струята е постоянно гореща, работи на он /оф.
- - - - - - - - - -
Какво означава тази червена светлина на климатика?
Този пост е редактиран от avenger; 21-09-16 в 23:09.
Румене, още е лято. Нека да позахладнее. Принципно, червено-отопление, синьо-охлаждане.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Изхвърлил съм печката, това трябва да е индикатор на натоварването според мен, Но като светне червено друго не светва , дори и да спре, правя му рестарт с копчето от дистаннционното светва зелено ако си е направил температурата, тръгне ли външното тяло светва оранжево след 10 мин. отново червено и вентилаторат е отново на макс.
Нямаш ли някое ватметърче подръка, може само турбината да е на макс, а компресора да е с прилична консумация.