Не е проблем...а дали сте се "набутали" ще покаже времето, ако решите да споделите радости и неволи....
Не е проблем...а дали сте се "набутали" ще покаже времето, ако решите да споделите радости и неволи....
Някакви други мнения за национала, и да ми кажете тва дванайска ли е или е по голямо
На колко години е този климатик?
Този пост е редактиран от avenger; 14-09-16 в 08:00.
2001-2002-едва ли е май 2012, по-скоро юни 2002.
Спи спокойно бе човек! Ще ги стопли тези 22 квадрата зимата, колкото и студено да стане. Само дано да са си свършили правилно сервизната работа хората.
Климатика е според мен вече тинейджър.
Sent from my K012
Уоу
Лично за мен цената която си платил не отговаря на това което си получил, но както казаха колегите силно се надавам брадварите от които си го взел да са го обслужили подобаващо и съвестно!
пп. Не слагайте всички к2у под един знаменател. Марка, серия и година са от огромно значение при всяка една техника излязла на пазара. Няма нужда да изпадаме в тежки фанатични състояния възхвалявайки +15годишни климатици, още повече пък за такава цена.
Този пост е редактиран от KI_YOOU; 13-09-16 в 23:20.
Марката National не функционира в Япония от 2008г., а те могат да си приказват каквото си искат.
Този пост е редактиран от emil vasilev; 13-09-16 в 23:21.
Ти присъства ли на обслужването и тестването, че си сигурен? Хубаво е, че си фен на японското, но 14г. не са малко. Следващият път си направи проучване на това, което си харесал или ти предлагат преди да дадеш капаро или да го платиш.
Не се заяждам. Породено е от предишните ти постове в японските теми.