Е как я смятате тази едно дистанционно да реши проблема с бученето? Направете клип на описания проблем.
S40TTRXP-W
Този ли е? Проверете в гаранционната карта.
Е как я смятате тази едно дистанционно да реши проблема с бученето? Направете клип на описания проблем.
S40TTRXP-W
Този ли е? Проверете в гаранционната карта.
Одисеята с моя климатик продължава. Днес ни донесоха европейско дистанционно, изобщо не реагира. Сложиха трансформатор. Бях писала, че има някакъв шум. Днес техника каза, че това е някаква аспирация. Нищо не можа да направи Няма индикация за включена такава, цял след обяд се ровя в настройките, превеждам ,този шум ме влудява. След разговор с шефа на фирмата се разбрахме , че ще преведе цялата книжка. Да видим . Грешката А6 днес не се е появявала. Иначе климатика топли добре 65кв.м. помещение - три външни стени с изолация, но с френски прозорци 23кв.м. - дървена дограма със стъклопакет . Този влудяващ звук!!!
Използвайте си оригиналното ДУ. Възможно е плазма и аспирация да се управляват заедно от един бутон.
Европейското изобщо не проработи. А плазмата и аспирацията са отделно при този климатик .Няма индикация за включена аспирация , а си шуми.
При моята Тошиба бутонът за включване и индикацията за плазма и аспирация са общи. Няма отделна индикация за аспирация. Същевременно от подменю може да се изключи аспирацията, ако не искаш да работи с плазмата. Ако не можете да си преведете ДУ, изчакайте фирмата. А за европейското няколко човека Ви предупредихме. Аспирацията наистина шуми, защото това е отделен високооборотен малък вентилатор. Всъщност как разбрахте, че плазма и аспирация се управляват поотделно, а не можете да изключите аспирацията? Намерихте бутон само за плазмата ли?
Добре де тези ,които идваха не можаха ли да го разцъкат набързо това дистанционно и да я спрат аспирацията това уруро да не е совалка , няма такава фирма това е чисто нов климатик за 5000 лева натискайте ги за превод, ако не да идват и да си го прибират не мога да си представя какво ви е, съжалявам жалко ,че сте разочарована по този нелеп начин от иначе страхотния климатик .
Спрях аспирацията. Сканирам, превеждам. Задобрявам. Накрая ще се справя без техния превод. Но ще настоявам да го получа. Техника вчера не успя да я спре. Звъня на някой, обясняваха се и нищо. И пак ми обяснява как продавали много такива климатици. Грешката А6 изчезна след като сложиха трансформатор. Защото сме били във вилна зона нямало нужда от такъв. А напрежението ни вчера беше точно 230V. Максимално допустимото отклонение е 10%. Как би се държал климатика ако напрежението стане 253V?
Траф е задължително да се сложи .. много несериозна фирма за което има писано за това са форумите да се чете ПРЕДИ покупката е не след това да се реве тука
Дано и у нас видим нещо такова ,е и да можем да си го позволим https://www.youtube.com/watch?v=ZW8i6KtoSTw
Флагмани се появяват на пазара и сега има , но цените са от 3к нагоре за нов.
Този пост е редактиран от avenger; 24-01-17 в 22:56.
Здравейте. Нов съм тук.Може ли някой да ми каже кога Тошиба е Daiseikai? Имам 9 Тошиби в моята къща. От 11 години имам 5 бр GAD.
Имам още NADR 2бр. 1бр. BARS, 1 UADR.Днес си купих още 2. JADR 28 и SDR 40. Та кой е Дайсейкай от всичките?÷